Criteriul National

PhotoHotel – Transforma jobul intr-o vacanta prelungita

PhotoHotel – Transforma jobul intr-o vacanta prelungita
mai 05
11:56 2017

Fotografia este un hobby fascinant, pe care multi doresc sa-l transforme intr-o cariera. Cu toate acestea, trecerea de la statutul de fotograf amator la cel de profesionist poate fi lunga si anevoioasa, iar banii intarzie sa apara.  Din acest motiv, multi noi fotografi incearca sa-si dezvolte abilitatile in timp ce au un loc de munca stabil. Acest lucru poate intarzia mult procesul tau de invatare si te forteaza sa-ti sacrifici timpul liber.

PhotoHotel vine in ajutorul celor care doresc sa transforme fotografia intr-o profesie, oferind cursuri de pregatire profesionala si locuri de munca celor care au cel putin un minim de interes pentru fotografie.

PhotoHotel este o companie europeana care activeaza in Romania, Grecia si Spania. Obiectivul organizatiei este imortalizarea momentelor unice traite de turistii hotelurilor in care activeaza. PhotoHotel este inainte de toate un serviciu, asa ca buna dispozitie, interactiunea si consilierea sunt principalele valori care ghideaza activitatea companiei.

Ti-ai imaginat vreodata ca locul tau de munca ar putea fi destinatia de vacanta a celorlalti? Visezi sa te trezesti in fiecare dimineata pe malul marii, in Tenerife? Aceste lucruri fac parte din fisa postului pentru un  fotograf PhotoHotel. Printre destinatiile in care vei putea lucra se numara Insula Creta, Rodos, Atena, Andaluzia, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria si multe altele.

PhotoHotel cauta persoane cu varste pana in 35 de ani, sociabile, dornice sa invete si cu spirit de aventura. Experienta in domeniul fotografic nu este obligatorie. Persoanele selectate vor beneficia de serviciul de training “Stagiul PhotoHotell”, in cadrul caruia au fost formati gratuit peste 600 de fotografi. Timp de o luna, vei avea ocazia sa inveti fotografie si abilitati de vanzare, sub tutela unor specialisti in domeniu, precum Dan Malureanu sau Paul Ardeleanu.

Odata terminata perioada de pregatire, poti semna un contract pe minim 7 luni pentru a pleca intr-una dintre destinatiile partenere. Fotografii PhotoHotel pot fi repartizati in cadrul unui hotel, club de vacanta, zona de camping sau statiune sportiva. Nu-ti face griji, cazarea si masa sunt asigurate de hotel. Aici iti poti pune in aplicare aptitudinile de fotograf si cunostintele capatate in timpul trainingului pentru a oferi servicii de fotografie. De asemenea, ca fotograf, vei participa la toate evenimentele si activitatile destinate turistilor. Asadar, in timpul programului de lucru, vei avea sansa sa traiesti momente unice.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jobului de fotograf turistic este faptul ca locuiesti si lucrezi intr-o statiune de vacanta. La finalul programului, esti liber sa te bucuri de atractiile turistice si activitatile pe care destinatia turistica le are de oferit. In plus, in timpul unui sejur de 7 luni, vei avea ocazia sa devi la fel de familiar cu acea zona ca un localnic.

Daca ti se pare ca jobul de fotograf turistic este potrivit pentru tine, poti aplica in sectiunea de recrutare a site-ului PhotoHotel. CV-urile pot fi depuse oricand, dar interviurile vor avea loc incepand cu luna noiembrie, pana in februarie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul