Criteriul National

Pliante pret mic si tiparul offset: 3 motive de a profita de avantajele tehnologiei moderne

Pliante pret mic si tiparul offset: 3 motive de a profita de avantajele tehnologiei moderne
iulie 17
21:56 2018

Daca esti la inceput de drum, cu siguranta principalul tau obiectiv al primei campanii de marketing este sa iti formezi o mana de clienti stabili, pe care sa ii fidelizezi si sa ii atragi prin ofertele de nerefuzat la produsele sau serviciile promovate de catre compania ta.

Pentru a excela, ai nevoie ca imaginea companiei tale sa fie raspandita cat mai mult in randul grupului tinta care formeaza piata ta de desfacere, de pe urma caruia sa poti creste cuantumul incasarilor.

Printre metodele cele mai raspandite de popularizare a unor oferte sau reduceri de preturi se numara si materialele publicitare, din randul carora flyerele si pliantele sunt cele mai intrebuintate.

Transmiterea fidela si cat mai detaliata a tuturor informatiilor privitoare la natura, durata promotiei, cat si a numelui si a adresei companiei care le furnizeaza se realizeaza, de regula, cu ajutorul unor pliante.

In situatia in care iti permiti luxul de a aloca un buget insemnat promovarii, poti opta si pentru pliante la un pret ceva mai ridicat. Dar, in conditiile in care fiecare banut conteaza, specialistii in tipografie au incercat sa gaseasca solutiile cele mai profitabile pentru a optimiza, la maxim, costurile de productie.

logo e-flyere

Iar aceasta solutie, bazata si pe evolutia tehnologica, se numeste tiparul offset, cu ajutorul caruia se pot imprima tiraje impresionante de flyere sau pliante.

Iata care sunt asadar motivele pentru care este recomandat sa profiti la maxim de avantajele unei tehnologii inteligente:

Tiraje mai mari-  distributie mai eficienta a pliantelor

Cu siguranta iti propui ca pliantele pe care le achizitionezi sa ajunga in mainile a cat mai multor persoane, care sa se transforme in potentiali clienti.  Tirajele de pliante cat mai mari, dar si stabilirea unui areal de distributie care sa cuprinda zone vaste, frecventate de categorii variate de persoane contribuie la garantarea reusitei campaniei de informare.

In cazul printului digital, numarul de materiale imprimate ajunge la ordinal sutelor, cel mult miilor de bucati, pe cand, in cazul tiparului offset, tirajele pot atinge chiar si 100000 de bucati.

Costuri mai mici

Un alt motiv pentru care sa alegi serviciile unei tipografii care utilizeaza printul offset este reprezentat de costurile mici comparativ cu printul digital. Asadar, inca un argument in plus pentru a alege beneficiile aplicatiilor avansate, care permit crearea unui design ingenios si placut ochiului!

Finisari la standard europene

Iti doresti ca pliantul tau sa atraga si sa converteasca un numar cat mai insemnat de potentiali consumatori! In afara de culori, text si grafica, stantarile sau alte tipuri de finisaje sunt elemente cu impact vizual pronuntat! Cu alte cuvinte, atunci cand analizezi, impreuna cu specialistii unei tipografii modelul de pliant potrivit, tine cont si de faptul ca un finisaj realizat cu maiestrie poate face ca pliantul pe care il distribui sa nu ajunga la gunoi la fel ca sutele de hartii care sunt aruncate zilnic, iar investitia ta sa fie, prin urmare, inutila, iar campania sortita esecului.

Operatiunea de stantare se realizeaza, de regula, la cald sau la rece, cu ajutorul unei prese sau prin deformare plastica. Pentru pliante pret avantajos nu ezitati sa contactati specialistii E-flyere!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul