Criteriul National

PNL judeţ CTA – RUŞINE! Aţi închiriat un partid istoric şi acum depozitaţi rezidurile

PNL judeţ CTA – RUŞINE! Aţi închiriat un partid istoric şi acum depozitaţi rezidurile
iunie 01
12:35 2016

imag_articol

 

Într-o ţară jefuită şi cotropită de fel de fel de urmaşi neocomunişti sau alţi afacerişti care s-au trezit mari salvatori ai neamului sărind ca Păcală în posturile cele mai înalte administrative, se întâmplă câteva adevarate minuni. Sunt foarte puţini oameni care au reuşit să facă performanţă în administraţie. Unul dintre aceştia şi poate cel mai recunoscut nu doar nivel local cât şi naţional, este fostul primar Vrabie al localităţii Peştera. Redacţia noastră şi multi alţi jurnalişti au văzut rezultatele deosebite în această localitate. Parcul şi şcoala sunt exemple nu doar pentru alte comune cât şi pentru Constanţa .În ceea ce privește bunele condiţii ale localității s-au convins şi zecile de mii de vizitatori la zilele comunei. Drumul de acces în localitate aparţine administraţiei consiliului judeţean şi a fost lăsat în paragină în mod special pentru a descalifica mişeleşte efortul extraordinar reuşit de domnul Valentin Vrabie.

Atacurile PNL-ului Medgidia sunt cel puţin acceptate dacă nu chiar formtulate în sediul judeţean de la Constanţa al cărui preşedinte este Dragomir, iar pe pagina facebook a fostului preşedinte de municipiu, Boroianu apare de asemenea un film cu critici nefondate la adresa fostei administraţii Peştera.

Redacţia Criteriul Naţional dezaprobă categoric aceste acuze mizerabile la adresa unui om care a făcut dovada bunei credinţe şi a capacităţii organizatorice. Ne cerem scuze, nu putem folosi apelativul ,,domnii” pentru reprezenaţii PNL-ului care au închiriat un partid istoric pentru a depozita în sediul lor acum toate rezidurile comportamentale şi au stat tămâie la toate nenorocirile administrative ale PSD ului sau chiar au bătut palma cu ei.

PNL are o şansă cu implicarea fostului rector Chiţac, dar mai are cale lungă până să convingă comunitatea şi să se organizeze pentru a dezvolta proiecte fezabile la nivel de oraş.

Dragi constănţeni, dacă nu veţi lua atitudine în stradă, la ședințele publice, în spaţiul media-online şi dacă nu vă implicaţi în politică, sunt slabe şanse să salvăm oraşul si judeţul într-o perioadă rezonabilă de timp!

mazare-cu-masca6307

 

12322599_971546389630404_8163393675871071106_o

13308735_971546339630409_5951228748359418133_o

13320767_971546299630413_8985912540168042295_o

13346122_971546266297083_7267592447048544675_o

13350346_971546226297087_3345477122526410093_o

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo