Criteriul National

PhotoHotel – Transforma jobul intr-o vacanta prelungita

PhotoHotel – Transforma jobul intr-o vacanta prelungita
mai 05
11:56 2017

Fotografia este un hobby fascinant, pe care multi doresc sa-l transforme intr-o cariera. Cu toate acestea, trecerea de la statutul de fotograf amator la cel de profesionist poate fi lunga si anevoioasa, iar banii intarzie sa apara.  Din acest motiv, multi noi fotografi incearca sa-si dezvolte abilitatile in timp ce au un loc de munca stabil. Acest lucru poate intarzia mult procesul tau de invatare si te forteaza sa-ti sacrifici timpul liber.

PhotoHotel vine in ajutorul celor care doresc sa transforme fotografia intr-o profesie, oferind cursuri de pregatire profesionala si locuri de munca celor care au cel putin un minim de interes pentru fotografie.

PhotoHotel este o companie europeana care activeaza in Romania, Grecia si Spania. Obiectivul organizatiei este imortalizarea momentelor unice traite de turistii hotelurilor in care activeaza. PhotoHotel este inainte de toate un serviciu, asa ca buna dispozitie, interactiunea si consilierea sunt principalele valori care ghideaza activitatea companiei.

Ti-ai imaginat vreodata ca locul tau de munca ar putea fi destinatia de vacanta a celorlalti? Visezi sa te trezesti in fiecare dimineata pe malul marii, in Tenerife? Aceste lucruri fac parte din fisa postului pentru un  fotograf PhotoHotel. Printre destinatiile in care vei putea lucra se numara Insula Creta, Rodos, Atena, Andaluzia, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria si multe altele.

PhotoHotel cauta persoane cu varste pana in 35 de ani, sociabile, dornice sa invete si cu spirit de aventura. Experienta in domeniul fotografic nu este obligatorie. Persoanele selectate vor beneficia de serviciul de training “Stagiul PhotoHotell”, in cadrul caruia au fost formati gratuit peste 600 de fotografi. Timp de o luna, vei avea ocazia sa inveti fotografie si abilitati de vanzare, sub tutela unor specialisti in domeniu, precum Dan Malureanu sau Paul Ardeleanu.

Odata terminata perioada de pregatire, poti semna un contract pe minim 7 luni pentru a pleca intr-una dintre destinatiile partenere. Fotografii PhotoHotel pot fi repartizati in cadrul unui hotel, club de vacanta, zona de camping sau statiune sportiva. Nu-ti face griji, cazarea si masa sunt asigurate de hotel. Aici iti poti pune in aplicare aptitudinile de fotograf si cunostintele capatate in timpul trainingului pentru a oferi servicii de fotografie. De asemenea, ca fotograf, vei participa la toate evenimentele si activitatile destinate turistilor. Asadar, in timpul programului de lucru, vei avea sansa sa traiesti momente unice.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jobului de fotograf turistic este faptul ca locuiesti si lucrezi intr-o statiune de vacanta. La finalul programului, esti liber sa te bucuri de atractiile turistice si activitatile pe care destinatia turistica le are de oferit. In plus, in timpul unui sejur de 7 luni, vei avea ocazia sa devi la fel de familiar cu acea zona ca un localnic.

Daca ti se pare ca jobul de fotograf turistic este potrivit pentru tine, poti aplica in sectiunea de recrutare a site-ului PhotoHotel. CV-urile pot fi depuse oricand, dar interviurile vor avea loc incepand cu luna noiembrie, pana in februarie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo