Criteriul National

Politica cea de toate zilele…

Politica cea de toate zilele…
septembrie 17
11:24 2018

politica-bla-bla-bla

Suntem conduși de ” Politica Fricii ” !

Toate câte s-au întâmplat în ultimii doi ani demonstrează limpede că altfel nu se putea în condițiile în care Puterea legitimă se exercită de oameni cu „Frica ” alături.

De ce atâta frică îmbrăcată în haine de curaj ?

Fiindcă majoritatea lor este amăgitoare, bazată pe neexercitarea votului de către majoritatea populației . Fiindcă în interiorul partidului au avut prioritate mimarea democrației și a disciplinei interne. Fiindcă Liderul a uitat de Conducerea colectivă . Fiindcă există presiuni mari din Teritoriu pentru rezolvarea „statului paralel”, îndeosebi prin măsuri grabnice de drept penal, grațiere și amnistie ,s.a . Noi, cetățenii, i-am ajutat să vină la conducerea țării atunci când am crezut că lipsa de la vot este fără consecinâe, ca drepturile și libertățile sunt date o dată pentru totdeauna, că nu mai e nevoie să luptăm pentru a le păstra și consolida.
Această ” politică a fricii” , n-are nimic de-a face cu o politică prudențială, este doar un mod de exercitare a puterii de stat prin măsuri incoerente, imprevizibile și neliniștitoare pentru români.

clasa-politica-romaneasca
Avem sentimentul că se vrea să fim puși în fața faptului împlinit și, atunci … ce mai e de făcut. Ca exemplu, ăi invit pe cititorii acestei plqatforme emdia independente să-șia ducă aminte de ultima ședință a CSAT-lui și să mediteze, dacă pot la urmările vizibile…sau non-vizibile.
Luptele politice nu au drept cauza neînțelegerii în aplicarea principiilor legale și morale, ci grefează numai inamici ,persoane fizice, din interiorul și exteriorul partidului.
FRICA este prezentă peste tot. De aceea au fost aduse la conducerea treburilor țării persoane fără experiență politică și profesională sau asupra cărora planează suspiciuni rezonabile. Efectele se vad în rezultate…
Puterea politica fiind legalmente instaurată , trebuie să cerem imperios ,prin voci multiplicate la nivel național să fie și exercitată la vedere, iar mai mult decât atât să fie atributul demnității și al competentenței, in interesul țării si a noastră, a cetățenilor.

Pe final, ca să descrețesc frunțile am să vă aduc aminte de ceva memorabil. Este bine știut că acest sentiment inferior- FRICA de răspundere îi paralizează. Ar sacrifica orice numai să scape.
Ce țară e aceasta unde un individ ,care a paralizat un Partid , calcă totul în picioare și o distruge ?
E ca-n bancul cu iepurașul și cu Leul- Împărat. Se spune că Împăratul a fost informat că tot răul din țară este cauzat de iepurii cu două perechi de urechi. Așa că, la un moment dat dă ordin ca toți iepurii care au două perechi de urechi să fie uciși, după o metodă rapidă și hotărâtă : întâi să-i omoare și după aceea să le numere urechile.

bentita-cu-urechi-iepure-3833

Cred că și dumneavoastră vă este lehamite !

Când nu le iese cum vor, vinovatul de serviciu e Președintele , cel care uzează de prerogativele constituționale înainte de promulgarea legilor !
Ce Constituție, ce procedură, care fapte extrem de grave, cum ar fi înalta trădare … Suntem la Putere așa că orice acțiune este justificată dacă servește scopului nostru !
Chiar toată presa scrisă și audio-vizuala este cu călușul în gură ?
Pe final, cu decență vă invit să strigați în cor împotriva celor care calcă totul în picioare pentru interese particulare !

download

Sursa foto : https ://google.com

Redacția platformei media Criteriul Național mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest material trimis astăzi 17 Septembrie 2018 în exclusivitate.Totodată,pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei