Criteriul National

Pentru casa ta, alege un aspirator robot

Pentru casa ta, alege un aspirator robot
iunie 03
00:04 2017

Dacă stăm să ne gândim în fiecare zi că azi nu dăm cu aspiratorul că nu avem timp, mâine e sărbătoare, poimâine suntem la muncă… credem că cel mai eficient serviciu ar fi să existe cineva care să facă curățenia din apartament sau din casă mult mai ușoară. Sau să o facă el singur. Dacă în urmă cu 20 de ani nici nu avem idee că va exista vreodată un aspirator robot care va putea să aspire în locul nostru, ei bine în anul 2017 deja acest lucru este ceva normal și suntem de aceeași părere, toți cei care au un program încărcat, sau pur și simplu toți cei care vor să aibă un confort la nivel mult mai înalt, ar trebui să își achiziționeze un aspirator robot.  Despre aspiratoarele roboutique am mai scris și aici.

Prețurile la aspiratoarele robot chiar nu sunt mari

Dacă credeați că prețurile la aspiratoarele robot sunt exagerat de mari, să știți că v-ați înșelat. Sau poate că lucrurile ar trebui să fie calculate într-un oarecare fel, altfel.  Timp pierdut, aspirare ineficientă ( pentru că da, aspiratoarele clasice nu aspiră foarte bine), alergeni care își fac de cap, gălăgie. Ei bine, în comparație,  aceste preturi aspirator robot nu vor mai conta,  pentru că lucrurile de care te temeai la un aspirator normal…. astea nu vor mai exista. Odată ce ai achiziționat un aspirator robot și viața ta se schimbă!

roboutique

Ai parte de o curățenie impecabilă!

Cel mai important lucru atunci când ai un aspirator robot e că o să ai în casă o curățenie impecabilă. Demnă de filmelele de la tv și vei avea în fond ajutorul pe care ți l-ai dorit toată viața. Nu o să mai fie nevoie să te rogi de partener să dea cu aspiratorul, nu o să mai fie nevoie să dormi cu un sfert de oră mai puțin… că deh, trebuie să dai cu aspiratorul înainte să ajungă musafirii, sau nu mai trebuie să ai dureri de spate, stând aplecat/ă să aspiri mizeria din casă. Aspiratorul tău robot va face totul pentru tine. Și dacă ziceam în articolul anterior că poate fi un prieten de nădejde, de data asta putem spune că un aspirator robot e tot ce îți puteai dori ca să ai o casă curată, o curățenie impecabilă…

Ce aspirator robot e cel mai bun ca și calitate-preț?

Pe Roboutique.ro prețurile aspiratoarelor robot încep de la 1.300 lei și ajung până la 4.500 lei, în funcție de necesitățile fiecăruia. Nu există un top cu ” cel mai bun aspirator robot”, ci există aspiratoare robot concepute după nevoile fiecăruia. Iar în acest caz, sfatul nostru este să vă orientați după lucrurile pe care ați vrea să le facă acesta în casa voastră. Grad de aspirație, tehnologii, opțiuni de depozitare gunoi și câte nu mai sunt…. Totul ține să vă documentați în privința robotului care vi se potrivește, că în fond… fiecare dintre noi este diferit. Vrei o casă curată, strălucitoare, impecabilă? Alege Roboutique- Site-ul tău specializat în aspiratoare robot.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo