Criteriul National

PNTCD Constanta și-a ales conducerea organizației municipale

PNTCD Constanta și-a ales conducerea organizației municipale
mai 04
12:08 2017

Formațiunea politică, istorică -PNȚCD- care s-a bucurat de o tradiție în România și-a ales o nouă conducere, în cadrul organizației municipale Constanța.

a

În data de 28 aprilie 2017 la ora 17:00 în sediul Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa au avut loc alegeri pentru numirea preşedintelui, secretarului şi a vicepreşedinţilor ce vor susţine întreaga echipă care va conduce Organizaţia Municipală a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa.

Aceste alegeri au fost anunţate prin convocatorul din 7 aprilie pentru zilele de 21 aprilie ora 14:00 şi 28 apriile ora 17:00.

Prin acordul biroului de conducere superior, prezenţa celor 28 delegaţi, votul majorităţii celor prezenţi, adunarea generală fiind statutară, prin vot secret a fost ales Popescu G. Aurel în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNŢCD
Constanţa.

Biroul de conducere al Organizaţiei Judeţene a PNŢCD Constanţa a validat alegerile printr-un rezultat total de 28 voturi din care: 22 voturi DA, 3 voturi NU, 3 voturi ANULATE.

În data de 10 mai 2017 la ora 16:00 în sediul din b-dul Ferdinand nr. 49 – Constanţa va avea loc Conferinţa de Presă prin care va fi prezentat noul preşedinte al Organizaţiei Municipale, programul său şi alte subiecte privind calendarul politic al Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat Constanţa.

renastem

 

Sursa foto www.pntcd.roYouTube

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Adrian Florentin Ţapliuc -preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNŢCD Constanţa pentru acest comunicat de presă


Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro