Criteriul National

Piese pentru autocamioane – de unde le putem cumpăra online?

Piese pentru autocamioane – de unde le putem cumpăra online?
iunie 04
10:43 2019

Transportul intern de marfă s-a dezvoltat destul de mult în ultimii 5 ani, probabil la bază fiind consumul în creștere generat de populație. Tot mai mulți tineri au pus bazele unor mici firme de transport, prin intermediul cărora să acopere nevoile acestei piețe. Pentru că discutăm despre afaceri destul de micuțe, discutăm implicit despre camioane second hand, nu despre camioane noi.

Din păcate, atunci când folosești camioane second hand în afacerea ta, acestea mai au nevoie de întreținere suplimentară din când în când, ori mai apar defecțiuni care trebuie remediate într-un interval de timp destul de scurt. Pentru a putea repara un camion rapid ai nevoie de două lucruri: un service de calitate și de un magazin de piese auto care să fie capabil să-ți trimită în timp util tot ce ai nevoie.

Dacă service-uri de camioane mai serioase sunt relativ simplu de găsit în baza recomandărilor online (clientul nemulțumit răbufnește întotdeauna online), cu magazinele de piese auto e mai dificil, mai ales atunci când vine vorba despre piese pentru camioane. Nu oricine se pricepe la mecanică de camioane astfel încât să vândă piese de camioane așa că un asemenea magazin, serios, e mai dificil de identificat.

Piese pentru autocamioane – de unde le putem cumpăra online?

Online-ul însă salvează situația, mai ales dacă discutăm despre micile orașe de provincie în care abia găsești un magazin de piese auto pentru turisme, ce să mai zic de camioane. Au fost cândva dar odată cu moartea industriei, multe dintre acestea s-au închis. Internetul salvează însă situația pentru cei care au decis să pună bazele unui business în transporturi departe de axa Timișoara – București – Constanța.

MecDiesel.Ro este una dintre variante, unul dintre magazinele online specializate în comercializare de piese pentru camioane din care se pot cumpăra: elemente de frânare și pneumatice, elemente de direcție și suspensie, ambreiaje și elemente de transmisie, filtre elemente de caroserie și electrice, dar și piese pentru motoare: arbori cotiți și biele, chiulase, componente de injecție, cuzineți, volante, etc.

De asemenea, cei de la MecDiesel.ro se ocupă și de comercializarea de lubrifianți. Din oferta lor nu lipsește uleiul pentru motor, uleiul pentru transmisie, uleiul hidraulic, vaselina, lichidul de frână, lichidul de răcire (antigel), și multe altele. Practic, tot ce este necesar unui camion, indiferent de marcă, veți putea face rost din acest magazin care deși se află la distanță de voi, o să vă poată trimite orice piesă.

Cei de la MecDiesel.ro oferă și consultanță tehnică de specialitate în cazul în care nu prea știți ce piesă aveți de comandat, un mare plus care vă scapă de multe bătăi de cap, de timp pierdut, de camionul care stă pe dreapta și nu produce nimic până la rezolvarea retururilor. Compania are peste 30 de ani experiență în comercializare de piese pentru camioane și a optimizat destul de mult procesul de vânzare în sine. Acum, rămâne la aprecierea fiecăruia dintre voi dacă doriți să apelați la asemenea servicii online sau nu. Cert este că dacă stăm să ne gândim mai bine, nu există niciun dezavantaj.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul