Criteriul National

PERFORMER! Novak Djokovic e câştigătorul turneul de tenis de la Miami- Statele Unite ale Americii !

PERFORMER! Novak Djokovic e câştigătorul turneul de tenis de la Miami- Statele Unite ale Americii !
aprilie 03
20:07 2016

Tenismenul sârb Novak Djokovic (locul 1 ATP) a câştigat,duminică seară turneul de tenis pe suprafaţă rapidă de la Miami, Statele Unite ale Americii. Acest turneu a fost  dotat cu premii totale în valoare de peste 7 milioane de dolari.Tenismenul din Serbia  a trecut în finală de japonezul Kei Nishikori (locul 6 ATP), scor 6-3, 6-3.

nolek

Partida a durat o oră şi 27 de minute. Pe durata meciului, Novak nu a servit niciun as şi a comis doar dou duble greşeli. Djokovic a câştigat 78% dintre puncte jucate cu primul serviciu şi 60% cu cel de-al doilea serviciu. Sârbul şi-a pierdut de două ori serviciul şi a izbutit 5 game-uri pe serviciul adversarului.

Victoria reuşită în finala de la Miami nu este un simplu meci câştigat pentru Djokovic, ci reprezintă o bornă impresionantă atinsă de sârb. Novak a câştigat al 28-lea titlu de Masters al carierei, record absolut în istoria tenisului. Sârbul şi-a devansat marele rival la acest capitol, pe Rafael Nadal (Spania, 5 ATP), care deţine 27 de trofee din seria respectivă.

Totodată, Novak Djokovic a mai stabilit o cifră istorică, ajungând la 6 triumfuri în turneul de la Miami şi egalându-l pe Andre Agassi, şi el sextuplu campion la competiţia desfăşurată în Florida. Nole şi-a mai trecut în palmares ediţiile din 2007, 2011, 2012, 2014 şi 2015.

Finala de la Miami nu a oferit niciun fel de dramatism, meciul fiind controlat în mare parte de liderul mondial. Graţie performanţei de la Miami, Djokovic pleacă acasă cu un cec în valoare de 1 milion de dolari şi 1.000 de puncte ATP.

 

Sursa foto: www.skysports.com

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro