Criteriul National

Pentru siguranta spatiilor cu trafic intens, alege un aparat de dezinfectat Polti!

Pentru siguranta spatiilor cu trafic intens, alege un aparat de dezinfectat Polti!
septembrie 25
13:35 2020

Dupa iesirea din starea de urgenta, multe business-uri redeschise s-au vazut nevoite sa respecte anumite norme de igiena si protectie. Astfel, dezinfectarea suprafetelor, in special in acele medii cu risc crescut de contaminare biologica, a devenit un lucru la ordinea zilei. Cu toate acestea, solutiile de care dispunem sunt limitate, atragand astfel un risc care cu greu poate fi evitat.

Prin urmare, este indicat sa ne indreptam atentia catre alte solutii, precum un aparat de dezinfectat dedicat, asa cum este cel din gama Polti Sani System. Aceste aparate sunt dezvoltate si produse in Italia, in colaborare cu Facultatea de Medicina din Pavia, avand rezultate demonstrate in lupta cu virusurile, microbii și bacteriile. Astfel, avem siguranta ca afacerea noastra poate gazdui in siguranta clienti, indiferent de domeniul de activitate.

Care este principiul de functionare?

Un aparat de dezinfectat de la www.polti.ro este ideal din mai multe motive. In primul rand, acesta poate curata suprafete de orice fel, incluzand si materialele textile, chiar de mai multe ori pe zi. In al doilea rand, un aparat de dezinfectat Polti poate fi folosit in prezenta celor din jur fara probleme, deoarece nu contine substante chimice periculoase, folosite la dezinfectare. Nu in ultimul rand, acesta garanteaza eliminarea a 99,999% dintre virusuri, microbi, bacterii, mucegaiuri si spori, aceste microorganisme regasindu-se foarte des in spatiile cu trafic intens.

Toate aceste avantaje vin in ajutorul nostru gratie unui sistem unic de functionare, pe principiul folosirii aburului. Astfel, un aparat de dezinfectat Polti genereaza abur uscat, suprasaturat si supraincalzit pana la o temperatura de 180°C, gratie sistemului brevetat superheated chamber.

aparat de dezinfectat

Acesta este format dintr-un furtun cu duza, la care este atasat si un rezervor pentru detergentul special HPMed. Acest detergent este o substanta BIO, care nu contine chimicale periculoase, motiv pentru care se recomanda folosirea unui aparat de dezinfectat Polti in spatii precum clinici, cabinete stomatologice, cabine, birouri, saloane de infrumusetare sau mijloace de transport.

Mai mult, folosirea unui astfel de produs inseamna ca nu mai este nevoie sa intri in contact direct cu suprafetele, deoarece aburii pot fi distribuiti de la distanta. Spatiile supuse unui astfel de “tratament” se usuca in cateva secunde, fiind gata de utilizat.

Cum este demonstrata eficienta contra virusurilor?

Dispozitivele Polti Sani System au fost testate in laboratorul Eurofins Biolab din Vimodrone, Italia, care a confirmat eficienta acestuia in lupta cu COVID-19. Acest fapt are o explicatie usoara: virusurile precum SARS-CoV2 fac parte din categoria termovirusurilor, adica sunt sensibile la caldura.

Acestea sunt complet dezactivate dupa expunerea la temperaturi ridicate, chiar si timp de cateva secunde. Spre exemplu, la o temperatura de 150° – 160°C, virusul este complet dezactivat intr-un interval de 0.1 secunde, iar la 80°C, virusul dispare in aproximativ 10 secunde.

Chiar daca aparatele de dezinfectat Polti Sani System ating si temperaturi de 180°C, este recomandata setarea la un minim de 80°C pentru distrugerea virusului in proportie de 99,999%. Astfel, ai garantia suprafetelor dezinfectate, fara risc de contaminare pentru cei aflati in jur!

Vrei sa afli mai multe? Intra pe www.polti.ro si descopera gama completa de aparate de dezinfectat Polti Sani System. Profita si tu de aceasta solutie rapida si economica de a scapa de virusuri, indiferent de mediul de activitate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul