Criteriul National

Picnic Cuvant – jocul care creaza dependenta

Picnic Cuvant – jocul care creaza dependenta
septembrie 19
15:51 2017


Picnic Cuvant este un joc relativ nou dar extrem de captivant. Este acel tip de joc care pune la incercare gandirea, logica si memoria vizuala. Acest nou tip de puzzle este mai captivant decat integramele si mai intens decat Pixword.

Ce aduce nou Picnic Cuvant? In primul rand poate fi jucat de orice persoana care are in folosinta un dispozitiv cu sistem de operare Android. Aplicatia Picnic Cuvant poate fi descarcata gratuit de pe magazinul Google Play. Nu necesita resurse numeroase, deci nu trebuie sa ai un dispozitiv performant pentru a te bucura de nivelurile acestui joc. Poate fi jucat oricand si oriunde, totusi creatorii nu recomanda deschiderea aplicatiei in la volanul masinii, pentru ca poate capta atentia soferului.

Jocul este o metoda eficienta de imbogatire a vocabularului si a cunostintelor, deci este recomandat copiilor scolari. Este captivant pentru ca pune la lucru capacitatea de analiza si sinteza, ajuta la imbunatatirea functiilor cognitive si solicita atenta vizuala. Un alt avantaj al acesui joc, fata de altele similare, este ca te ajuta sa imbunatatesti vocabularul.

Jocul este simplu de jucat. La fiecare nivel sunt oferite un numar de litere iar jucatorul trebuie sa le potriveasca pentru a forma cuvinte. La fiecare nivel sunt oferite anumite grupuri de litere, care trebuie sa se organizeze in cuvinte. Fiecare nivel vine cu recompense si bonusuri atragatoare pentru jucator.

Picnic-cuvant are 500 de nivele de joc ce trebuie completate. Pe parcursul aceestora vei avea combinatii de grupuri de litere precum „CHI”, „ARCU”, „EUOC”,  „ELUD” la nivelurile superioare te vei intalni cu grupuri formate din literele ” NUCTRE”, „ESTARR”. Cu ajutorul acestor literelor oferite trebuie sa formezi toate posibilitatile de cuvinte pentru a trece la nivelul urmator.

Raspunsuri Picnic- cuvant, o solutie confortabila de a trece de nivelurile dificile

Ca si alte jocuri de tip puzzle si acesta te poate aduce in situatii dificile. In aceste momente nu trebuie insa sa renunti! Acum ai posibilitatea sa descoperi solutiie rezolvate de alte persone. Utilizand cele aceste solutii de raspunsuri Picnic Cuvant, poti descifra mai bine tainele jocului, in plus poti insusi informatii noi.

Anumite site-uri ofera solutii de raspunsuri pentru acest joc, pentru toate nivelele, deci daca esti incepator, este mai usor sa faci primii pasi in tainele jocului. Daca esti pasionat de acest joc, un nivel mai dificil nu trebuie sa te faca sa renunti la aceasta pasiune. Acceseaza site-urile cu raspunsuri si descopera solutile care iti provoaca dureri de cap.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo