Criteriul National

Placa de par – accesoriul care da imaginatie oricarei femei moderne

Placa de par – accesoriul care da imaginatie oricarei femei moderne
iunie 13
10:06 2017

Dupa cum bine stim, infrumusetarea poate fi deseori o joaca pentru reprezentantele sexului frumos atunci cand vor sa isi puna in vedere atat principiile cat si imaginatia.

Se intampla acest lucru mai ales in cazul coafiurii, care tinde sa capete forme diverse de-a lungul timpului, fie din punct de vedere al circumstantelor sociale la care iau parte femeile, fie asupra dorintei de a acapara publicul din jur.

Astfel, ajungem sa stim ca un accesoriu precum placa pentru indreptarea parului poate aduce in discutie diversitate si imaginatie la superlativ.

De la un par perfect buclat si aranjat intr-un anume fel, totul poate lua in doar cateva minute intorsaturi la 180 grade, iar structura sa perfect uniforma si dreapta ar putea contura cu usurinta aspectul facial, dandu-i din nou confirmarile si aspectul dorit.

Insa pentru a avea rezultatele si performantele dorite daca aveti un specific al parului aparte, trebuie sa va orientati atentia spre cele mai bune placi de par, care sa propuna de la sine si anumite materiale care sa aduca in discutie protejarea firului de par si ferirea acestuia de binecunoscutul efect de electrizare.

Daca ne gandim la un par vizibil deteriorat si sensibil atunci placa de par pe care trebuie sa o achizitionam are ca principal material ceramica, un material care sustine temperaturile inalte  si ofera o distributie egala a caldurii pe toata suprafata scalpului.

Insa daca aducem in discutie ferirea de binecunoscutul fenomen de electrizare atunci placile de par din turmalina tind sa fie argumentul ideal pentru o femeie care stie ce vrea de la ea.

Acestea emit ioni negativi si propun  obtinerea unei coafiuri perfecte, fara sa existe urme de fire rebele desprinse de pe scalp.

Insa un alt aspect demn de luat in seama conform specificului podoabei noastre capilare este de departe temperatura.

Aceasta poate varia de la 250 sau 400 de grade in ceea ce priveste placile de par profesionale, iar in functie de specificul nostru ar trebui sa stim spre ce variatie trebuie sa ne indreptam.

De pilda un par aspru si gros are nevoie de temperaturi ridicate pentru a putea fi uniformizat, de pana la 350-400 grade, in timp ce unuia mediu ii este suficient o temperatura de 300 grade.

In acest inceput de sezon estival ofertele curg la tot pasul, iar producatorii de top propun la oferta foarte multe modele consacrate care sa evidentieze orice femeie la cei mai inalti parametrii.

Consulta mediul online si intra in posesia ultimelor noutati si preturi pentru a iti putea redefini stilul!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo