Criteriul National

POSTA REDACTIEI! O ironie usturatoare la adresa primarului Decebal Făgădău!

iulie 16
09:45 2015

 

In cursul zilei de astăzi, pe adresa de e-mail am primit ceva , ce cu siguranta va va descreti fruntile si, asemeni acelei „traditionale” pofte de umor, a acelui haz de necaz atat de necesar in situatii-limită, vă va binedispune!

Din motive lesne de inteles, intregul corp redactional al ziarului Criteriul National va pastra confidentialitatea adresei, a numelui destinatarului!

Inainte de a trece efectiv la exercitiul lecturarii, putem doar sa va spunem ca aceasta situatie este una cat se poate de actuala, pliata pe realitatile si rutina cotidiana a acestui oras- Constanta!

Redactia ziarului Criteriul National considera acest „act artistic” demn de a fi cunoscut! Orice fel de asemanare cu sau fara voia „personajelor” amintite este pur (si) simplu intamplatoare!
 
De altfel, la insistentele domnului redactor-sef al ziarului- Zadkielix alias Prof. Dr. Daniel Mihai am indraznit sa o postam si sa o facem publica! Va multumim!

Fagadau-postura

 

Ne bucuram sa rememoram impreuna maretii nostri conducatori care devin modele pentru generatii si generatii, in lupta noastra continua a invata si progresa. Asa se nasc noi conducatori purtatori de glorie si mandrie ce sudeaza pentru buna si prosperitatea urbei ce o locuim.
 
Exista totusi canoane istorice reavizate care contesta faptul ca marele conducator era putin timid si se simtea in largul lui in preajma apropiata a fetelor. Marii nostri conducatori au fost si vor fi mereu modele de conduita civica care capaciteaza mereu persoane competente in echipele de conducere.
 
Dorim sa incheiem scurtul nostru articol cu o balada romaneasca, in speranta ca si pentru dumneavoastra, atat educatia cat si respectul de sine si fata de aproape raman valori de pret:
 
       Decebal cel Fatalau
 
,,Bravo, super! da-i in locul meu cu sapa,
Ca mie mi-a placut cel mult sa calc apa.
Cand Matale ai chef de miscare,
Io mai bine cu AMG-ul si shaorma ii dau la vale.
In weekend, o tai ca vegetarianul la carele alergice,
Uita-te! Pica MAZARE intre siliconice.,,
 :d
 
o zi glorioasa,
 
echipa ,,Pastila de Istorie,,
Sursa foto: echipa ,,Pastila de Istorie,,

Comentarii

Comentarii

Articole similare

2 Comments

  1. Marian Angelescu
    Marian Angelescu iulie 16, 14:02

    Mana dreapta a lui Mazare. Merita facut misto de el

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo