Criteriul National

Peria rotativa profesionala, dovada ca poti avea un aspect de invidiat

Peria rotativa profesionala, dovada ca poti avea un aspect de invidiat
aprilie 25
08:57 2017

Indiferent de mediul in care activezi cu siguranta te intereseaza aspectul avut, iar fata sau podoaba capilara nu au voie sa nu fie la inaltime la o femeie care se respecta.

Pentru acest lucru este nevoie de accesorii puternice care sa faca fata tuturor provocarilor si sa aduca intr-un timp scurt performante extraordinare mai ales ale parului nostru.

Bucle, indreptare, volum, asta presupune un aspect de invidiat care vine la pachet cu o garderoba pe masura si niste accesorii care mai de care mai acaparatoare pentru a confirma ca esti o doamna de succes.

Probabil timpul tot mai diminuat din ultimele luni ti-a retezat gandul de a merge la un salon de infrumusetare, dar acum ai posibilitatea sa iti oferi o auto-stilizare chiar de la tine de acasa fara sa fie nevoie sa stii anumite cunostinte.

O perie rotativa profesionala poate face treaba in locul tau, iar un manual de instructiuni cu siguranta te-ar lamuri ca tot ce ai de facut nu presupune foarte multa intrebuintare.

Insa care ar fi modelele profesionale de perie rotativa spre care sa ne indreptam? Au acestea un raport de calitate si pret adecvat? Pot fi intretinute usor? Ne feresc parul de degradare?

Toate aceste lucruri au fost luate in considerare de marii producatori de accesorii feminine si acestia propun un model cu totul si cu totul inovativ si plin de numeroase avantaje care se numeste

Rowenta Brush Activ CF9220D0.

O perie cu o cromatica placuta care ofera parului tau un aspect ingrijit si stilizat.

Cele 2 tipuri de perii de 3 si 5 cm va vor asigura ca buclele pe care doriti sa le faceti va vor face sa aratati superb, iar cele trei trepte de viteza si functia de aer rece au grija sa fixeze coafiura pentru o rezistenta de lunga durata.

Alaturi de aceste incredibile avantaje vine functia ionica care fereste parul de electrizare si senzatia de aspect rebel si neingrijit.

Invelisul sau asigura protectie pe toata utilizarea periei rotative, ferindu-l pe acesta de degradare, oferindu-i volum si stralucire la superlativ.

Puterea sa de 1000W ne asigura ca totul se va desfasura in doar cateva minute, atat uscarea cat si stilizarea fiind facute ca la un salon de infrumusetare.

Usor de depozitat, usor de intretinut, aceasta incredibila perie rotativa profesionala se afla acum pe piata la incredibilul pret de 160 lei, ea aflandu-se la reducere daca este achizitionata din mediul online.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo