Criteriul National

POŞTA REDACŢIEI! Amânăm arestarea acum ÎNTOARCEM FOAIA!

POŞTA REDACŢIEI! Amânăm arestarea acum ÎNTOARCEM FOAIA!
noiembrie 04
06:50 2015

Sub sloganul-“NOI VĂ INFORMĂM”, redacția ziarului Criteriul Național dorește să vă informeze pe Dumneavoastră deoarece mulți nu știu sau nu vor să înţeleagă ce anume se petrece. Invocând articolul 30 din Constituţia României, un cititor ce a dorit să -şi păstreze anonimatul ne-a trimis acest document!

Motto „We can ignore reality, but we cannot ignore the consequences of ignoring reality ” (Ayn Rand).

dr

Anarhia schimbă foaia!

Vă spunea CINEVA ieri “că vreau să văd câți ADORMIȚI vor fi în stradă până la următoarea VĂRSARE DE SÂNGE(sau până ce se găsește vinovat un SCHELET)”. Și iată că mare a fost minunea. Avem și ADORMIȚI care le-a sunat ceasul. Sunt în stradă alături și de opozanții: lui ASSAD, a lui PUTIN și a celor loiali valorilor EUROPENE, de banii FMI-ului și față de ECUMENISMUL PLANETAR. Uite că începe lumea să se prindă în horă cu mic cu mare, acum nu mai contează culoarea politica pardon culoarea puiului și micului primit în campania electorală de-a lungul timpului.

O sa ziceți: “Bre matale îți arde de glumă? Noi ieșim în stradă și acum ne faci teoria “chibritului”. Stați fără grijă am să fiu și eu printre voi alături de prietenii mei jandarmi, de cei din SRI/servicii, de ceilalți care stau la birou în nu știu ce buncăr ascunși ca în filmele americane. Toți suntem la datorie. O datorie în care unii citesc scenariul  și chiar sunt pe scenă în bătaia televiziunilor/lunetiștilor iar alții dau foaia. Simplu ca bună ziua.

Simplu a fost și la COLECTIV(nu pe vremea bolșevicilor). La acea rokotecă/discotecă ce era ea. Ochiul unui expert în explozibil bine școlit nu putea să dea greș. Să amintesc că NITRAMONIA Făgăraș a fost privatizată iar noul investitor e de aceiași naționalitate cu cei care au distrus industria de armament și apărare a țări? Stați liniștiți experți lor stăpânesc bine focul, apa, aerul și pământul.

FOCUL am văzut de curând în teatrele de război și mai înainte la “atentatele” când s-a dat starul acela împotriva “teroriștilor”. Și chiar acum de curând pe YOUTUBE când au inventat “chibriturile” care nu se sting. Deci atenție la CHIBRITURI. Nu vă jucați cu ele. Fiți atenți de unde le luați uitați-vă bine la vânzător sau vânzătoare. S-ar putea să fie un travesti. Un OMULEȚ VERDE.

APOI i-am văzut la căutători de GAZE DE ȘIST că ș-au instalat cortul taman(cum zice turcul) pe pluviala de mare adâncime.

AERUL pe care îl SPREYAZĂ 24/24 de ore cu avioane care nu cad niciodată în bătaia rachetelor trase la întâmplare ca la REVOLUȚIE.

Iar PĂMANTUL îl stăpânesc de când e lumea MANI-pulată. Ba prin HOLOCHES, ba prin războaie religioase, ba că nu ia plăcut de mustața VASALULUI din nu știu ce țară, ba că s-au grăbit să-l aștepte pe MESIA ș.a.m.d.

Deci acum când tabloul lui MENDELEEV este complet hai să facem vrăji. Vrăji de care EXPERȚII vor fi uimiți mai tot timpul. Nu va uimi și pe un CREȘTIN care știe ce e VRAJA și ce e MINUNEA. Vraja are ceva material, are o formulă și e controlabilă. Pe când minunea are prea puține sau deloc elemente materiale, formula e necunoscută/inexplicabilă sau greu de definit și nu e condiționată de alți factori umani.

Cum spuneam mai sus. Adormiții cu mic cu mare au ieșit în stradă. E bine și nu e bine. Unii dintre noi am mai fost în stradă chiar și în ‘89 la MAREA ÎNGHESUIALĂ nu numai la ultimele proteste. Deci avem ceva experiență de stradă cum stau băieți cu luptele de stradă. Fie ele și între galeriile de FOTBAL și JAN-DAR-MERIE. N-am sa va explic acum de ce am separat cuvintele de sus poate cu alta ocazie. Oricum ele au o explicație simbolistică nu si un mesaj MASONIC. Mesajele masonice apar pe sticlă. Mă rog plasmă.

Aici vroiam să ajung. Pentru că aici mă pricep foarte bine cum fac ei vrăji mai mereu de nu ajung să fie judecați în fața fratelui de LOJĂ. Păi ați văzut voi CORB să-și scoată unii altora ochii? Pentru a rămâne CHIORI? Chiori suntem noi nu și ei. Și chiar prin absurd dacă s-ar întâmpla ei sunt obișnuiți cu sacrificiu pentru cel adorat în COLECTIV. Iarăși domnule în COLECTIV. Mai termin-o domnule cu COLECTIVUL. Gata au venit și popii de au sfințit o troiță, am îngropat și niște tineri cu onoruri militare. Gata.

kr

Eu nu zic că e gata pentru că nu avem cum să ne mai luam ROMÂNIA INAPOI așa cum a luato IOHANISU pentru el și camarila sa. Știți prea bine că se pricepe la înfiat copii. Pe ăștia ultimii i-a dat cu acte în regulă de nu se sesizează nimeni din oficiu. Numai eu bătând la butoane și alergând pe noul front din ROMÂNIA pentru a fi bine informați. Dacă nu sunteți bine înarmați ca ISLAMIȘTI cu Iphone-uri de ultimă generație. De…. Creștinul are armele lui bine definite. POSTUL, RUGĂCIUNEA și PSALTIREA. Cine are aceste arme și știe să le folosească va face minuni în LUMINA ADEVARULUI.

Și că tot pomeni de LUMINĂ iar pe geam văd că a început chiar să se facă lumină am să mă opresc aici cu REGIA DIN PLATOU și dau fuguța să vad și eu CA LUMEA  ce se mai întâmplă pe STRADĂ LA COLECTIV. Vă țin la curent vrăjile lor și minunile noastre. Chiar dacă ei sunt mulți și noi suntem puțini. Sau invers că nimeni nu a stat până acum să numere CADAVRELE/REPAUSAȚI care au început să se adune într-un loc bine definit/stabilit.

DOAMNE AJUTĂ și O ZI BUNĂ DE LA DOMNUL.

Sursa foto www.cuvantul-ortodox.ro

Sursa document :societateacivila@yahoo.com

Redacţia ziarului nostru Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro