Criteriul National

PhotoHotel – Transforma jobul intr-o vacanta prelungita

PhotoHotel – Transforma jobul intr-o vacanta prelungita
mai 05
11:56 2017

Fotografia este un hobby fascinant, pe care multi doresc sa-l transforme intr-o cariera. Cu toate acestea, trecerea de la statutul de fotograf amator la cel de profesionist poate fi lunga si anevoioasa, iar banii intarzie sa apara.  Din acest motiv, multi noi fotografi incearca sa-si dezvolte abilitatile in timp ce au un loc de munca stabil. Acest lucru poate intarzia mult procesul tau de invatare si te forteaza sa-ti sacrifici timpul liber.

PhotoHotel vine in ajutorul celor care doresc sa transforme fotografia intr-o profesie, oferind cursuri de pregatire profesionala si locuri de munca celor care au cel putin un minim de interes pentru fotografie.

PhotoHotel este o companie europeana care activeaza in Romania, Grecia si Spania. Obiectivul organizatiei este imortalizarea momentelor unice traite de turistii hotelurilor in care activeaza. PhotoHotel este inainte de toate un serviciu, asa ca buna dispozitie, interactiunea si consilierea sunt principalele valori care ghideaza activitatea companiei.

Ti-ai imaginat vreodata ca locul tau de munca ar putea fi destinatia de vacanta a celorlalti? Visezi sa te trezesti in fiecare dimineata pe malul marii, in Tenerife? Aceste lucruri fac parte din fisa postului pentru un  fotograf PhotoHotel. Printre destinatiile in care vei putea lucra se numara Insula Creta, Rodos, Atena, Andaluzia, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria si multe altele.

PhotoHotel cauta persoane cu varste pana in 35 de ani, sociabile, dornice sa invete si cu spirit de aventura. Experienta in domeniul fotografic nu este obligatorie. Persoanele selectate vor beneficia de serviciul de training “Stagiul PhotoHotell”, in cadrul caruia au fost formati gratuit peste 600 de fotografi. Timp de o luna, vei avea ocazia sa inveti fotografie si abilitati de vanzare, sub tutela unor specialisti in domeniu, precum Dan Malureanu sau Paul Ardeleanu.

Odata terminata perioada de pregatire, poti semna un contract pe minim 7 luni pentru a pleca intr-una dintre destinatiile partenere. Fotografii PhotoHotel pot fi repartizati in cadrul unui hotel, club de vacanta, zona de camping sau statiune sportiva. Nu-ti face griji, cazarea si masa sunt asigurate de hotel. Aici iti poti pune in aplicare aptitudinile de fotograf si cunostintele capatate in timpul trainingului pentru a oferi servicii de fotografie. De asemenea, ca fotograf, vei participa la toate evenimentele si activitatile destinate turistilor. Asadar, in timpul programului de lucru, vei avea sansa sa traiesti momente unice.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jobului de fotograf turistic este faptul ca locuiesti si lucrezi intr-o statiune de vacanta. La finalul programului, esti liber sa te bucuri de atractiile turistice si activitatile pe care destinatia turistica le are de oferit. In plus, in timpul unui sejur de 7 luni, vei avea ocazia sa devi la fel de familiar cu acea zona ca un localnic.

Daca ti se pare ca jobul de fotograf turistic este potrivit pentru tine, poti aplica in sectiunea de recrutare a site-ului PhotoHotel. CV-urile pot fi depuse oricand, dar interviurile vor avea loc incepand cu luna noiembrie, pana in februarie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo