Criteriul National

Planificarea vacanței tale de vis este la un click distanță

Planificarea vacanței tale de vis este la un click distanță
septembrie 15
13:29 2022

Unul dintre cei mai populari operatori de turism din România a lansat serviciul inovator de „Self Booking”. Noul concept are un sistem personalizat de planificare a vacanțelor, care le permite călătorilor să își construiască propriul itinerar și să își planifice vacanța de vis fără restricții.

Compania a lansat un site web care îi va ajuta pe clienți să își planifice mai ușor singuri vacanțele – „Self Booking Perfect Tour – Vacanțe personalizate”.

Acesta oferă călătorilor o modalitate ușoară de a-și crea propriile vacanțe personalizate și de a economisi timp atunci când caută un pachet de vacanță. Clienții pot alege destinațiile pe care doresc să le viziteze și cât timp doresc să rămână acolo, precum și tipul de cazare, zborul sau alte facilități.

Site-ul este conceput pentru a fi simplu și ușor de utilizat, astfel încât să puteți găsi cea mai bună vacanță pentru dvs. în cel mai scurt timp. Știm că planificarea unei călătorii poate fi stresantă, dar vrem să vă ajutăm să o facem cât mai ușoară pentru dvs.

Site-ul este conceput în așa fel încât să permită căutarea pe foarte multe paliere și criterii, cum ar fi:

 • Destinații de vacanță
 • Tip Vacanțe
 • Vacanțe cu Activități specifice
 • Oferte Sărbători
 • Vacanțe după Buget
 • Oferte speciale vacanțe
 • Tip oferte turistice.

Ajunși în acest punct puteți selecta categoria care vă interesează.

O dată ajunși pe pagina pentru fiecare categorie, de exemplu Destinații de vacanță, aveți la dispoziție mai multe opțiuni interesante:

 • Europa
 • Asia & Orientul Indepartat
 • Africa
 • SUA & Canada
 • Caraibe & Mexic
 • Pacific
 • Orientul Mijlociu
 • Oceanul Indian.

Dacă doriți să călătoriți în Europa, puteți alege dintr-o varietate de destinații interesante pentru dumneavoastră și familie.

Există multe tipuri diferite de locuri de vizitat în Europa, care vor fi pe placul diferitelor persoane. Unora le plac orașele mari, precum Londra sau Paris, în timp ce alții preferă orașele mici sau satele. Unora le plac munții cu multe posibilități de schi și snowboarding, în timp ce alții preferă plajele cu nisip frumos și sporturi acvatice, cum ar fi surfingul sau înotul.

Dacă vă plac muzeele, există o mulțime de muzee în Europa. Există, de asemenea, multe galerii de artă care expun lucrări uimitoare ale unor artiști celebri, cum ar fi celebrii pictori olandezi la Rijksmuseum în Amsterdam. Dacă doriți să vedeți câteva clădiri celebre, cum ar fi Palatul Buckingham din Londra sau Turnul Eiffel din Paris, atunci aceste locuri vor merita cu siguranță să fie vizitate în călătoria dumneavoastră!

Dacă plănuiești să călătorești în Europa cu copiii tăi, atunci iată câteva idei de locuri pe care le poți alege și care vor fi distractive și educative pentru toată lumea. Există multe orașe din Europa cu clădiri vechi care merită vizitate. Pe lângă locurile istorice, puteți găsi destinații interesante cum ar fi parcurile tematice și parcurile de distracții.

Dacă familiei tale îi plac animalele, atunci ia în considerare posibilitatea de a merge la Berlin, deoarece există o grădină zoologică în aer liber acolo, numită Tierpark Friedrichsfelde, care adăpostește 7.250 de animale din 846 de specii, pe o suprafață de 160 de hectare.

Spania are câteva plaje minunate, cum ar fi Costa Brava sau insula Ibiza, care sunt perfecte pentru relaxare în timpul verii. Aceste plaje sunt populare atât printre turiști, cât și printre localnici, iar cu atât de multe opțiuni diferite din care puteți alege, este ușor să găsiți una care să se potrivească nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Călătoriile în străinătate vă pot învăța lucruri noi despre un loc și o cultură, cu Self Booking Perfect Tour planificarea acestora va fi mai ușoară ca oricând. Cu ajutorul nostru, găsirea destinației preferate de vacanță și rezervarea acesteia va fi o experiența care trebuie încercată. Deoarece oferim o gamă largă de opțiuni pentru toate bugetele, fie că doriți să explorați Europa sau să descoperiți noi destinații în Asia, Self Booking Perfect Tour va avea întotdeauna ceea ce căutați.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul