Criteriul National

Permis de conducere ANULAT – care sunt demersurile de redobandire! InstructorulTau.Ro

Permis de conducere ANULAT – care sunt demersurile de redobandire! InstructorulTau.Ro
aprilie 02
22:46 2021

Permis de conducere ANULAT – care sunt demersurile de redobandire!

 

Permis de conducere ANULAT – care sunt demersurile de redobandire a dreptului de a sofa iti vor fi dezvaluite in acest articol, insa inainte trebuie sa facem distinctia clara dintre PERMIS SUSPENDAT si PERMIS ANULAT.

Permisul de conducere poate fi suspendat pe o perioada intre 30 si 90 de zile pentru:

 • manevre la volan neatente / neglijente;
 • neacordare de prioritate;
 • nerespectarea unor indicatoare, precum cel de cedeaza trecerea si altele;
 • nerespectarea semaforului si trecerea pe rosu;
 • un accident rutier FARA victime si cu avarii usoare;
 • pentru conducerea sub influenta alcoolului, dar pentru o alcoolemie mica, dar neaparat fara accident.
 • si incalcari usoare, care nu constituie dosar penal.

In astfel de cazuri permisul de conducere este suspendat pe o perioada de la 30  de zile pana la 90 de zile, iar in anumite cazuri mai grave, pentru redobandirea permisului de conducere suspendat, soferul trebuie sa sustina un examen de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie, iar redobandirea se va face doar dupa promovarea examenului si la incheierea perioadei de suspendare. Sunt si cazuri in care perioada de suspendare poate fi redusa.

Permisul de conducere anulat presupune desfiintarea completa a documentului care atesta calitatea de sofer. Astfel, soferul in cauza isi pierde definitiv permisul de conducere si dreptul de a sofa deoarece a comis o fapta grava. Lista faptelor pentru care permisul poate fi anulat este prevazuta in art. 114, alin. 1 din OUG 195 / 2002.

Persoana care are permisul de conducere anulat poate obtine un nou permis de conducere daca:

 • au trecut 6 luni de la executarea pedepsei;
 • a trecut un an de la data gratierii pedepsei;
 • a trecut un an de la data hotararii judecatoresti definitive prin care s-a decis suspendarea executarii pedepsei;
 • acea incalcare a legii a fost aminstiata;
 • interzicerea dreptului de a sofa anumite autovehicule a expirat sau a fost revocata.
 • a urmat scoala de soferi si a promovat examenele teoretice si practice D.R.P.C.I.V.

Daca termenele si conditiile de mai sus au fost indeplinite, atunci persoana in cauza poate incepe demersurile pentru a obtine un nou permis de conducere. Astfel, omul trebuie sa se inscrie la scoala de soferi si sa urmeze aceeasi pasi pe care ii urmeaza orice om pentru a obtine permisul de conducere. Adica sa urmeze orele teoretice si practice ale scolii de soferi si ulterior sa sustina examenele D.R.P.C.I.V..

Scoala de Soferi Brasov InstructorulTau.ro ofera suport pentru cei cu permisul de conducere anulat. Scoala de Soferi IntructorulTau are o vasta experienta in domeniu, o reputatie excelenta si cea mai mare rata de promovare din oras. In plus, chiar daca tu stii deja sa sofezi, deoarece conform legii sunt necesare cele 30 de ore de practica, vei putea sa te bucuri de o experienta a sofatului nemaipomenita, caci Scoala de Soferi InstructorulTau categoria B dispune de un parc auto propriu, cu masini performante si fiabile, care dispun de cutii de viteze manuale, cat si automate.

Pretul pentru scoala de soferi incepe de la 1390 lei si in functie de specificatiile autoturismului pe care se face practica, Scoala de Soferi categoria B InstructorulTau.RO poate sa ajunga pana la maximum 2550 lei. In pret sunt incluse intocmirea dosarului de scolarizare, orele teoretice si practice, cursurile si chestionarele online, precum si combustibilul autoturismului si asistenta unui instructor de dedicat. Preturile pot fi negociate, iar in anumite conditii cursantii pot beneficia de reduceri substantiale.

Chiar daca permisul tau de conducere a fost ANULAT, daca inca mai ai dreptul legal sa sofezi, Scoala de Soferi InstructorulTau te va ajuta sa obtii un nou permis de conducere cat mai rapid posibil, determinandu-te sa devii un sofer excelent si, mai presus de toate, responsabil.

Pentru mai multe detalii, intra pe siteul InstructorulTau.ro, trimite un e-mail pe contact@intructorultau.ro sau suna la numarul de telefon mobil 0770.324.623.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul