Criteriul National

Plita incorporabila: este usor de curatat si de intretinut

Plita incorporabila: este usor de curatat si de intretinut
aprilie 07
18:24 2020

Un lucru pe care orice femeie care stă mult în bucătărie îl urăște este curățarea aragazului sau a plitei. Curățarea unui aragaz este mult mai ușoară și fără griji. Dar să cureți o plită încorporabilă este un lucru care trebuie făcut cu mare atenție.

O plită încorporabilă este doar o altă formulare pentru un aragaz încorporat în blat. Un aragaz este o combinație între cuptor și o plită, dar pe cont propriu, în timp ce o plită încorporabilă este doar jumătate dintr-un aragaz, care se ascunde în blatul bucătăriei.

Pentru a instala o plită încorporabilă, blatul este modificat prin tăierea locului în care este instalată plita. Drept urmare, se vor doar arzătoarele și suprafața superioară, iar orice altceva, precum conducta de gaz este ascuns. Plita încorporabilă este o dotare excelentă din punct de vedere estetic pentru o bucătărie modernă.

Totuși, orice persoană care folosește o plită încorporabilă știe că trebuie să aibă grijă să nu verse apă pe plită. Multe familii sunt obișnuite să curețe suprafața de sus a unui aragaz cu multă apă cu săpun.

Cu toate acestea, o plită încorporabilă este mai sensibilă și apa o poate afecta cu ușurință. Dacă cumva apa intră în plita încorporabilă, atunci poate înceta să funcționeze. Arzătorul poate să nu mai aprindă flacăra în acea parte în care a intrat apă. Pentru a remedia această problemă, proprietarii vor trebui să apeleze la o persoană specializată în reparații.

Totodată, pentru a folosi o plită încorporabilă, este important să nu lași pe plită niciun fel de substanțe acide sau alcaline, cum ar fi sarea, zahărul, sucul de lămâie, oțetul etc. În cazul în care au loc eventuale vărsări de alimente sau astfel de accidente, șterge imediat placa încorporabilă cu o cârpă umedă, înainte ca lichidul sau substanța să apuce să se usuce. Pentru unele pete este eficient să ștergi imediat plita încorporabilă cu o cârpă umedă caldă. Acest lucru elimină cu ușurință petele. Acest lucru se poate face de asemenea în mod regulat.

Proprietarii pot folosi frecvent orice agent de curățare neutru, precum detergentul de bucătărie Mr.Muscle, cu un burete moale pentru a îndepărta petele colorate. Dar amintește-ți să cureți plita cu o cârpă uscată imediat ce ai terminat curățarea cu agenți de curățare. Evită să folosești un burete sau o cârpă dură, deoarece acestea vor zgâria suprafața.

Poate suna amuzant, dar odată ce îți vei achiziționa o plită încorporabilă de la eMAG sau din alta parte, va trebui să îți ajustezi modul de gătit și de curățare cu acest aparat!

campanie-emag-doneaza-pentru-linia-intai

In contextul epidemiei, gatitul este una dintre solutiile pe care milioane de romani le vor aplica. Iar pentru a scapa cat mai repede de statul acasa, puteti face si dvs donatii catre medicii care incearca din rasputeri sa salvezi vieti si sa lupte impotriva Covid-19!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul