Criteriul National

O periuta de dinti ieftina si buna poate fi exact solutia de care ai nevoie pentru o dantura perfecta

O periuta de dinti ieftina si buna poate fi exact solutia de care ai nevoie pentru o dantura perfecta
aprilie 11
10:11 2017

Niste dinti albi si stralucitori sunt argumentul unui om de succes, o spun atatea persoane  care stiu cat de important este zambetul la o intalnire de afaceri, cu prietenii sau cu persoana iubita.

Insa daca acesta nu este lasat sa se materializeze la nivelul sau optim? Atunci asta ar insemna ca noi avem probleme de diferite tipuri la nivelul dintilor iar ele trebuie tratate.

Medicii dentisti insa vin cu o ipoteza foarte alarmanta, care se rezuma la curatarea ineficienta a dintilor, care duce in timp la depuneri bacteriene, piatra sau un aspect inestetic al acestora.

Ce este de facut? Avand in vedere ca sanatatea primeaza, avem acum la dispozitie solutii foarte atractive, mai ales din punct de vedere tehnologic, deoarece si in industria dentara lucrurile au fost duse la urmatorul nivel fara ca noi sa ne dam seama.

O periuta electrica ieftina, ar putea fi de departe exact aceea solutie care sa ne scape din bucluc ori de cate ori intram in acesta.

Periutile de dinti normale ne pot cauza chiar si dureri sau sangerari la nivelul dintilor datorita periajului inadecvat, insa unele electrice au capacitatea sa furnizeze rezultate excelente asupra periajului, operand chiar si pe cele mai dificile straturi de pe arcada.

Vrem ceva bun si la un pret pe masura asteptarilor? Atunci noi vrem sa venim  cu solutii inovative care se reflecta intr-un raport calitate-pret excelent  si o utilitate adecvata.

Sonic Beper 40.912

La doar 29,69 lei, aceasta periuta este de departe o solutie adecvata pentru curatarea si intretinerea dintilor nostri intr-un mod cat se poate de natural si rapid.

Dispune de oscilatii de pana la 24 000 rpm, iar designul este un element ce o caracterizeaza cu desavarsire, producatorii punandu-ne la dispozitie atat un model alb cat si unul albastru.

Vine la pachet de asemenea si cu 2 capete, astfel incat  sa nu ne facem probleme in privinta periajului si sanatatii noastre ori de cate ori acesta este efectuat.

Vanora Tiger VTB1-BEA

O solutie adecvata pentru copii dumneavoastra,care se afla pe piata la un pret de nimic de doar 29,74 lei si vine la pachet cu 3 capete si o specificatie de 8500 rotatii, ideale pentru o igiena de zile mari pentru copil.

Functionarea sa se bazeaza pe 2 baterii alcaline cu o tensiune de 1.5V, iar periajul trebuie sa se desfasoare timp de 2 minute incontinuu, conform specificatiei medicilor.

Intretinerea capetelor de periuta se poate face usor, inlocuirea, sau introducerea acestora in apa fierbinte pentru indepartarea microbilor fiind solutiile cele mai recomandate.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro