Criteriul National

Plouă cu demisii și suspendări în PSD Constanța

Plouă cu demisii și suspendări în PSD Constanța
aprilie 27
07:58 2015

Vineri seara (24.04.2015) Biroul Permanent Județean Constanța al Partidului Social Democrat a decis că este timpul pentru curățenia de primăvară. Principalul exclus din funcție a fost Nicușor Constanținescu, cel care până la momentul întrunirii, ocupa funcția de lider al acestei organizații politice.

Mult-așteptata demitere a lui Constantinescu a venit într-un final și odată cu ea și alte capete, cu vechime în partid, au căzut. După cum susține și purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, Mircea Dobre, următorul vizat este  Nicolae Matei, preşedintele Organizaţiei locale a PSD Năvodari,deoarece este implicat în niște dosare și până la soluționarea lor, nicio persoană vizată nu trebuie să mai aibă funcție politică. De asemenea, o situație specială s-a creat în urma demisiei  senatorului Alexandru Mazăre, abdicare din funcțiile ocupate în cadrul partidului. Se vehiculează că ar fi aderat la formațiunea lui Geoană. „Alexandru Mazăre şi-a dat demisia din funcţiile de conducere ale partidului. El a rămas simplu membru în partid. Dacă domnul Geoană susţine că Alexandru Mazăre s-a înscris în formaţiunea sa înseamnă că minte. Domnul Geoană minte oricum pentru că a spus că are 50 de parlamentari”, a replicat tăios Mircea Dobre. Ploaia demisiilor a vizat și pe alți lideri din județ, de asemenea implicați în procese penale. Între aceștia se numără Zanfir Iorguş, fostul lider al Organizaţiei PSD Mangalia, Ioan Suciu, ce reprezenta Organizaţia PSD din comuna Ciobanu, Florin Onescu, liderul PSD Lipniţa, Dumitru Dedu de la Mircea Vodă şi Constantin Nicu, reprezentantul PSD Tuzla.
Fiecare demitere sau abdicare va avea nevoie de ocuparea locului rămas vacant. Din acest motiv, în perioada imediat următoare vor fi organizate alegeri orășenești și comunale în toate filialele partidului, mai precis între 1 mai si 30 iunie. Pentru Organizațiile municipale și județene, alegerile se vor ține în perioada 15 august – 30 octombrie. Până atunci, s-a anunțat că  în locul lui Radu Mazăre, a fost numită Luminița Vlădescu, lidera social-democraților din Medgidia.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo