Criteriul National

Pompe de căldură profesionale: Ghid de selecție oferit de specialiștii Clima Center

Pompe de căldură profesionale: Ghid de selecție oferit de specialiștii Clima Center
noiembrie 29
13:52 2018

O dată cu creșterea popularității surselor de energie regenerabile, pompele de căldură au devenit o alternativă populară pentru mediul ambiant față de combustibilii fosili. Știați că pompele de căldură nu numai că produc energie curată, ci și vă oferă economii semnificative pentru facturile dvs. de utilități?

Ghid de selecție oferit de specialiștii Clima Center

Clima Center este una din puținele firme care oferă soluții de climatizare moderne și eficiente, în funcție de necesitățile clienților. Ei o ofera o gamă largă de produse necesare pentru un sistem de încălzire, climatizare și producerea apei calde menajere de la producători de top. Specialiștii de la Clima Center vă ajută să alegeți pompele de căldură profesionale potrivite nevoilor dvs.

Există trei modele principale de pompe de caldura, care pot fi instalate cu ușurință în locuințe și pot îmbunătăți eficiența energetică a proprietății: pompe de căldură Aer – Apă, pompe de căldură Apă – Apă și pompă de căldură pentru ACM.

Alegerea va depinde de cerințele dvs. energetice și de caracteristicile proprietății dvs.

O pompă de căldură Aer – Apă reduce costurile de incalzire cu pana la 50%, fiind printre cele mai eficiente pompe de încălzire și de răcire pentru locuințele dintr-un climat moderat. Aceste pompe de caldura de la aer la apa iau căldură din aerul exterior și le transferă într-un sistem bazat pe apă. Această căldură creată poate fi utilizată pentru încălzirea spațiului sau pentru alimentarea cu apă caldă a casei.

Sunt eficiente pentru temperaturi de -5/5 grade, ajungand la un consum de 4 ori mai mic decat o centrală electrică.

Pompa de căldură Apă – Apă distribuie căldura printr-un sistem de încălzire centrală umedă. Ea folosește o temperatură destul de constantă a apei ca mediu de schimb în locul extragerii căldurii de la temperatura exterioară a aerului. În condiții meteorologice extreme, când este necesară o mult mai mare căldură pentru a încălzi clădirea, pompa de căldură apă-apă funcționează în modul de încălzire, prin urmare căldura este furnizată fiecărei unități individuale.

Pompă de căldură pentru ACM asigură apa calda menajeră pe tot parcursul anului la prețuri foarte scăzute și este mult mai eficient decât un boiler electric. Prepararea apei calde menajere se obține prin control deplin asupra tempraturii și a pompei de circulație.

Considerații suplimentare de care trebuie sa tineti cont cand alegeti pompele de căldură

Întreținere

Pompele de căldură funcționează de obicei timp de 20 de ani sau mai mult, dar, firește, necesită o întreținere regulată. O dată pe an, puteți verifica anumite detalii ale sistemului, în timp ce un instalator profesionist ar trebui să va viziteze de la trei la cinci ani. După verificare, instalatorul trebuie să lase detalii scrise despre starea sistemului și orice indicații pentru posibilele probleme viitoare. Potrivit specialistilor de la Clima Center, cerințele de întreținere sunt destul de scăzute. Particulele obișnuite de verificat înainte de pornirea pompei de căldură sunt pompa însăși, țevile externe, precum și elementele electronice și părțile componente ale acestora.

Garanţie

Pompele de căldură profesionale au în mod normal o garanție de doi până la trei ani, dar există tot felul de tipuri diferite de sub-asigurări. De exemplu, producătorii și instalatorii oferă diferite tipuri de garanții suplimentare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu