Criteriul National

PhotoHotel – Transforma jobul intr-o vacanta prelungita

PhotoHotel – Transforma jobul intr-o vacanta prelungita
mai 05
11:56 2017

Fotografia este un hobby fascinant, pe care multi doresc sa-l transforme intr-o cariera. Cu toate acestea, trecerea de la statutul de fotograf amator la cel de profesionist poate fi lunga si anevoioasa, iar banii intarzie sa apara.  Din acest motiv, multi noi fotografi incearca sa-si dezvolte abilitatile in timp ce au un loc de munca stabil. Acest lucru poate intarzia mult procesul tau de invatare si te forteaza sa-ti sacrifici timpul liber.

PhotoHotel vine in ajutorul celor care doresc sa transforme fotografia intr-o profesie, oferind cursuri de pregatire profesionala si locuri de munca celor care au cel putin un minim de interes pentru fotografie.

PhotoHotel este o companie europeana care activeaza in Romania, Grecia si Spania. Obiectivul organizatiei este imortalizarea momentelor unice traite de turistii hotelurilor in care activeaza. PhotoHotel este inainte de toate un serviciu, asa ca buna dispozitie, interactiunea si consilierea sunt principalele valori care ghideaza activitatea companiei.

Ti-ai imaginat vreodata ca locul tau de munca ar putea fi destinatia de vacanta a celorlalti? Visezi sa te trezesti in fiecare dimineata pe malul marii, in Tenerife? Aceste lucruri fac parte din fisa postului pentru un  fotograf PhotoHotel. Printre destinatiile in care vei putea lucra se numara Insula Creta, Rodos, Atena, Andaluzia, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria si multe altele.

PhotoHotel cauta persoane cu varste pana in 35 de ani, sociabile, dornice sa invete si cu spirit de aventura. Experienta in domeniul fotografic nu este obligatorie. Persoanele selectate vor beneficia de serviciul de training “Stagiul PhotoHotell”, in cadrul caruia au fost formati gratuit peste 600 de fotografi. Timp de o luna, vei avea ocazia sa inveti fotografie si abilitati de vanzare, sub tutela unor specialisti in domeniu, precum Dan Malureanu sau Paul Ardeleanu.

Odata terminata perioada de pregatire, poti semna un contract pe minim 7 luni pentru a pleca intr-una dintre destinatiile partenere. Fotografii PhotoHotel pot fi repartizati in cadrul unui hotel, club de vacanta, zona de camping sau statiune sportiva. Nu-ti face griji, cazarea si masa sunt asigurate de hotel. Aici iti poti pune in aplicare aptitudinile de fotograf si cunostintele capatate in timpul trainingului pentru a oferi servicii de fotografie. De asemenea, ca fotograf, vei participa la toate evenimentele si activitatile destinate turistilor. Asadar, in timpul programului de lucru, vei avea sansa sa traiesti momente unice.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jobului de fotograf turistic este faptul ca locuiesti si lucrezi intr-o statiune de vacanta. La finalul programului, esti liber sa te bucuri de atractiile turistice si activitatile pe care destinatia turistica le are de oferit. In plus, in timpul unui sejur de 7 luni, vei avea ocazia sa devi la fel de familiar cu acea zona ca un localnic.

Daca ti se pare ca jobul de fotograf turistic este potrivit pentru tine, poti aplica in sectiunea de recrutare a site-ului PhotoHotel. CV-urile pot fi depuse oricand, dar interviurile vor avea loc incepand cu luna noiembrie, pana in februarie.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

clinica implant dentar timisoara