Criteriul National

PNTCD Constanta și-a ales conducerea organizației municipale

PNTCD Constanta și-a ales conducerea organizației municipale
mai 04
12:08 2017

Formațiunea politică, istorică -PNȚCD- care s-a bucurat de o tradiție în România și-a ales o nouă conducere, în cadrul organizației municipale Constanța.

a

În data de 28 aprilie 2017 la ora 17:00 în sediul Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa au avut loc alegeri pentru numirea preşedintelui, secretarului şi a vicepreşedinţilor ce vor susţine întreaga echipă care va conduce Organizaţia Municipală a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa.

Aceste alegeri au fost anunţate prin convocatorul din 7 aprilie pentru zilele de 21 aprilie ora 14:00 şi 28 apriile ora 17:00.

Prin acordul biroului de conducere superior, prezenţa celor 28 delegaţi, votul majorităţii celor prezenţi, adunarea generală fiind statutară, prin vot secret a fost ales Popescu G. Aurel în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNŢCD
Constanţa.

Biroul de conducere al Organizaţiei Judeţene a PNŢCD Constanţa a validat alegerile printr-un rezultat total de 28 voturi din care: 22 voturi DA, 3 voturi NU, 3 voturi ANULATE.

În data de 10 mai 2017 la ora 16:00 în sediul din b-dul Ferdinand nr. 49 – Constanţa va avea loc Conferinţa de Presă prin care va fi prezentat noul preşedinte al Organizaţiei Municipale, programul său şi alte subiecte privind calendarul politic al Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa.

renastem

 

Sursa foto www.pntcd.roYouTube

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Adrian Florentin Ţapliuc -preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNŢCD Constanţa pentru acest comunicat de presă


Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo