Criteriul National

Pescuitul Crapului Pe timp De Iarna

Pescuitul Crapului Pe timp De Iarna
septembrie 16
11:17 2019

Iarna poate fi una dintre cele mai bune perioade pentru a prinde crap. Trebuie sa urmati cateva sfaturi simple, dar eficiente pentru pescuit în timpul iernii prin lunile mai reci. Daca ai nevoie de kit pescuit crap, dai un click si pregateste-te pentru o partida de succes!

Alegerea locului

Probabil cel mai important este alegerea locului, momeala cat si montura pentru pescuit in timpul iernii pentru a fi productivi. Nu este o bine sa stai in frig si umezeala fara nici o sansa de a prinde ceva. Dupa cateva calatorii in curand vom deveni toti plictisiti si deziluzionati de pescuitul in timpul iarnii.

Sfatul meu este de a face un pic de cercetare în reviste saptamanale, poate vizitati magazinul dvs. local, abordati sau cereti sfatul colegilor pescari de pe locurile lor de iarna sa va construiti o imagine de ansamblu.

Stai confortabil, va pescui mai bine!

Nu e nimic mai rau decat sa-ti fie rece. Nu uita prin picioare, maini si cap se pierde 90% din caldura si sunt necesare  palarie, manusi si cizme impermeabile.

Montura

Montura este o alegere foarte personala, mai mult ca sigur ce a lucrat pentru tine mai devreme in sezon cu siguranta va lucra si pe aceasta perioada. Montura Snowmen e o alegere potrivita pentru aceasta perioada dar si boabele de porumb pe fir de par.

Nada

O atentie deosebita trebuie acordata nadei. Temperatura apei este scazuta, pestele este mai putin activ si necesita un anumit tip de alimente usor de digerat. Porumbul si canepa sunt alimente solide usor de digerat, bune pentru sezonul rece. Lichidele cum ar fi uleiul de somon este o componenta importanta pentru nada in accest sezon rece. Viermusii sunt o alta momeala foarte buna care se poate folosi in nada precum si larvele.

Concluzia

Iarna este un sezon minunat pentru a fi acolo in natura, locurile sunt mai linistite, pestele are cele mai uimitoare culori de iarna. Natura este, de asemenea, o creatura uimitoare si cu rasarituri minunate. Muscaturile pot fi greu de gasit in acest sezon dar cu putin noroc si cu putine sfaturi puteti avea succes. Multu noroc !

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tandos

Tandos

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul