Criteriul National

Politicienii cu dreapta împart flori, dar trag chiulul până în sesiunea din vară

Politicienii cu dreapta împart flori, dar trag chiulul până în sesiunea din vară
martie 02
12:43 2016

cu_drepta_fumam_si_oferim_flori

 

Mare alai, mare sărbatoare a scos in stradă energica dreaptă politică să salveze oraşul pregătită cu artileria grea: floricele tăiate si importate din Olanda. Dupa 16 ani de administraţie instigătoare la desfătare şi promotoare a specificului brazilian, toată lumea striga în cor: da da da, cu dreapta ne vom salva! Zis şi făcut, au sărit ostaşii viteji pe străzile oraşului pentru a le incărca cu energia lor ţinând vrednici intr-o mână ţigările importate din America si în alta florile din Olanda. Cum să nu ţi se ridice părul pe mână de emoţie cand vezi de 1 martie atâta entuziasm din partea tinerilor liberali care trag chiulul până in sesiunea alegerilor din vară. Caietul cu proiecte pentru parcuri, locuinţe, sport, industrie, CET retehnologizat, cultură (muzee, monumente, concursuri de creaţie, vernisaje, expoziţii) este imaculat, dar tinerii vrednici si organizaţi de noul profesor angajat au ieşit la luptă cu cele mai fioroase arme: flori şi ţigări. Sunt aşa de cuminiţi tinerii liberali că nu le auzi deloc glăsciorul în public la vreo dezbatere sau alte evenimente. Cel mult ii auzi: ,,da, venim la masă”.
Pe baricada cealaltă, riposta este pe măsură: ,,Miauuu miauuu mi-au dat o idee consilierii cu centura neagră in luptele cu Leul să dau la asistati şi cupoane lângă conserva cu mazăre.”
Constaţa iz dă best!

Gilettei

12771909_561943337310664_1886304931295503790_o

12783772_561943520643979_1706678251290016945_o

 

sursa foto: Facebook – Vergil Chițac și PNL Constanța

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo