Criteriul National

Police dă amenzi DOAR la cererea publicului, și ne mai mirăm de „jungla” constănțeană…

Police dă amenzi DOAR la cererea publicului, și ne mai mirăm de „jungla” constănțeană…
martie 15
18:38 2017

imag articol

 

Constanta 2017, mare si soare, dar fara trotuare…

Ma straduiest de cateva luni sa recuperez teren in plan personal profesional si ma „chinui” sa nu mai vad nenorocirile din oras pentru a ramane concentrat la proiectele personale. Nu am avut incotro, a trebuit sa merg la institutul de proiectare de cateva ori in ultimele saptamani si de fiecare data cu greu incap pe trotuar cu bicicleta de mana macar. Astazi m-au apucat o leaca pandaliile, in statia RATC din intersectia de la Capitol, masinile parcate pe trotuar ocupau cu nerusinare maxima intreaga statie. Am sunat la politia locala si am rugat sa trimita un echipaj, precizand ca ii astept la fata locului. Au venit cateva autobuze, coborau persoane varstnice si femei cu copii in brate direct peste portbagajele masinilor. Dupa 30 min de la apel, politia nu sosise, asa ca revin cu apel, mi se spune ca sunt pe drum politistii locali care ajung pana la urma la fix O ORA de la primul apel, exact ca in filmele cu Bruce Willis. De gura mea poate au inceput sa imparta amenzi, si la intrebarea mea: „de ce nu dati amenzi mai des pana nu mai parcheaza aici masinile”, politistii dadeau din umeri mai mult…

Asadar, politia da amenzi doar la solicitarile publicului, in rest, varstinicii si alte categorii defavorizate supravietuiesc cum pot.

1

 

2

 

va mai recomandam: cta-video-infractorii-trudesc-politistii-se-odihnesc

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro