Criteriul National

Performanța în tenis, celebrată în cadrul turneului internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD

Performanța în tenis, celebrată în cadrul turneului internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD
aprilie 27
22:39 2022

În perioada 28 aprilie – 9 mai 2022, Clubul de Tenis Daimon va găzdui a 10-a ediție a turneului internațional de tenis pentru copiii cu vârsta de 11-12 ani – Turneul internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD!

În colaborare strânsă cu Federația Română de Tenis (FRT), Federația Internațională de Tenis (ITF) și Federația Europeană de Tenis (Tennis Europe), Daimon celebrează din nou performanța în tenis în rândul copiilor cu vârsta de 11-12 ani. Turneul internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD se va desfășura la Clubul de Tenis Daimon în perioada 28 aprilie – 9 mai, cu o participare impresionantă a peste 50 de tineri jucători din 10 țări! Printre participanți se vor număra jucătorii din categoria U12 care ocupă locurile 1-4 la nivel național, cu până la 45% din locuri rezervate jucătorilor străini.

Evenimentul de anul acesta va fi cu atât mai special cu cât este vorba de ediția aniversară nr. 10 a turneului internațional de tenis U12. Cu această ocazie, organizatorii îi vor surprinde pe participanți cu un invitat-surpriză – un jucător ATP/o jucătoare WTA de top va împărtăși cu aceștia povești și experiențe valoroase menite să îi încurajeze în drumul lor spre performanțe remarcabile în tenis! Iar după acest „schimb de experiențe” va urma un schimb de mingi distractiv, care să-i încălzească pe jucători pentru meciurile ce urmează.

Turneul internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD promovează tenisul de performanță printre copii, pentru a le asigura o evoluție importantă în cadrul clasamentelor internaționale! În fond, acesta este și elementul-cheie ce stă la baza turneului – performanța! Prin susținerea jucătorilor și încurajarea performanței în tenis se contribuie la dezvoltarea fizică și mentală a copiilor, cu accente pe forță fizică și de caracter, anduranță, putere de concentrare, fairplay, flexibilitate, coordonare, viteză de reacție și nu numai.

Pe lângă experiența neprețuită în urma participării la Turneul internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD, câștigătorii se vor bucura de premii excelente asigurate de sponsorii evenimentului – Alfredo Seafood, în calitate de sponsor principal, și teniSShop.ro, Dr. Phyto și trans.eu, în calitate de sponsori secundari!

Despre Clubul de Tenis Daimon

Clubul de Tenis Daimon este unul cele mai moderne centre de tenis din București, oferind lecții de tenis atât pentru adulți, cât și pentru copii. Tenisul pentru copii contribuie atât la dezvoltarea fizică a celor mici, cât și la cea mentală (anduranță, disciplină, concentrare). Echipa Daimon dispune de antrenori cu vastă experiență în lucrul cu copiii, iar Centrul Daimon aduce periodic jucători activi sau foști mari jucători români pentru o întâlnire cu adevărat memorabilă cu micii învățăcei pasionați de tenis.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul