Criteriul National

PNL susține un proiect al unei posibile Constanțe puternice

 Breaking News
PNL susține un proiect al unei posibile Constanțe puternice
mai 23
11:56 2016

                                                                      Constanța  23 mai 2016

CHITAC

Constanța de astăzi versus Constanța puternică. Aceasta a fost tema pe care amiralul (r) Vergil Chițac, candidatul la primărie al Partidului Național Liberal a adus-o în fața a peste 1.000 de invitați prezenți în data de 22 mai la Casa de Cultură a Sindicatelor cu ocazia evenimentului de lansare a candidaților PNL pentru alegerile locale din 5 iunie.

Discursul fostului rector al Academiei Navale “Mircea cel Bătrân” a fost dublat de un material video reprezentând imaginea Constanței “de un cenușiu înfricoșător”, așa cum arată ea după 16 ani de administrație PSD. “Știu că, poate, nu vă va face plăcere să urmăriți aceste imagini, dar, din iunie, acestea vor fi responsabilitatea noastră și noi vom avea datoria să le schimbăm”, a transmis amiralul candidatul PNL la primăria Constanța, celor prezenți.

În antiteză cu prezentul sumbru, amiralul Vergil Chitac a prezentat planurile pentru Constanța puternică, un oraș definit de ordine și seriozitate.

“Ajunge cu trecutul, haideți să privim împreună către viitor. Vin la Primărie pentru a scoate Constanța din mâna unei găsti de nepricepuți animați numai de interese personale nelegitime. Constanța nu mai poate fi condusă cu  nereușite, amatorism, demagogie și incompetență. Soluția este foarte simplă. Avem nevoie de un om dedicat, harnic și pragmatic care să vrea, să știe și să poată (…) Cred că am tot ce-mi trebuie pentru această competiție politică: o carieră profesională solidă, experiență în administrarea bugetelor și a unui patrimoniu de valori considerabile, un program electoral realist cu soluții pentru problemele orașului care oferă și o viziune pe termen lung asupra dezvoltării Constanței », au fost cuvintele lui Vergil Chițac.

IMG_9091

Acesta a completat că nu va fi singur în această misiune în care se bazează pe echipa pe care a propus-o pentru Consiliul Local Municipal Constanța, « o echipă competentă, o echipă în adevăratul sens al cuvântului care are principii, dar mai ales interese legitime comune ce vizează dezvoltarea Constanței. Sunt oameni care, profesional și moral, stau cu demnitate în picioare în fața oricui. Uitați-vă bine la ei. Ei sunt cei cu care voi gândi soluții pentru a crea locuri de muncă prin atragerea de investiții, prin sprijinirea celor deja existențe și deschiderea altora noi. Ei sunt cei cu care voi face Constanța puternică. Ei sunt cei cu care voi aduce ordinea și seriozitatea în administrarea orașului. Împreună vom aduce Europa în Constanța »

 

Spre deosebire de actuala administrație locală, amiralul a subliniat că, atât el cât și echipa de consilieri vor continua campania cu onestitate, fără să promită minuni imposibil de atins. « Vom fi onești și le vom spune constănțenilor ce vom face și mai ales cum vom face. Le vom arăta cum vrem să administrăm Constanța cu transparență și corectitudine, în beneficiul lor », a concluzionat Vergil Chițac.

Sursa document și foto : Biroul de presă al PNL Constanța

 

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește Biroului de presă al PNL Constanța

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo