Criteriul National

Plita incorporabila, dovada unei bucatarii bine amenajate

Plita incorporabila, dovada unei bucatarii bine amenajate
mai 02
08:20 2017

De cele mai multe ori atunci cand vine vorba de achizitionarea produselor si accesoriilor pentru casa noastra uitam si de spatiul de care dispunem, lucru care in timp ar putea aduce la inutilitate si disconfort.

Dupa cum bine stim, romanilor le place sa posede, chiar daca nu toate lucrurile sunt in acord cu utilitatea si eficienta, iar daca beneficiem de un spatiu mic cu siguranta acest lucru nu este bine venit.

O spun mai ales gospodinele, care au apelat ani de-a randul la aragazul clasic, care ocupa foarte mult loc intr-o bucatarie, drept pentru care o reorientare ar putea reprezenta de departe cheia rezolvarii tuturor problemelor.

De ce spunem asta? Avand in vedere secolul in care traim, acolo unde dezvoltarea tehnologica si-a atins punctul final, putem opta spre o plita ieftina si buna care sa ne scoata in valoare preparatele culinare atat mai eficient cat si mai bine organizat.

Stiai ca o plita incorporabila reprezinta de altfel si cea mai buna inlocuire pentru aragazul clasic? Fie ca iti vine sa crezi, fie ca nu, bucataria ta va arata diferit de indata ce ai achizitionat un astfel de accesoriu, atat din punct de vedere al designului cat si al utilitatii sau spatiului.

Cea mai ieftina plita incorporabila  poate fi gasita in functie de materialul dorit, de numarul ochiurilor disponibile sau dupa caz a sistemului de functionare.

Plitele pot functiona pe gaz, pe curent electric sau prin inductie electromagnetica, iar materialele disponibile in confectionarea lor sunt inox, tabla emaliata si compozitul.

Daca dorim un design absolut, atunci o plita din compozit va reprezenta o solutie atractiva, insa daca dorim rezistenta si usurinta in curatare ne putem indrepta spre cele din inox sau tabla emaliata.

Insa cand vorbim de gatit, evident ne raportam si la functionalitatea plitei, iar aici ar trebui sa ne indreptam spre cele cu patru arazatoare, care va permit sa gatiti mai multe mancururi concomitent.

In mediul online putem gasi acum oferte si promotii  la plite incorporabile, capabile sa ne scoata in evidenta calitatile gastronomice iscusite, iar modelul Beko HIMG64223SX poate reprezenta de departe o alegere cu totul si cu totul inspirata.

Aceasta plita incorporabila dispune de un sistem de siguranta ca va opri automat  alimentarea la gaz in cazul intreruperii intamplatoare a flacarei.

Puterea de incalzire este una vizibil mai ridicata care poate gati in doar cateva minute diferite preparate fara nici un fel de problema. Latimea sa de 60 cm va asigura ca puteti pune diferite tigai sau oale concomitent pe foc fara ca spatiul sa fie compromis. Totul la doar 350 lei, redus cu peste 40% fata de valoarea sa initiala.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo