Criteriul National

Peria rotativa profesionala, dovada ca poti avea un aspect de invidiat

Peria rotativa profesionala, dovada ca poti avea un aspect de invidiat
aprilie 25
08:57 2017

Indiferent de mediul in care activezi cu siguranta te intereseaza aspectul avut, iar fata sau podoaba capilara nu au voie sa nu fie la inaltime la o femeie care se respecta.

Pentru acest lucru este nevoie de accesorii puternice care sa faca fata tuturor provocarilor si sa aduca intr-un timp scurt performante extraordinare mai ales ale parului nostru.

Bucle, indreptare, volum, asta presupune un aspect de invidiat care vine la pachet cu o garderoba pe masura si niste accesorii care mai de care mai acaparatoare pentru a confirma ca esti o doamna de succes.

Probabil timpul tot mai diminuat din ultimele luni ti-a retezat gandul de a merge la un salon de infrumusetare, dar acum ai posibilitatea sa iti oferi o auto-stilizare chiar de la tine de acasa fara sa fie nevoie sa stii anumite cunostinte.

O perie rotativa profesionala poate face treaba in locul tau, iar un manual de instructiuni cu siguranta te-ar lamuri ca tot ce ai de facut nu presupune foarte multa intrebuintare.

Insa care ar fi modelele profesionale de perie rotativa spre care sa ne indreptam? Au acestea un raport de calitate si pret adecvat? Pot fi intretinute usor? Ne feresc parul de degradare?

Toate aceste lucruri au fost luate in considerare de marii producatori de accesorii feminine si acestia propun un model cu totul si cu totul inovativ si plin de numeroase avantaje care se numeste

Rowenta Brush Activ CF9220D0.

O perie cu o cromatica placuta care ofera parului tau un aspect ingrijit si stilizat.

Cele 2 tipuri de perii de 3 si 5 cm va vor asigura ca buclele pe care doriti sa le faceti va vor face sa aratati superb, iar cele trei trepte de viteza si functia de aer rece au grija sa fixeze coafiura pentru o rezistenta de lunga durata.

Alaturi de aceste incredibile avantaje vine functia ionica care fereste parul de electrizare si senzatia de aspect rebel si neingrijit.

Invelisul sau asigura protectie pe toata utilizarea periei rotative, ferindu-l pe acesta de degradare, oferindu-i volum si stralucire la superlativ.

Puterea sa de 1000W ne asigura ca totul se va desfasura in doar cateva minute, atat uscarea cat si stilizarea fiind facute ca la un salon de infrumusetare.

Usor de depozitat, usor de intretinut, aceasta incredibila perie rotativa profesionala se afla acum pe piata la incredibilul pret de 160 lei, ea aflandu-se la reducere daca este achizitionata din mediul online.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro