Criteriul National

Pompe de căldură profesionale: Ghid de selecție oferit de specialiștii Clima Center

Pompe de căldură profesionale: Ghid de selecție oferit de specialiștii Clima Center
noiembrie 29
13:52 2018

O dată cu creșterea popularității surselor de energie regenerabile, pompele de căldură au devenit o alternativă populară pentru mediul ambiant față de combustibilii fosili. Știați că pompele de căldură nu numai că produc energie curată, ci și vă oferă economii semnificative pentru facturile dvs. de utilități?

Ghid de selecție oferit de specialiștii Clima Center

Clima Center este una din puținele firme care oferă soluții de climatizare moderne și eficiente, în funcție de necesitățile clienților. Ei o ofera o gamă largă de produse necesare pentru un sistem de încălzire, climatizare și producerea apei calde menajere de la producători de top. Specialiștii de la Clima Center vă ajută să alegeți pompele de căldură profesionale potrivite nevoilor dvs.

Există trei modele principale de pompe de caldura, care pot fi instalate cu ușurință în locuințe și pot îmbunătăți eficiența energetică a proprietății: pompe de căldură Aer – Apă, pompe de căldură Apă – Apă și pompă de căldură pentru ACM.

Alegerea va depinde de cerințele dvs. energetice și de caracteristicile proprietății dvs.

O pompă de căldură Aer – Apă reduce costurile de incalzire cu pana la 50%, fiind printre cele mai eficiente pompe de încălzire și de răcire pentru locuințele dintr-un climat moderat. Aceste pompe de caldura de la aer la apa iau căldură din aerul exterior și le transferă într-un sistem bazat pe apă. Această căldură creată poate fi utilizată pentru încălzirea spațiului sau pentru alimentarea cu apă caldă a casei.

Sunt eficiente pentru temperaturi de -5/5 grade, ajungand la un consum de 4 ori mai mic decat o centrală electrică.

Pompa de căldură Apă – Apă distribuie căldura printr-un sistem de încălzire centrală umedă. Ea folosește o temperatură destul de constantă a apei ca mediu de schimb în locul extragerii căldurii de la temperatura exterioară a aerului. În condiții meteorologice extreme, când este necesară o mult mai mare căldură pentru a încălzi clădirea, pompa de căldură apă-apă funcționează în modul de încălzire, prin urmare căldura este furnizată fiecărei unități individuale.

Pompă de căldură pentru ACM asigură apa calda menajeră pe tot parcursul anului la prețuri foarte scăzute și este mult mai eficient decât un boiler electric. Prepararea apei calde menajere se obține prin control deplin asupra tempraturii și a pompei de circulație.

Considerații suplimentare de care trebuie sa tineti cont cand alegeti pompele de căldură

Întreținere

Pompele de căldură funcționează de obicei timp de 20 de ani sau mai mult, dar, firește, necesită o întreținere regulată. O dată pe an, puteți verifica anumite detalii ale sistemului, în timp ce un instalator profesionist ar trebui să va viziteze de la trei la cinci ani. După verificare, instalatorul trebuie să lase detalii scrise despre starea sistemului și orice indicații pentru posibilele probleme viitoare. Potrivit specialistilor de la Clima Center, cerințele de întreținere sunt destul de scăzute. Particulele obișnuite de verificat înainte de pornirea pompei de căldură sunt pompa însăși, țevile externe, precum și elementele electronice și părțile componente ale acestora.

Garanţie

Pompele de căldură profesionale au în mod normal o garanție de doi până la trei ani, dar există tot felul de tipuri diferite de sub-asigurări. De exemplu, producătorii și instalatorii oferă diferite tipuri de garanții suplimentare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu