Criteriul National

Placa de par – accesoriul care da imaginatie oricarei femei moderne

Placa de par – accesoriul care da imaginatie oricarei femei moderne
iunie 13
10:06 2017

Dupa cum bine stim, infrumusetarea poate fi deseori o joaca pentru reprezentantele sexului frumos atunci cand vor sa isi puna in vedere atat principiile cat si imaginatia.

Se intampla acest lucru mai ales in cazul coafiurii, care tinde sa capete forme diverse de-a lungul timpului, fie din punct de vedere al circumstantelor sociale la care iau parte femeile, fie asupra dorintei de a acapara publicul din jur.

Astfel, ajungem sa stim ca un accesoriu precum placa pentru indreptarea parului poate aduce in discutie diversitate si imaginatie la superlativ.

De la un par perfect buclat si aranjat intr-un anume fel, totul poate lua in doar cateva minute intorsaturi la 180 grade, iar structura sa perfect uniforma si dreapta ar putea contura cu usurinta aspectul facial, dandu-i din nou confirmarile si aspectul dorit.

Insa pentru a avea rezultatele si performantele dorite daca aveti un specific al parului aparte, trebuie sa va orientati atentia spre cele mai bune placi de par, care sa propuna de la sine si anumite materiale care sa aduca in discutie protejarea firului de par si ferirea acestuia de binecunoscutul efect de electrizare.

Daca ne gandim la un par vizibil deteriorat si sensibil atunci placa de par pe care trebuie sa o achizitionam are ca principal material ceramica, un material care sustine temperaturile inalte  si ofera o distributie egala a caldurii pe toata suprafata scalpului.

Insa daca aducem in discutie ferirea de binecunoscutul fenomen de electrizare atunci placile de par din turmalina tind sa fie argumentul ideal pentru o femeie care stie ce vrea de la ea.

Acestea emit ioni negativi si propun  obtinerea unei coafiuri perfecte, fara sa existe urme de fire rebele desprinse de pe scalp.

Insa un alt aspect demn de luat in seama conform specificului podoabei noastre capilare este de departe temperatura.

Aceasta poate varia de la 250 sau 400 de grade in ceea ce priveste placile de par profesionale, iar in functie de specificul nostru ar trebui sa stim spre ce variatie trebuie sa ne indreptam.

De pilda un par aspru si gros are nevoie de temperaturi ridicate pentru a putea fi uniformizat, de pana la 350-400 grade, in timp ce unuia mediu ii este suficient o temperatura de 300 grade.

In acest inceput de sezon estival ofertele curg la tot pasul, iar producatorii de top propun la oferta foarte multe modele consacrate care sa evidentieze orice femeie la cei mai inalti parametrii.

Consulta mediul online si intra in posesia ultimelor noutati si preturi pentru a iti putea redefini stilul!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo