Criteriul National

Pentru tine si casa ta

Pentru tine si casa ta
septembrie 06
11:47 2019

Centrala termica in condensatie este fara doar si poate un echipament termic, special conceput pentru a incalzi apa pe care o utilizati in viata de zi cu zi. Centralele termice prin condensatie sunt modele nou aparute pe piata, cunoscute datorita tehnologiei de condensatie, pentru a determina cresterea randamentului aproximativ pana la 110%.

Desi, aparent, costurile sunt oarecum ridicate, veti avea ocazia sa sesizati faptul ca intreaga investitie merita toti banii, avand in vedere faptul ca veti benefia de un confort pe masura asteptarilor, dar si a cheltuielilor. Astazi, pe piata sunt extrem de multe companii care se ocupa cu acest domeniu si care comercializeaza tot felul de centrale termice, fie ele clasice sau in condensatie, cert este ca se gasesc de toate tipurile in functie de dorintele drumneavoastra, incepand cu branduri de top si pana la cele cu un pret mai mic.

Serviciile de instalare

Centralele termice pot fi montate fie de catre compania de la care achizitionati centrala, fie chiar de catre dumneavoastra. Ideal ar fi sa va orientati catre o companie care dispune de personal in vederea exercitarii acestei activitati, pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate si dumneavoastra sa va bucurati de o centrala termica de ultima generatie, astfel incat durata de viata a acesteia sa fie de minim 10 ani.

Tipuri de centrale termice

Desi, la ora actuala exista o intreaga gama de centrale termice, care difera unele de altele prin diverse caracteristici, recomandat este sa optati pentru cele aparute recent, chiar daca preturile sunt mai mari, intrucat tehnologiile sunt de ultima generatie. Desi in general, centralele termice de orice tip necesita intretinere permanenta, astfel incat procesul de igienizare este recomandat de catre specialisti, sunt si centrale termice a caror durata de viata este mai scurta in comparatie cu altele, iar in acest caz, calitatea isi spune cuvantul. Pe site-ul oficial al magazinului online ekoinstal.ro veti gasi o intreaga gama de centrale termice in condensatie care difera unele de altele din anumite puncte de vedere, astfel incat gasiti centrale termice in functie de dorintele dumneavoastra.

 

 

Ekoinstal.ro

Pe site-ul oficial al magazinului online ekoinstal.ro veti gasi o intreaga gama de centrale termice pe gaz cu condensatie care difera unele de altele din anumite puncte de vedere, astfel incat gasiti centrale termice in functie de dorintele dumneavoastra.

Comenzile pot fi plasate atat pe site-ul oficial al magazinului online, cat si telefonic. In ceea ce priveste detaliile suplimentare, acestea va vor fi furnizate daca veti contacta la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru, sau la adresa de e-mail, unde veti fi preluat de unul din operatorii nostri telefonici, care va vor furniza informatiile necesare.

De asemenea, va oferim si diverse promotii in functie de tipul achizitiei.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei