Criteriul National

Ponta, fa-o definitiv sau pleaca!

mai 17
11:25 2015

ponta bosumflat

 

Victor Ponta pana in prezent ne-a obisnuit cu fel de fel de situatii in care spune ceva si face cu totul altceva. Dar acesta nu este chiar totul deoarece au fost diverse alte situatii in care a crezut ca suntem o tara de „stupid people” si ne-a luat mereu la misto.

De data aceasta, intr-un moment in care oamenii sunt revoltati din cauza mafiei padurilor si a dezvaluirilor facute, Victor Ponta probabil sfatuit de socrul sau (in „calitate” de a fi complice- inca nedeclarat si nedovedit de DNA) A DECIS CA POATE FACE „LA VRAJEALA” O FITUICA (pseudo-ordonanta de urgenta) prin intermediul careia se arunca praf in ochi, dupa care sa poata lasa unda verde jafului si mafiei.

Numai ca de data aceasta, milioane de oameni sunt gata sa strige intr-un singur glas, raspicat : „Fa-o definitiv sau pleaca!”

Ca atare, domnul Victor Ponta aveti o singura definitiva! Sa faceti o lege care sa interzica definitiv exportul masei lemnoase! Oprirea acestui lucru doar pentru trei luni, cat veti fi plecat probabil in vacanta in Dubai, NU VA MERGE!

In acest context va reamintesc ca ati mai dat o lege aberanta, de 45 de zile ce a fost declarata neconstitutionala in care permiteti primarilor sa faca un salt la borcanul de miere in curtea PSD-istilor dumneavoastra condusi de „ilustrul” Viorel Hrebenciuc si-n acest fel sa atingeti un plan diabolic despre care vom scrie cu alta ocazie!

Pana atunci sa nu uitati…Milioane de romani, atat din tara cat si din strainatate striga cu toata puterea sufletului:” Opriti exportul de cherestea!!!”

Dar acesta nu este tot! Poporul isi doreste sa vada pe cei vinovati si pe toti complicii lor trasi la raspundere!

Sursa foto : gazetadebistrita.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

2 Comments

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo