Criteriul National

Pentru circ DA, iar pentru lucrurile utile și de bun gust BA Partea a Treia

Pentru circ DA, iar pentru lucrurile utile și de bun gust BA Partea a Treia
mai 25
18:19 2016

PENTRU UN CIRC MAI PUȚIN INSPIRAT AU FOST GĂSIȚI BANI, DAR PENTRU LUCRURILE UTILE ȘI DE BUN GUST …DIMPOTRIVĂ! ÎN ACESTE ARTICOLE VĂ VOM PREZENTA CEVA ÎN MANIERĂ PROPRIE CE, CU SIGURANȚĂ VĂ POATE ÎNGROZI!

monumentul-politicianului-necunoscut

Marea lovitură să va da în ultima clipă! Ceea ce vă vom spune este foarte grav.Are legatură cu câteva adevăruri despre care nu se doreşte să fie rostite nici la Sfînta Taină a Spovedaniei. Până acum le recomandam băieţilor să fie cu urechile ciulite aşa cum au învăţat şi să nu le scape niciun amănunt deoarece de data aceasta marea lovitura se va da pe ultima sută de metrii. Totul are legătura cu un plan diabolic care vă va afecta atât viaţa dumneavoastră cât şi cariera, afacerile, familia şi copii. Întrucât v-aţi obişnuit ca la final să fiţi cei care să plătiţi, încă de acum ne permitem să vă atragem atenţia de faptul că nu veţi avea niciun fel de alternativă. De data aceasta ori veţi plăti de bună voie ori veţi fi siliţi s-o faceţi!

Acum când deja considerăm că v-aţi făcut o idee despre ce este vorba ,începem să vă oferim mai multe amănunte despre acest subiect.Ca să puteţi înţelege mai bine conţinutul acestui articol o sa vă informăm ca textul, pe lângă altele va avea şi două tipologii, două personaje.

Unii s-au remarcat atât  de bine realizând fel şi fel de scenarii încât au fost denumiţi “băieţi “.Ceilalaţi complici de-ai lor ,colaboratori direcţi sau indirecţi care ling pe unde apucă ,pun botul la orice şi sunt gata oricând să aibe gura ocupată cu ceva ca să nu poată vorbi ceea ce anumite grupuri de interese nu doresc să se vorbească!

După prezentarea celor două tipuri de personaje să trecem acum în acţiune. Aşadar 3-2-1 Start!

De  7 luni a fost creată o grupare dupa un model inventat în Coreea de Nord.Scopul lor este acelaşi ca şi cei în care trăiesc supuşii în ţara fostului „conducător iubit „.Până aici nimic deosebit,dar atenţie deoarece atunci când au observat că de 7 luni ne facem că nu vedem şi nu auzim, au sarit în sus de bucurie mai ceva decât cei săriţi de pe fix , crezând că le-au mers planul ce a fost trasat de către “băieţi”.

Ca să puteţi începe să vă daţi seama despre ce este vorba,o să vă invităm să daţi filmul înapoi şi să aflaţi ce organizaţie imorală şi suspectă a fost creată în grabă acum şapte luni la Constanţa. O serie de întrebări mai mult sau mai puţin retorice se ridică. De exemplu :

1)Cine sunt dinozaurii organizaţiei şi ce au făcut înainte de 1989 ?

 

2)Cine sunt lupii tineri ai aceleiaşi “grupări” şi în ce fel au acţionat,de multe ori făcând jocurile anumitor  grupuri care au acţionat împotriva intereselor României ?

 

Aceste întrebări decurg logic deoarece totul prinde contur,aşa cum a arătat chiar şi raportul ce a fost prezentat decătre serviciiile secrete ale României!

porci

Înainte să continuăm acest articol îi rugăm pe “baieţi” să aibă curajul să ne privească în ochi.Atenţie,fiindcă ei au fost dresaţi doar să ciulească urechile atunci când le ceri să te privească în ochi se înfurie deoarece înţeleg că au fost deconspiraţi şi pot să fie înlăturaţi , deoarece atunci intră în panică …

 

Băieţilor, aveţi curaj să ne priviţi în ochi? Deja aţi cam început să vă deghizaţi mai ceva ca fostul şi „regretatul” bufon de pe carul alegoric.Dar noi, cei încă treji doar vă ştim după nume şi prenume.Ştim ce faceţi, chiar dacă v-am lăsat să credeţi că şi noi facem parte din lista voastră de…” stupid people.”

Dar, vrem să vă transmitem ceva direct şi ” de neuitat!”Noi suntem români şi ştim de la mari campioni ai României că marea lovitură se dă pe ultima sută de metrii. De aceea v-am lăsat să credeţi că deja eraţi învingători iar acum în ceasul al doisprezecelea vă vom demasca!

Cu riscxul să vă repetăm vă amintim momentul propice, atent ales, atunci când au observat că ne am prefăcut că nu am văzut nimic şi nu am scos nicio vorbă,au sărit în sus de bucurie mai ceva ca cei săriţi de pe fix.

Numai că din păcate ,din cauza că ei servesc în mod direct şi indirect anumite interese care sunt împotriva celor naţionale cât şi ale poporului, nu ştiu despre acea vorbă celebră -” Niciodată să nu spui niciodată! ”

Din cauză că,prin ceea ce fac trădează interesele naţiunii române nu au avut onoare şi mândrie niciodată, ca să vadă cum marii campioni ai României stau cu mâna stângă la inimă şi cântă cu toţi plămânii, pătrunşi de fior „ Deşteaptă –te Române! „“Băieţaşii” despre care facem referire şi dorim să le scoatem măştile în acest material cât şi într-un alt articol au fost adunaţi într-o turmă ca să poată fi controlaţi permanent şi sistematic, mai ceva ca în Coreea de Nord.Atunci când au fost adunaţi a urmat o primă misiune .Scopul acestea a fost de a ne arunca cu praf în ochi ca apoi să nu îşi poată da seama că ceea ce urma să se întâmple avea legătură cu unele  din lucrurile care se fac în Coreea comunistă, atunci când Sistemul nu doreşte ca cetăţenii să vorbească despre anumite realităţi.

normal

Pentru a lăsa impresia că dacă sunt adunaţi în turmă sunt puternici, ne- au adus un text care de la o poştă se putea vedea că a fost redactat de un nepriceput .Apoi au cerut ca toţi membrii turmei să treacă într-o locaţie şi să semneze fiţuica respectivă.În tot acest timp,acolo în laborator unde se fabrică fel şi fel de evenimente ce au scop de a distrage atenţia opiniei publice ,a fost scos de la naftalină o alta fiţuică.Ca să poată lăsa impresia că este un document important l-au denumit Master Plan al Transporturilor.

Dupa ce fiţuica a fost semnată s-a pus la calea mascarada iar apoi aşa cum era scris în scenariul realizat în laborator a fost creată o ştire în care se arăta că cei care au fost adunaţi în turmă (aşa cum se mai face doar în Coreea de Nord)au reuşit o mare victorie.Cu o simplă semnătură pe o fiţuică prost redactată şi fără nic un fundament pentru scopul în care ar fi trebuit scris ,au reuşit să oprească un ditamai Master Plan al Transporturilor.

După această mascaradă,”băieţaşii”-crezând că dacă au fost adunaţi în turmă devin atât de puternici încât până şi ZMEII îngenunchează în faţa lor  au scos pieptul înainte şi au mers mai departe.În drumul lor s-au oprit la una din autorităţile locale crezând că trebuie răsplătiţi pentru prima acţiune diversionistă realizată de către o instituţie publică care nu are legatura cu statutul lor îndoielnic.Acolo,în instituţia respectivă au avut o atitudine pe care unii au considerat-o cam arogantă şi sfidătoare.Alţii au fost de parere că s-au purtat aşa din cauză că au crezut că dacă au în spate (pe cine au),li se cuvine orice.Tot atunci au crezut că dacă sunt în complicitate dubioasă cu cine ştiu ei , trebuie să primească răsplata şi fără merit!

Văzând că lucrurile nu au stat exact cum le-au fost  explicate de către cei care se află şi îi manevrează…din  spatele lor ,atunci au ales singur omul din turmă care are voie să vorbească şi l-au trimis la autoritatea publică respectivă înarmat cu un sac pentru a aduce răsplata cuvenită.Acolo,spre surprinderea lor au aflat că ei nu pot să primească banii de la onor autoritate publică când vor şi cât vor doar pentru că sunt în complicitate cu cine trebuie ,şi că este musai să scrie proiecte. Toate bune şi frumoase, dar de aici inntervin o serie de bătăi de cap deoarece mulţi dintre cei care fac parte dintr-o astfel de turmă nu au atâţia neuroni ca să poată concepe un proiect. Şi, brusc au intrat în panică .Dezamăgirea a fost aşa de mare încât nu se pot găsi termeni de comparaţie…

circ

Continuând,cu acea ocazie reprezentatul autorităţii publice respective,pentru a evita vreo situaţie limită în care să ajungă să îşi taie venele, le-au făcut o serie de promisiuni.Atunci, le-au spus că dacă sunt cuminţi şi fac lobby „cui trebuie”,după data de 5 iunie va veni ” Moş Crăciun şi prietenii lui” la autoritatea publică respectivă încărcat cu cadouri.

Iar de la 1 Iulie când se asează apele se poate deschide sacul cu daruri pentru a răsplăti pe cei care tac, se prefac că nu aud şi aruncă perdele de fum.

Cum se poate vedea,Departamentul de Pamflet şi voie bună a ziarului Criteriul Naţional a fost tot timp cu binoclu pe ei cât (folosind jargonul stadioanelor) cât „şi pe mama lor.”

VA URMA

Sursa foto : www.aprodef.orgsaccsiv.wordpress.com,www.botosaneanul.ro,pulsul-afroditei.com

Departamentul Pamflet Criteriul

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo