Criteriul National

Posibilitatea de avansare – un pas important in cariera

Posibilitatea de avansare – un pas important in cariera
septembrie 19
10:23 2017

Cei mai multi dintre angajati sunt motivati de posibilitatea de avansare in cadrul unei companii, nu doar de oferta salariala si mediul de lucru. In momentul in care ne angajam, cariera devine obiectivul principal pentru fiecare dintre noi, iar alegerea domeniului potrivit aptitudinilor si nivelului de educatie si experienta este cea mai buna solutie. In mod clar, de-a lungul timpului, fluctuatia domeniilor de munca au afectat dezvoltarea oamenilor, insa cel mai important lucru este capacitatea fiecaruia de a se adpta schimbarilor de pe piata muncii.

Posibilitatea de a avansa in cadrul unei echipei trebuie sa devina o certitudine, mai ales ca pana la urma indiferent de ventul lunar pe care il avem, ne dorim ceva mai mult de la locul de munca, iar o viata intreaga pe aceaiasi pozitie nu este posibil pentru niciunul dintre noi. Unele persoane aleg sa traiasca in anonimat, insa cele care au aptitudinile unui lider sunt greu de fidelizat si de mentinut in cadrul companiei. Salariul este cu siguranta partea cea mai motivanta, totusi in cazul tinerilor proapsat iesiti de pe bancile facultatii, mediul de lucru, siguranta aestuia, dar si lucrul in echipa si invatarea a cat mai multor lucruri noi devin criterii dupa care se ghideaza in alegerea unui loc de munca.

Experienta a devenit un must have pentru integrarea in piata muncii, insa exista si companii care nu privesc acest criteriu ca pe unul eliminatoriu, oferind posibilitatea de a te dezvolta in cadrul echipei, lucru care se intampla si aici. Cu toate ca din punct de vedere financiar, am accepta un loc de munca unde atmosfera nu este una chiar prielnica, in timp, cu totii ne indreptam spre domenii si locuri de munca care sa ne asigure o stare de confort atat din punct de vedere psihic cat si profesional. Echipa in care lucram sau managerul care ne coordoneaza activitatea ne influenteaza dezvoltarea din punct de vedere profesional, iar cei mai experimentati ajung sa puna pe primul loc alte aspecte, pe langa cele salariale.

Departamentul celor care se ocupa cu angajarea de personal a fost des criticat pe motivul ca unele specificatii sau task-uri nu sunt bine definite, iar in momentul in care ne angajam, ajungem la concluzia ca de fapt nu este un domeniu potrivit, de aceea in cadrul fiecarui interviu la care participam, este necesar sa solicitam cat mai multe informatii legate de activitatea pe care o vom desfasura pe termen mediu si lung.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro