Criteriul National

Permisul auto a devenit în zilele noastre o necesitate

Permisul auto a devenit în zilele noastre o necesitate
martie 23
20:57 2018

Permisul auto a devenit în zilele noastre o necesitate

Numărul de şoferi creşte pe zi ce trece pe plan mondial, acest lucru fiind destul de bun dar şi de alarmant. În România, pentru a putea obţine permisul auto, va fi nevoie să treci de cele două examene la care te va acompania un poliţist.

Testul teoretic este cel mai greu, candidaţi picând în masă de 60 la sută. Deseori cărţile din care înveţi legislaţia sunt destul e vechi, neconţinând schimbările actuale care sunt extrem de importante pentru examen. Pentru înţelegerea perfectă a teoriei este foarte bine să apelăm la chestionarele auto. Site-urile sunt foarte competitive între ele, însă cel mai bun va fi mereu drpciv.

permis-de-conducere-fals-1026x550

Chestioanare drpciv sunt indicate datorită răspunsurilor corecte ale acestora. Mediul de învăţare este calculat la 2 luni de zile, chestionarele putând fi văzute inclusiv de instructorul auto, în condiţiile în care acesta îşi va face cont pe site-ul oficial drpciv în categoria: „Instructori auto”.

Formarea contului propriu-zis este gratuit,putând să îl accesezi la orice oră din zi şi din noapte. Cu drpciv toate lucrurile devin mai uşoare, legislaţia fiind foarte bine exprimată. Conturul acesteia poate fi înţeleasă de fiecare individ în parte. Candidatul poate să repete chestionarele ori de câte ori îşi doreşte, iar dacă se va ciocni de răspunsuri greşite, acesta le va putea relua la finalul fiecărui quizz.

Drpciv se asigura că legislaţia rutieră să fie la zi cu schimbările care survin. Totul este la îndemâna oricui, întrebările fiind de cele mai multe ori logice şi ilustrate de imagini care se pretează situaţilor din viaţa de zi cu zi.

Obţinerea unui punctaj bun cu ajutorul drpciv te va ajuta inclusiv la proba traseului. Noţiunile teoretice aplicându-se în orice situaţie. Alocarea timpului necesar chestionarelor este de maxim 2-3 săptămâni. După această perioadă vei observa cât de bine vei cunoaşte noţiunile teoretice.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul