Criteriul National

PNTCD Constanta și-a ales conducerea organizației municipale

PNTCD Constanta și-a ales conducerea organizației municipale
mai 04
12:08 2017

Formațiunea politică, istorică -PNȚCD- care s-a bucurat de o tradiție în România și-a ales o nouă conducere, în cadrul organizației municipale Constanța.

a

În data de 28 aprilie 2017 la ora 17:00 în sediul Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa au avut loc alegeri pentru numirea preşedintelui, secretarului şi a vicepreşedinţilor ce vor susţine întreaga echipă care va conduce Organizaţia Municipală a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa.

Aceste alegeri au fost anunţate prin convocatorul din 7 aprilie pentru zilele de 21 aprilie ora 14:00 şi 28 apriile ora 17:00.

Prin acordul biroului de conducere superior, prezenţa celor 28 delegaţi, votul majorităţii celor prezenţi, adunarea generală fiind statutară, prin vot secret a fost ales Popescu G. Aurel în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNŢCD
Constanţa.

Biroul de conducere al Organizaţiei Judeţene a PNŢCD Constanţa a validat alegerile printr-un rezultat total de 28 voturi din care: 22 voturi DA, 3 voturi NU, 3 voturi ANULATE.

În data de 10 mai 2017 la ora 16:00 în sediul din b-dul Ferdinand nr. 49 – Constanţa va avea loc Conferinţa de Presă prin care va fi prezentat noul preşedinte al Organizaţiei Municipale, programul său şi alte subiecte privind calendarul politic al Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa.

renastem

 

Sursa foto www.pntcd.roYouTube

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Adrian Florentin Ţapliuc -preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNŢCD Constanţa pentru acest comunicat de presă


Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo