Criteriul National

Plita incorporabila, dovada unei bucatarii bine amenajate

Plita incorporabila, dovada unei bucatarii bine amenajate
mai 02
08:20 2017

De cele mai multe ori atunci cand vine vorba de achizitionarea produselor si accesoriilor pentru casa noastra uitam si de spatiul de care dispunem, lucru care in timp ar putea aduce la inutilitate si disconfort.

Dupa cum bine stim, romanilor le place sa posede, chiar daca nu toate lucrurile sunt in acord cu utilitatea si eficienta, iar daca beneficiem de un spatiu mic cu siguranta acest lucru nu este bine venit.

O spun mai ales gospodinele, care au apelat ani de-a randul la aragazul clasic, care ocupa foarte mult loc intr-o bucatarie, drept pentru care o reorientare ar putea reprezenta de departe cheia rezolvarii tuturor problemelor.

De ce spunem asta? Avand in vedere secolul in care traim, acolo unde dezvoltarea tehnologica si-a atins punctul final, putem opta spre o plita ieftina si buna care sa ne scoata in valoare preparatele culinare atat mai eficient cat si mai bine organizat.

Stiai ca o plita incorporabila reprezinta de altfel si cea mai buna inlocuire pentru aragazul clasic? Fie ca iti vine sa crezi, fie ca nu, bucataria ta va arata diferit de indata ce ai achizitionat un astfel de accesoriu, atat din punct de vedere al designului cat si al utilitatii sau spatiului.

Cea mai ieftina plita incorporabila  poate fi gasita in functie de materialul dorit, de numarul ochiurilor disponibile sau dupa caz a sistemului de functionare.

Plitele pot functiona pe gaz, pe curent electric sau prin inductie electromagnetica, iar materialele disponibile in confectionarea lor sunt inox, tabla emaliata si compozitul.

Daca dorim un design absolut, atunci o plita din compozit va reprezenta o solutie atractiva, insa daca dorim rezistenta si usurinta in curatare ne putem indrepta spre cele din inox sau tabla emaliata.

Insa cand vorbim de gatit, evident ne raportam si la functionalitatea plitei, iar aici ar trebui sa ne indreptam spre cele cu patru arazatoare, care va permit sa gatiti mai multe mancururi concomitent.

In mediul online putem gasi acum oferte si promotii  la plite incorporabile, capabile sa ne scoata in evidenta calitatile gastronomice iscusite, iar modelul Beko HIMG64223SX poate reprezenta de departe o alegere cu totul si cu totul inspirata.

Aceasta plita incorporabila dispune de un sistem de siguranta ca va opri automat  alimentarea la gaz in cazul intreruperii intamplatoare a flacarei.

Puterea de incalzire este una vizibil mai ridicata care poate gati in doar cateva minute diferite preparate fara nici un fel de problema. Latimea sa de 60 cm va asigura ca puteti pune diferite tigai sau oale concomitent pe foc fara ca spatiul sa fie compromis. Totul la doar 350 lei, redus cu peste 40% fata de valoarea sa initiala.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo