Criteriul National

Ponta, fa-o definitiv sau pleaca!

mai 17
11:25 2015

ponta bosumflat

 

Victor Ponta pana in prezent ne-a obisnuit cu fel de fel de situatii in care spune ceva si face cu totul altceva. Dar acesta nu este chiar totul deoarece au fost diverse alte situatii in care a crezut ca suntem o tara de „stupid people” si ne-a luat mereu la misto.

De data aceasta, intr-un moment in care oamenii sunt revoltati din cauza mafiei padurilor si a dezvaluirilor facute, Victor Ponta probabil sfatuit de socrul sau (in „calitate” de a fi complice- inca nedeclarat si nedovedit de DNA) A DECIS CA POATE FACE „LA VRAJEALA” O FITUICA (pseudo-ordonanta de urgenta) prin intermediul careia se arunca praf in ochi, dupa care sa poata lasa unda verde jafului si mafiei.

Numai ca de data aceasta, milioane de oameni sunt gata sa strige intr-un singur glas, raspicat : „Fa-o definitiv sau pleaca!”

Ca atare, domnul Victor Ponta aveti o singura definitiva! Sa faceti o lege care sa interzica definitiv exportul masei lemnoase! Oprirea acestui lucru doar pentru trei luni, cat veti fi plecat probabil in vacanta in Dubai, NU VA MERGE!

In acest context va reamintesc ca ati mai dat o lege aberanta, de 45 de zile ce a fost declarata neconstitutionala in care permiteti primarilor sa faca un salt la borcanul de miere in curtea PSD-istilor dumneavoastra condusi de „ilustrul” Viorel Hrebenciuc si-n acest fel sa atingeti un plan diabolic despre care vom scrie cu alta ocazie!

Pana atunci sa nu uitati…Milioane de romani, atat din tara cat si din strainatate striga cu toata puterea sufletului:” Opriti exportul de cherestea!!!”

Dar acesta nu este tot! Poporul isi doreste sa vada pe cei vinovati si pe toti complicii lor trasi la raspundere!

Sursa foto : gazetadebistrita.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

2 Comments

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo