Criteriul National

PNL judeţ CTA – RUŞINE! Aţi închiriat un partid istoric şi acum depozitaţi rezidurile

PNL judeţ CTA – RUŞINE! Aţi închiriat un partid istoric şi acum depozitaţi rezidurile
iunie 01
12:35 2016

imag_articol

 

Într-o ţară jefuită şi cotropită de fel de fel de urmaşi neocomunişti sau alţi afacerişti care s-au trezit mari salvatori ai neamului sărind ca Păcală în posturile cele mai înalte administrative, se întâmplă câteva adevarate minuni. Sunt foarte puţini oameni care au reuşit să facă performanţă în administraţie. Unul dintre aceştia şi poate cel mai recunoscut nu doar nivel local cât şi naţional, este fostul primar Vrabie al localităţii Peştera. Redacţia noastră şi multi alţi jurnalişti au văzut rezultatele deosebite în această localitate. Parcul şi şcoala sunt exemple nu doar pentru alte comune cât şi pentru Constanţa .În ceea ce privește bunele condiţii ale localității s-au convins şi zecile de mii de vizitatori la zilele comunei. Drumul de acces în localitate aparţine administraţiei consiliului judeţean şi a fost lăsat în paragină în mod special pentru a descalifica mişeleşte efortul extraordinar reuşit de domnul Valentin Vrabie.

Atacurile PNL-ului Medgidia sunt cel puţin acceptate dacă nu chiar formtulate în sediul judeţean de la Constanţa al cărui preşedinte este Dragomir, iar pe pagina facebook a fostului preşedinte de municipiu, Boroianu apare de asemenea un film cu critici nefondate la adresa fostei administraţii Peştera.

Redacţia Criteriul Naţional dezaprobă categoric aceste acuze mizerabile la adresa unui om care a făcut dovada bunei credinţe şi a capacităţii organizatorice. Ne cerem scuze, nu putem folosi apelativul ,,domnii” pentru reprezenaţii PNL-ului care au închiriat un partid istoric pentru a depozita în sediul lor acum toate rezidurile comportamentale şi au stat tămâie la toate nenorocirile administrative ale PSD ului sau chiar au bătut palma cu ei.

PNL are o şansă cu implicarea fostului rector Chiţac, dar mai are cale lungă până să convingă comunitatea şi să se organizeze pentru a dezvolta proiecte fezabile la nivel de oraş.

Dragi constănţeni, dacă nu veţi lua atitudine în stradă, la ședințele publice, în spaţiul media-online şi dacă nu vă implicaţi în politică, sunt slabe şanse să salvăm oraşul si judeţul într-o perioadă rezonabilă de timp!

mazare-cu-masca6307

 

12322599_971546389630404_8163393675871071106_o

13308735_971546339630409_5951228748359418133_o

13320767_971546299630413_8985912540168042295_o

13346122_971546266297083_7267592447048544675_o

13350346_971546226297087_3345477122526410093_o

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul