Criteriul National

Pentru casa ta, alege un aspirator robot

Pentru casa ta, alege un aspirator robot
iunie 03
00:04 2017

Dacă stăm să ne gândim în fiecare zi că azi nu dăm cu aspiratorul că nu avem timp, mâine e sărbătoare, poimâine suntem la muncă… credem că cel mai eficient serviciu ar fi să existe cineva care să facă curățenia din apartament sau din casă mult mai ușoară. Sau să o facă el singur. Dacă în urmă cu 20 de ani nici nu avem idee că va exista vreodată un aspirator robot care va putea să aspire în locul nostru, ei bine în anul 2017 deja acest lucru este ceva normal și suntem de aceeași părere, toți cei care au un program încărcat, sau pur și simplu toți cei care vor să aibă un confort la nivel mult mai înalt, ar trebui să își achiziționeze un aspirator robot.  Despre aspiratoarele roboutique am mai scris și aici.

Prețurile la aspiratoarele robot chiar nu sunt mari

Dacă credeați că prețurile la aspiratoarele robot sunt exagerat de mari, să știți că v-ați înșelat. Sau poate că lucrurile ar trebui să fie calculate într-un oarecare fel, altfel.  Timp pierdut, aspirare ineficientă ( pentru că da, aspiratoarele clasice nu aspiră foarte bine), alergeni care își fac de cap, gălăgie. Ei bine, în comparație,  aceste preturi aspirator robot nu vor mai conta,  pentru că lucrurile de care te temeai la un aspirator normal…. astea nu vor mai exista. Odată ce ai achiziționat un aspirator robot și viața ta se schimbă!

roboutique

Ai parte de o curățenie impecabilă!

Cel mai important lucru atunci când ai un aspirator robot e că o să ai în casă o curățenie impecabilă. Demnă de filmelele de la tv și vei avea în fond ajutorul pe care ți l-ai dorit toată viața. Nu o să mai fie nevoie să te rogi de partener să dea cu aspiratorul, nu o să mai fie nevoie să dormi cu un sfert de oră mai puțin… că deh, trebuie să dai cu aspiratorul înainte să ajungă musafirii, sau nu mai trebuie să ai dureri de spate, stând aplecat/ă să aspiri mizeria din casă. Aspiratorul tău robot va face totul pentru tine. Și dacă ziceam în articolul anterior că poate fi un prieten de nădejde, de data asta putem spune că un aspirator robot e tot ce îți puteai dori ca să ai o casă curată, o curățenie impecabilă…

Ce aspirator robot e cel mai bun ca și calitate-preț?

Pe Roboutique.ro prețurile aspiratoarelor robot încep de la 1.300 lei și ajung până la 4.500 lei, în funcție de necesitățile fiecăruia. Nu există un top cu ” cel mai bun aspirator robot”, ci există aspiratoare robot concepute după nevoile fiecăruia. Iar în acest caz, sfatul nostru este să vă orientați după lucrurile pe care ați vrea să le facă acesta în casa voastră. Grad de aspirație, tehnologii, opțiuni de depozitare gunoi și câte nu mai sunt…. Totul ține să vă documentați în privința robotului care vi se potrivește, că în fond… fiecare dintre noi este diferit. Vrei o casă curată, strălucitoare, impecabilă? Alege Roboutique- Site-ul tău specializat în aspiratoare robot.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo