Criteriul National

Personalitatea managerului Vaida Adrian – Tabloul psihocomportamental al managerului de la Politia Locala Ploiesti (II)

Personalitatea managerului Vaida Adrian – Tabloul psihocomportamental al managerului de la Politia Locala Ploiesti (II)
martie 05
21:26 2020

In numarul trecut Incisiv de Prahova a prezentat calitatea reala de manager si personalitatea sefului Politiei Locale Ploiesti.

Personalitatea managerului Vaida Adrian – Tabloul psihocomportamental al managerului de la Politia Locala Ploiesti

Comportamentul lui Vaida Adrian care reprezinta materializarea, exteriorizarea personalitatii, personalitatea in actiune…
Pentru a realiza in totalitate calitatile exceptionale manageriale si personalitatea desavarsita pentru care Vaida Adrian este mentinut in functia de conducere trebuie sa prezentam cititorilor si comportamentul acestuia pentru a putea analiza cu toate datele „personalitatea in actiune”...
Zilele trecute, Vaida Adrian fiind prea ocupat cu strategii de management (urmarirea pe Facebook a subordonatilor si ticluirea de sesizari penale aberante si cu continut fals pe numele unor subordonati doar ca acestia l-au actionat in judecata) a inceput sa zbiere si sa buseasca usile, fiind deranjat ca o subordonata a adus la semnat in mod operativ o adresa de raspuns la o sesizare primita de institutie.
Fiind prea ocupat cu strategiile de management mai sus mentionate a racnit ca „nu are cine sa semneze” (credem ca pana si acesta a uitat ca inca este director al institutiei, poate pana si pentru dansul este un paradox) si ca documentele sa fie aduse la semnat la sfarsitul programului. Normal, la o asemenea personalitate cu asemenea calitati de manager timpul este presant cand ai astfel de preocupari pe bani publici.
Tot referitor la comportamentul managerului Vaida Adrian care denota personalitatea si calitatile sale exceptionale de manager trebuie sa precizam cititorilor ca acesta transmite subordonatilor sesizarile primite pe whatsApp de la primarul care este prea bun pentru urbea noastra si/sau de la consilierul sereist al acestuia.
Dupa transmiterea sesizarilor, ca un manager performant si ocupat cu strategii complicate de management se urca in alta masina de la Ordine Publica si ii urmareste impreuna cu alti doi politisti locali pe cei care i-au trimis sa rezolve sesizarea in cauza ca doar nu ploiestenii ii achita salariul si carburantul auto pentru disfunctiile sale de la nivelul superior al corpului, ci probabil plateste din buzunarul sau. Vom reveni. (Cerasela N.).

Articolul Personalitatea managerului Vaida Adrian – Tabloul psihocomportamental al managerului de la Politia Locala Ploiesti (II) apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul