Criteriul National

Picnic Cuvant – jocul care creaza dependenta

Picnic Cuvant – jocul care creaza dependenta
septembrie 19
15:51 2017


Picnic Cuvant este un joc relativ nou dar extrem de captivant. Este acel tip de joc care pune la incercare gandirea, logica si memoria vizuala. Acest nou tip de puzzle este mai captivant decat integramele si mai intens decat Pixword.

Ce aduce nou Picnic Cuvant? In primul rand poate fi jucat de orice persoana care are in folosinta un dispozitiv cu sistem de operare Android. Aplicatia Picnic Cuvant poate fi descarcata gratuit de pe magazinul Google Play. Nu necesita resurse numeroase, deci nu trebuie sa ai un dispozitiv performant pentru a te bucura de nivelurile acestui joc. Poate fi jucat oricand si oriunde, totusi creatorii nu recomanda deschiderea aplicatiei in la volanul masinii, pentru ca poate capta atentia soferului.

Jocul este o metoda eficienta de imbogatire a vocabularului si a cunostintelor, deci este recomandat copiilor scolari. Este captivant pentru ca pune la lucru capacitatea de analiza si sinteza, ajuta la imbunatatirea functiilor cognitive si solicita atenta vizuala. Un alt avantaj al acesui joc, fata de altele similare, este ca te ajuta sa imbunatatesti vocabularul.

Jocul este simplu de jucat. La fiecare nivel sunt oferite un numar de litere iar jucatorul trebuie sa le potriveasca pentru a forma cuvinte. La fiecare nivel sunt oferite anumite grupuri de litere, care trebuie sa se organizeze in cuvinte. Fiecare nivel vine cu recompense si bonusuri atragatoare pentru jucator.

Picnic-cuvant are 500 de nivele de joc ce trebuie completate. Pe parcursul aceestora vei avea combinatii de grupuri de litere precum „CHI”, „ARCU”, „EUOC”,  „ELUD” la nivelurile superioare te vei intalni cu grupuri formate din literele ” NUCTRE”, „ESTARR”. Cu ajutorul acestor literelor oferite trebuie sa formezi toate posibilitatile de cuvinte pentru a trece la nivelul urmator.

Raspunsuri Picnic- cuvant, o solutie confortabila de a trece de nivelurile dificile

Ca si alte jocuri de tip puzzle si acesta te poate aduce in situatii dificile. In aceste momente nu trebuie insa sa renunti! Acum ai posibilitatea sa descoperi solutiie rezolvate de alte persone. Utilizand cele aceste solutii de raspunsuri Picnic Cuvant, poti descifra mai bine tainele jocului, in plus poti insusi informatii noi.

Anumite site-uri ofera solutii de raspunsuri pentru acest joc, pentru toate nivelele, deci daca esti incepator, este mai usor sa faci primii pasi in tainele jocului. Daca esti pasionat de acest joc, un nivel mai dificil nu trebuie sa te faca sa renunti la aceasta pasiune. Acceseaza site-urile cu raspunsuri si descopera solutile care iti provoaca dureri de cap.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo