Criteriul National

Platforme flexibile pentru lucrul în siguranță la înălțimi

Platforme flexibile pentru lucrul în siguranță la înălțimi
martie 22
15:49 2021

Platforme de lucru – platforme flexibile pentru lucrul în siguranță la înălțimi

Ori de câte ori lucrările trebuie efectuate la înălțimi mari, sunt utilizate platforme de lucru aeriene. Acestea oferă o bază și o suprafață sigure și permit lucrul la înălțimi de până la 100 de metri. Există un număr mare de modele și modele diferite pe piață, pe care vi le vom prezenta mai detaliat într-un articol de bază (1. Platforme de lucru – modele). Acolo veți găsi, de asemenea, cerințe structurale importante pentru platformele de lucru aeriene, precum și un client de tip platformă de lucru mică.

Pentru multe companii, nu merită să cumpărați o platformă de lucru. Nu numai din cauza costurilor investiționale, ci mai ales pentru că platforma de lucru aeriană necesită un spațiu de parcare protejat și, astfel, spațiu deschis. Dacă aveți nevoie doar de o platformă de lucru o dată sau rar, de aceea este de obicei cea mai economică soluție de a închiria platforma de lucru pe zi sau pe săptămână.

Pentru a găsi platforma potrivită cerințelor dvs., având în vedere oferta dificil de înțeles, un articol detaliat este dedicat subiectului închirierii platformelor de lucru aeriene. Pe lângă sfaturi despre selecție, veți găsi informații despre costurile implicate și procesul de închiriere. Ca bonus, am creat o listă pentru dvs. cu companii de închirieri nacele Brașov de platforme de lucru cu experiență la nivel național.

Dacă aveți nevoie de platforma de lucru aerian nu numai sporadic sau pe bază de proiect, ci și să o utilizați în mod regulat, ar trebui să vă gândiți să cumpărați o platformă de lucru aerian. Ne dedicăm propriul articol acestui subiect, care analizează subiectul achiziționării unei platforme aeriene din diferite unghiuri. Cu ajutorul unui chestionar, puteți stabili singur dacă o platformă de lucru aeriană este potrivită pentru cerințele dvs., dacă da, ce model ar fi cel mai bun, ce furnizori sunt disponibili și dacă ar merita să cumpărați unul uzat.

Subiectul siguranței este deosebit de relevant în toate lucrările cu mașini și devine de mai multe ori în cazul platformelor de lucru aeriene, deoarece lucrul la înălțime creează pericole suplimentare. Din acest motiv, trebuie respectate regulile de siguranță atunci când se utilizează și se operează platforme de lucru aeriene. Într-un articol de fundal separat, ne dedicăm subiectului siguranței pe platformele de lucru și cerințelor legale care sunt impuse operatorului furnizori din Brașov, printre altele.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul