Criteriul National

Ponta, fa-o definitiv sau pleaca!

mai 17
11:25 2015

ponta bosumflat

 

Victor Ponta pana in prezent ne-a obisnuit cu fel de fel de situatii in care spune ceva si face cu totul altceva. Dar acesta nu este chiar totul deoarece au fost diverse alte situatii in care a crezut ca suntem o tara de „stupid people” si ne-a luat mereu la misto.

De data aceasta, intr-un moment in care oamenii sunt revoltati din cauza mafiei padurilor si a dezvaluirilor facute, Victor Ponta probabil sfatuit de socrul sau (in „calitate” de a fi complice- inca nedeclarat si nedovedit de DNA) A DECIS CA POATE FACE „LA VRAJEALA” O FITUICA (pseudo-ordonanta de urgenta) prin intermediul careia se arunca praf in ochi, dupa care sa poata lasa unda verde jafului si mafiei.

Numai ca de data aceasta, milioane de oameni sunt gata sa strige intr-un singur glas, raspicat : „Fa-o definitiv sau pleaca!”

Ca atare, domnul Victor Ponta aveti o singura definitiva! Sa faceti o lege care sa interzica definitiv exportul masei lemnoase! Oprirea acestui lucru doar pentru trei luni, cat veti fi plecat probabil in vacanta in Dubai, NU VA MERGE!

In acest context va reamintesc ca ati mai dat o lege aberanta, de 45 de zile ce a fost declarata neconstitutionala in care permiteti primarilor sa faca un salt la borcanul de miere in curtea PSD-istilor dumneavoastra condusi de „ilustrul” Viorel Hrebenciuc si-n acest fel sa atingeti un plan diabolic despre care vom scrie cu alta ocazie!

Pana atunci sa nu uitati…Milioane de romani, atat din tara cat si din strainatate striga cu toata puterea sufletului:” Opriti exportul de cherestea!!!”

Dar acesta nu este tot! Poporul isi doreste sa vada pe cei vinovati si pe toti complicii lor trasi la raspundere!

Sursa foto : gazetadebistrita.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

2 Comments

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul