Criteriul National

POSTA REDACTIEI! O ironie usturatoare la adresa primarului Decebal Făgădău!

iulie 16
09:45 2015

 

In cursul zilei de astăzi, pe adresa de e-mail am primit ceva , ce cu siguranta va va descreti fruntile si, asemeni acelei „traditionale” pofte de umor, a acelui haz de necaz atat de necesar in situatii-limită, vă va binedispune!

Din motive lesne de inteles, intregul corp redactional al ziarului Criteriul National va pastra confidentialitatea adresei, a numelui destinatarului!

Inainte de a trece efectiv la exercitiul lecturarii, putem doar sa va spunem ca aceasta situatie este una cat se poate de actuala, pliata pe realitatile si rutina cotidiana a acestui oras- Constanta!

Redactia ziarului Criteriul National considera acest „act artistic” demn de a fi cunoscut! Orice fel de asemanare cu sau fara voia „personajelor” amintite este pur (si) simplu intamplatoare!
 
De altfel, la insistentele domnului redactor-sef al ziarului- Zadkielix alias Prof. Dr. Daniel Mihai am indraznit sa o postam si sa o facem publica! Va multumim!

Fagadau-postura

 

Ne bucuram sa rememoram impreuna maretii nostri conducatori care devin modele pentru generatii si generatii, in lupta noastra continua a invata si progresa. Asa se nasc noi conducatori purtatori de glorie si mandrie ce sudeaza pentru buna si prosperitatea urbei ce o locuim.
 
Exista totusi canoane istorice reavizate care contesta faptul ca marele conducator era putin timid si se simtea in largul lui in preajma apropiata a fetelor. Marii nostri conducatori au fost si vor fi mereu modele de conduita civica care capaciteaza mereu persoane competente in echipele de conducere.
 
Dorim sa incheiem scurtul nostru articol cu o balada romaneasca, in speranta ca si pentru dumneavoastra, atat educatia cat si respectul de sine si fata de aproape raman valori de pret:
 
       Decebal cel Fatalau
 
,,Bravo, super! da-i in locul meu cu sapa,
Ca mie mi-a placut cel mult sa calc apa.
Cand Matale ai chef de miscare,
Io mai bine cu AMG-ul si shaorma ii dau la vale.
In weekend, o tai ca vegetarianul la carele alergice,
Uita-te! Pica MAZARE intre siliconice.,,
 :d
 
o zi glorioasa,
 
echipa ,,Pastila de Istorie,,
Sursa foto: echipa ,,Pastila de Istorie,,

Comentarii

Comentarii

Articole similare

2 Comments

  1. Marian Angelescu
    Marian Angelescu iulie 16, 14:02

    Mana dreapta a lui Mazare. Merita facut misto de el

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo