Criteriul National

Pentru circ DA, iar pentru lucrurile utile și de bun gust BA Partea a Patra

Pentru circ DA, iar pentru lucrurile utile și de bun gust BA Partea a Patra
mai 25
19:53 2016

PENTRU UN CIRC MAI PUȚIN INSPIRAT AU FOST GĂSIȚI BANI, DAR PENTRU LUCRURILE UTILE ȘI DE BUN GUST …DIMPOTRIVĂ! ÎN ACESTE ARTICOLE VĂ VOM PREZENTA CEVA ÎN MANIERĂ PROPRIE CE, CU SIGURANȚĂ VĂ POATE ÎNGROZI!

y

 

Continuăm cu fiecare parte să vă dezvăluim nişte lucruri pe care le-am tot urmărit de mai bine de şapte luni.Acum când deja considerăm că v-aţi făcut o idee despre ce este vorba ,începem să ducem povestea şi subiectul mai departe, vorba reclamei TV…

În tot acest timp i-am lasat să facă doar ce au vrut. Acum aşa cum am învăţat de la marii campioni români, pe ultima sute de metri le vom da marea lovitură. Până atunci, ca să le putem demonstra că ştim cine sunt şi cu ce se ocupă le vom povesti o întâmplare pe care ei,cu siguranţă nu o cunosc. Întrucât ei reprezintă alte interese decât cele ale românilor, niciodată nu i-a interesat să ştie ce au făcut strămoşii nouă, românilor.

Pe vremea dacilor, a strămoşilor noştrii, ei ne-au învăţat să nu gustăm din bucatele ce erau servite de către duşmani, pentru că erau otrăvite! Din aceste motive ,Departamentul de Pamflet şi voie buna transmite un mensaj foarte clar “băieţilor”- Noi nu punem botul la subiectele lor lansate şi mai ales ţinem cont şi de aspectul referitor la cine le livrează. Noi scriem despre adevărurile despre care cei care se află în spatele vostră nu doresc să le audă! De aceea noi suntem respectaţi de către ei-STĂPÂNII VOŞTRI-deoarece îşi dau seama că ştim pas cu pas ce urmează să se întâmple cu mult timp înainte! Iar voi, băieţaşilor , sunteţi doar acolo ca să puteţi completa numărul pe care o turmă trebuie să o aibe ! Cu alte cuvinte, ei se folosesc de voi şi ca atare nu veţi ajunge niciodată respectaţi.

De când este lumea ,chiar daca se supără pe moment, “băieţii “ respectă pe cei care sunt capabili să îi demaşte de o manieră elegantă. La final, ca sa putem câştiga încă un aliat pentru acest subiect o sa vă transminem ceva care vă poate fi de mare folos.

maxim strangator de gunoaie

 

Înainte să pretindeţi că trebuie să obţineţi bani de la o instituţie publică, fără să meritaţi acest lucru o să vă invităm să vă îmbrăcaţi cu salopeta de “worker “ aşa cum a făcut Victor Maxim încă de acum mulţi ani înainte ,iar azi a ajuns să fie credibil şi să obţină aprobare sau să încheie parteneriate, să realizeze evenimente în Piaţa Ovidius ,Biblioteca Colorată ,City Hub ,Parcul Tăbăcăriei ,Piaţeta Perla etc Dacă nu vă simţiţi confortabili cu salopeta de „muncitor ” (worker) şi nici bine cu mănuşi de gunoier şi vreţi doar să aveţi pixul pe hârtie ca să semnaţi documente diversioniste şi state de plată îndoielnice , atunci o sa vă prezentăm o propunere .

Până atunci am dori în măsura posibilităţilor dumneavoastră “băieţaşilor “ să ne arătaţi şi să ne trimiteţi un eventual referat ce a rezultat din discuţia despre următoarele subiecte : transparenţă decizională  cât mai ales privarea constănţenilor de dreptul de a alege preşedintele Consiliului Judeţean! Întrucât instituţia Consiliului Judeţean are un potenţial uriaş de a atrage fondurile atât guvernamentale cât şi din partea Uniunii Europene vă întrebăm :  Consideraţi că preşedintele Consiliului Judeţean trebuie să fie ales la „masa verde ” de către politicieni ?

Ţinând cont că acesta este un subiect de mare importanţă iar dumneavoastră aţi fost organizaţi în turmă încă de acum şapte luni, atunci o să vă rugăm în măsura posibilităţilor să ne trimiteţi un referat în care să poateă rezulta urmatoarul evenimente pe care l- aţi organizat pentru a atrage atenţia opiniei publice internaţionale despre o astfel de neregulă !

porci 2

 

Acţiunile au fost concentrate şi totodată organizate . Mai mult decât atât, aţi trecut la un alt nivel deoarece nu aţi făcut nimic ca să puteţi informa pe un număr cât mai mare de constănţeni despre privarea dreptului lor de a putea alege pe un astfel de reprezentant al intereselor mulţimii. Eventuala iniţiativă în care cereaţi Guvernului României să realizeze un referendum şi să întrebe poporul dacă vor ca preşedintele Consiliului Judeţean să fie ales la „masa verde” sau să fie votat în cerc închis, departe de ochii lumii.

Bineînţeles că aţi ignorat orice fel de activităţi în new media şi bugetul folosit în toate aceste acţiuni. Eventuala discuţie cu membrii societăţii academice, cu clasa politică ,cu deputaţi de Constanţa despre acest subiect ar fi fost benefic! Numai că vorba lui Farfuridi  din O scrisoare pierdută „este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire.”

 

Având în vedere că acestea sunt subiecte de mare importanţă pentru comunităţile din Constanţa, în cazul în care timp de şapte luni de când aţi fost adunaţi în turmă, în mod legal aţi realizat acţiunea şi evenimentele respective, noi vi-l vom face cunoscut, mediatizat şi vi-l vom publica gratis, cu prioritate!

otrava

 

În cazul în care nu aţi făcut nimic din ceea ce trebuie întreprins şi care ţine de statutul legat al unei astfel de organizaţii, atunci o să lăsăm opinia publica din Constanţa să înţeleagă mai mult decât ceea ce se poate spune despre activitate dumneavoastră ,care înseamnă de fapt inactivitate faţă de ceea ce nu trebuie făcut şi activitate bogată pentru ceea ce trebuie întreprins pentru a distrage atenţia opiniei publice de la o serie de lucruri grave despre care nu se doreşte ca noi să le ştim!

La final îi informăm cu deosebit respect pe toţi “ băieţii” şi “băieţaşii “ următoarele: Vom reveni şi cu alte întrebări şi propuneri referitoare la posibilitatea de a vă publica gratuit şi cu prioritate eventuale referate realizate în urma unor posibile dezbateri a problemelor de interes pentru comunitatea din Constanţa. Până atunci vă reamintim că ziarul nostru şi în mod special Departamentul de Pamflet şi voie bună nu pune botul la subiecte livrate de către “băieţii deştepţi “, deoarece strămoşii noştrii ne – au învăţat că ceea ce este servit pe tavă poate fi otrăvit!

 

Sursa foto :forum-family.forumfamilly.com   ghilotina.wordpress.comwww.pressalert.ro

Departamentul Pamflet Criteriul

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo