Criteriul National

Politicienii cu dreapta împart flori, dar trag chiulul până în sesiunea din vară

Politicienii cu dreapta împart flori, dar trag chiulul până în sesiunea din vară
martie 02
12:43 2016

cu_drepta_fumam_si_oferim_flori

 

Mare alai, mare sărbatoare a scos in stradă energica dreaptă politică să salveze oraşul pregătită cu artileria grea: floricele tăiate si importate din Olanda. Dupa 16 ani de administraţie instigătoare la desfătare şi promotoare a specificului brazilian, toată lumea striga în cor: da da da, cu dreapta ne vom salva! Zis şi făcut, au sărit ostaşii viteji pe străzile oraşului pentru a le incărca cu energia lor ţinând vrednici intr-o mână ţigările importate din America si în alta florile din Olanda. Cum să nu ţi se ridice părul pe mână de emoţie cand vezi de 1 martie atâta entuziasm din partea tinerilor liberali care trag chiulul până in sesiunea alegerilor din vară. Caietul cu proiecte pentru parcuri, locuinţe, sport, industrie, CET retehnologizat, cultură (muzee, monumente, concursuri de creaţie, vernisaje, expoziţii) este imaculat, dar tinerii vrednici si organizaţi de noul profesor angajat au ieşit la luptă cu cele mai fioroase arme: flori şi ţigări. Sunt aşa de cuminiţi tinerii liberali că nu le auzi deloc glăsciorul în public la vreo dezbatere sau alte evenimente. Cel mult ii auzi: ,,da, venim la masă”.
Pe baricada cealaltă, riposta este pe măsură: ,,Miauuu miauuu mi-au dat o idee consilierii cu centura neagră in luptele cu Leul să dau la asistati şi cupoane lângă conserva cu mazăre.”
Constaţa iz dă best!

Gilettei

12771909_561943337310664_1886304931295503790_o

12783772_561943520643979_1706678251290016945_o

 

sursa foto: Facebook – Vergil Chițac și PNL Constanța

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo