Criteriul National

Peria rotativa profesionala, dovada ca poti avea un aspect de invidiat

Peria rotativa profesionala, dovada ca poti avea un aspect de invidiat
aprilie 25
08:57 2017

Indiferent de mediul in care activezi cu siguranta te intereseaza aspectul avut, iar fata sau podoaba capilara nu au voie sa nu fie la inaltime la o femeie care se respecta.

Pentru acest lucru este nevoie de accesorii puternice care sa faca fata tuturor provocarilor si sa aduca intr-un timp scurt performante extraordinare mai ales ale parului nostru.

Bucle, indreptare, volum, asta presupune un aspect de invidiat care vine la pachet cu o garderoba pe masura si niste accesorii care mai de care mai acaparatoare pentru a confirma ca esti o doamna de succes.

Probabil timpul tot mai diminuat din ultimele luni ti-a retezat gandul de a merge la un salon de infrumusetare, dar acum ai posibilitatea sa iti oferi o auto-stilizare chiar de la tine de acasa fara sa fie nevoie sa stii anumite cunostinte.

O perie rotativa profesionala poate face treaba in locul tau, iar un manual de instructiuni cu siguranta te-ar lamuri ca tot ce ai de facut nu presupune foarte multa intrebuintare.

Insa care ar fi modelele profesionale de perie rotativa spre care sa ne indreptam? Au acestea un raport de calitate si pret adecvat? Pot fi intretinute usor? Ne feresc parul de degradare?

Toate aceste lucruri au fost luate in considerare de marii producatori de accesorii feminine si acestia propun un model cu totul si cu totul inovativ si plin de numeroase avantaje care se numeste

Rowenta Brush Activ CF9220D0.

O perie cu o cromatica placuta care ofera parului tau un aspect ingrijit si stilizat.

Cele 2 tipuri de perii de 3 si 5 cm va vor asigura ca buclele pe care doriti sa le faceti va vor face sa aratati superb, iar cele trei trepte de viteza si functia de aer rece au grija sa fixeze coafiura pentru o rezistenta de lunga durata.

Alaturi de aceste incredibile avantaje vine functia ionica care fereste parul de electrizare si senzatia de aspect rebel si neingrijit.

Invelisul sau asigura protectie pe toata utilizarea periei rotative, ferindu-l pe acesta de degradare, oferindu-i volum si stralucire la superlativ.

Puterea sa de 1000W ne asigura ca totul se va desfasura in doar cateva minute, atat uscarea cat si stilizarea fiind facute ca la un salon de infrumusetare.

Usor de depozitat, usor de intretinut, aceasta incredibila perie rotativa profesionala se afla acum pe piata la incredibilul pret de 160 lei, ea aflandu-se la reducere daca este achizitionata din mediul online.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo