Criteriul National

Police dă amenzi DOAR la cererea publicului, și ne mai mirăm de „jungla” constănțeană…

Police dă amenzi DOAR la cererea publicului, și ne mai mirăm de „jungla” constănțeană…
martie 15
18:38 2017

imag articol

 

Constanta 2017, mare si soare, dar fara trotuare…

Ma straduiest de cateva luni sa recuperez teren in plan personal profesional si ma „chinui” sa nu mai vad nenorocirile din oras pentru a ramane concentrat la proiectele personale. Nu am avut incotro, a trebuit sa merg la institutul de proiectare de cateva ori in ultimele saptamani si de fiecare data cu greu incap pe trotuar cu bicicleta de mana macar. Astazi m-au apucat o leaca pandaliile, in statia RATC din intersectia de la Capitol, masinile parcate pe trotuar ocupau cu nerusinare maxima intreaga statie. Am sunat la politia locala si am rugat sa trimita un echipaj, precizand ca ii astept la fata locului. Au venit cateva autobuze, coborau persoane varstnice si femei cu copii in brate direct peste portbagajele masinilor. Dupa 30 min de la apel, politia nu sosise, asa ca revin cu apel, mi se spune ca sunt pe drum politistii locali care ajung pana la urma la fix O ORA de la primul apel, exact ca in filmele cu Bruce Willis. De gura mea poate au inceput sa imparta amenzi, si la intrebarea mea: „de ce nu dati amenzi mai des pana nu mai parcheaza aici masinile”, politistii dadeau din umeri mai mult…

Asadar, politia da amenzi doar la solicitarile publicului, in rest, varstinicii si alte categorii defavorizate supravietuiesc cum pot.

1

 

2

 

va mai recomandam: cta-video-infractorii-trudesc-politistii-se-odihnesc

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo