Criteriul National

Pentru a putea organiza o inmormantare in cele mai bune conditii este necesara apelarea la serviciile oferite de catre o firma autorizata

Pentru a putea organiza o inmormantare in cele mai bune conditii este necesara apelarea la serviciile oferite de catre o firma autorizata
mai 09
15:57 2020

643cc8c3-f78c-414d-bb1c-93f705d8c298

Inmormantarea este evenimentul prin care o persoana decedata este inhumata pentru a-asi putea dormi somnul de veci. Organizarea unui astfel de eveniment implica parcurgerea mai multor etape. Pentru ca aceste etape sa poata fi parcurse dar si pentru a nu sari peste una dintre ele este necesar ca persoana care se ocupa de realizarea acestora sa nu fie implicata din punct de vedere emotional. In felul acesta toate detaliile care trebuie puse la punct pentru organizarea unei inmormantari vor fi realizate in cele mai bune conditii. Este foarte greu ca persoanele implicate emotional sa mai fie capabile sa gandeasca limpede si sa ia cele mai bune decizii pentru ca persoana decedata sa aiba parte de o inmormantare care respecta toate traditiile crestinesti.

O firma care ofera servicii funerare complete ofera linistea necesara pentru a putea jeli persoana decedata

Jelirea persoanei decedate este singurul lucru pe care vrei sa il faci din momentul in care ai aflat ca o persoana apropiata tie a decedat. Este o reactie absolut normala avand in vedere ca o astfel de veste este cea mai cumplita veste pe care ai putea-o primi in aceasta viata. Pentru a putea jeli in voie persoana decedata dar si pentru a putea petrece ultimele clipe in compania acesteia este necesar ca alte persoane sa se ocupe de tot ceea ce presupune organizarea funerariilor. Avand in vedere ca nu poti incredinta oricui o astfel de sarcina este necesara apelarea la serviciile unei firme funerare autorizate Brasov. Spre deosebire de celelalte optiuni pe care le-ai putea avea la indemana, apelarea la serviciile unei astfel de firme ofera beneficii, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Nivel ridicat de experienta. Aceasta face ca procesul de inmormantare sa se realizeze in cele mai bune conditii si fara a fi necesara implicarea membrilor familiei indoliate.
  • Utilizarea in procesul de inmormantare a celor mai bune produse sau servicii pentru a putea realiza o inmormantare la un nivel calitativ ridicat.
  • Varietate mare de servicii funerare. Gratie acestui beneficiu toate cele necesare realizarii procesului de inmormantare sunt oferite de catre firma care ofera servicii funerare.
  • Serviciul funerar oferit este acreditat de catre autoritatile competente din acest domeniu de activitate. Gratie acestui detaliu nu trebuie sa iti faci griji cu privire la posibilitatea de a putea incalca legislatia aflata in acest moment in vigoare.

0871248d-8091-45e0-bd72-72cfd98a0e37

Concluzii

Inmormantarea este un eveniment care trebuie sa fie realizat doar de catre oameni specializati in acest sens pentru ca acestia stiu care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a putea organiza o inhumare care sa respecte cerintele necesare unei inmormantari realizata in cele mai bune conditii. Pentru ca persoana decedata sa se poata odihni in pace dar si pentru ca familia indoliata sa simta ca a facut tot ceea ce a fost necesar pentru ca persoana decedata sa fie inmormantata asa cum se cuvine este necesara apelarea la serviciile oferite de catre o firma autorizata sa ofere servicii funerare. De serviciile unei astfel de firme precum servicii funerare Brasov, vei beneficia in cazul in care apelezi la serviciile oferite de catre 07funerare – primul call center funerar din tara noastra.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul