Criteriul National

POȘTA REDACȚIEI! „Băi fraților a înnebunit LUPUL !”

POȘTA REDACȚIEI! „Băi fraților a înnebunit LUPUL !”
noiembrie 09
07:36 2015

Sub sloganul-“NOI VĂ INFORMĂM”, redacția ziarului Criteriul Național dorește să vă informeze pe Dumneavoastră deoarece mulți nu știu sau nu vor să înţeleagă ce anume se petrece. Invocând articolul 30 din Constituţia României, un cititor ce a dorit să-şi păstreze anonimatul ne-a trimis acest document!

Motto „Ecologia legalizează politica lupului.” aforism de Valeriu Butulescu

Băi fraților a înnebunit LUPUL!

În ultima vreme am observat că au apărut LUPII printre mioarele de la COLECTIV. Lupi îmbrăcați în blană de oaie ați văzut dar să nu-și mai ascute limba ca în povestea aceea cu IEZI și CAPRA VECINULUI nu cred că ați mai văzut.

De ce CAPRA VECINULUI? Pentru că țăranul român s-a emancipat(pardon privatizat) nu mai are capra lui ci a vecinului. Așa că trebuie să ne actualizam și poveștile după standardele EUROPENE.

Deunăzi chiar mă tot miram de ce nu ies CONSTANTENII la protest. Într-o seară 5000 a doua seara 12000 sau în altă seară și mai puțin. Și tocmai atunci , DINTR O DATĂ hopa și televiziunile. Dar ce nu știe nărodul e că aceia care dau fuguța la mărșăluit sunt cu cratița pe foc. Apar si dispar repejor.

De aceea tot am auzit în ultima perioadă că printre mioare și-au făcut apariția și anumită clasă de lupii. Sau mă rog echipe de diversioniști ca în filmele acelea americane (cu caști de emisie minuscule, cu manșete touchscren). Păi băi tată pe vremuri (nu știu acum cum mai e acum la stână) dar când apărea lupul, HAIDUC primul dulău Carpatin urla în gura mare “Luuupiii băăăă” către dulăul Bucovinean. Și atunci toți săreau pe LUPI. Și se încingea o lupta ca între gladiatori. Pe viață și pe moarte. De aia ne-au ademenit românii sclavi în țara lor iar acum ne cer la export DULĂI. Cică îi protejează. Sanchi… cine știe în ce farfurie ajunge de zice ca e produs în ROMÂNIA. Au mancat ei măgari în loc de porc dar CÂINI.

Cert e că la lupi nu ne întrece nimeni în clasament. Avem lupi care rup orice mașină(la liniuță), are cea mai șucară lupoaică, are limbi obținute la înalte facultăți(bineînțeles le ține în vitrină acasă ca trofeele acelea scrise la pârnaie). Dar în fine cum vă spuneam. Lupii acum stau la CRATIȚĂ.

Au auzit ei că noi protestatari cerem MERITROCRAȚIE. Și GUVERN DE TEHNOCRAȚI. Mai marele LUP care deja a mâncat trei IEZI prin 1990(de era să nu mai ajungă PREȘ la hingheri poporului român)  deja le-a promis un CIOLAN MARE. Afumat la BRUXELES un mandat sau două parcă. E uite că de asta a înnebunit lupul.

Habar nu are ce e cu TEHNOCRAȚIA. A mers el de a COTRObăit printre coCENII și a găsit el un manual de la tac’su mare. Cică neapărat când stai la CRATIȚĂ îți trebuie echipament de protecție. MANUȘI ALBE ȘI ȘORȚULEȚ. Că dacă nu, vine în control ISU a lui RAF și papă tot bugetul de CIOLANE adunate în CAMPANIILE ELECTORALE anterioare.

mugur-isarescu

Tot ce v-am povestit mai sus e doar un PAMFLET. Acum nu știu câți LUPI o să apară cu CRATITA în cap la următoarea întâlnire cert e că tot flămând a rămas până ce v-a găsi TENOlogia din CRATIȚA românului. Eu vă spun pe scurt că șopârlica cu MERITROCRAȚIA e o alternativă la sistem și a fost inventată în ASIA. Unde cei meritoși puteau să-și cumpere un loc în aristocrație prin LUCRU BINE FĂCUT. Cu alte cuvinte românul nu mai are drepturi ci are merite pentru toată coloratura etnică și cea viitoare care stă în graniță la ora actuală.

Deci ideea de meritocrație a dus la introducerea sistemului de examinare Imperială în China. Că tot CHINA a surclasat AMERICA în topul economic la ora actuala. Nuuuu. Acest sistem permitea ca oricine trece examenul să fie oficial guvernamental. O funcție care aducea onoare și bogatei întregii familii . Sistemul a început în 165 înainte de HRISTOS, când anumiți candidați pentru funcții publice trebuiau să se prezinte la capitală pentru examinarea calităților morale de către împărat. În secolele următoare sistemul s-a extins, majoritatea celor care doreau funcții de administrare trebuiau să-și dovedească aptitudinile trecând examenele guvernamentale. Cât despre TEHNOCRAȚI aceștia vor rămâne și mai departe în sistem.

Să nu credeți că sunt oameni care știu cei TEHNOLOGIA adică sunt practici. Ci sunt oameni cu funcții școliți în masonerie și pepiniera lor a ROTARIENILOR. Chiar mai marele GUVERNATOR al României (care a vandalizat rezerva țări în februarie ’90) MUGUREL afirma aici http://www.euractiv.ro/economic/isarescu-bnr-are-rezerva-de-cadre-pentru-guvern-tehnocrat-2369 ca are un bunker plin de specimene care dau bine la FMI, CE și BM. Așa că mai ușor cu pianul pe marginea IADULUI de la COLECTIV.

Eu spun ROMANILOR DIN ROMANIA să fie înțelepți ca șerpii ….Matei 10. 16 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=10 că țara e plină de ȘOPÎRLE și ȘOBOLANI ROȘII. O zi bună de la DOMNUL tuturor.

Sursa document :societateacivila@yahoo.com

Surse foto alexandrumitache.wordpress.com,www.biziday.ro

Redacţia ziarului nostru Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material!

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo