Criteriul National

POȘTA REDACȚIEI! Știri pe bilețel…

POȘTA REDACȚIEI! Știri pe bilețel…
noiembrie 10
08:09 2015

Sub sloganul-“NOI VĂ INFORMĂM”, redacția ziarului Criteriul Național dorește să vă informeze pe Dumneavoastră deoarece mulți nu știu sau nu vor să înţeleagă ce anume se petrece. Invocând articolul 30 din Constituţia României, un cititor ce a dorit să-şi păstreze anonimatul ne-a trimis acest document!

GENIAL

Știrile pe bilețel au devenit ultima modă…

Potrivit imaginilor captate de telescopul celor trezi din România în perioada de RE-(e)VOLUȚIE ‘89-2015 s-a constatat o mare agitație în VISTERIA STATULUI. Astfel GUVERNATORUL de tristă amintire a scos din mânecă ași pe care-i avea la DOSpit de multa vreme o dată cu schimbarea climatică din ROMÂNIA.

El a afirmat că investițiile în România au scăzut în ultima agitație de la COLECTIV. De aceea s-a primit întăriri încurajatoare de la ambasadele: americi, israelului și de la ambasada reptiliană. Wow… chiar nu ați auzit de ambasada reptilienilor? Mira-m-aș. Pentru că în ultima perioadă de când țara arde salamandrele au început să se agite. Potrivit ultimilor date primite pe un BILEȚEL de la un PROTESTATAR (care a ținut să-și țină anonimatul în buzunarul de la pantaloni) s-ar părea că prima SALAMANDRA a apărut la CASA REGALA.

Ho… nu va grăbiți! Nu o luați înainte după PORTAVOCE ca oile. CASA REGALA  își vede de visteria sa numărând TEZAURUL(I-II-III) de sub CASTELU PE-LEȘ. Nu domnule nu este o greșeală gramaticală cum afirma un comentator CIUMPA de pe LAC la articolul anterior. Chiar un Puric mic ne îndemnă să studiem dedesubturile acestei regalo-eternitate a ingineriei stradale. Ea chiar se afla construita pe un LEȘ. Cu care tipografiile din ROMÂNIA au contribuit masiv cu PLUMB la cimentarea adevărului ascuns la VATICAN(în galeriile subterane) am încheiat citatul.

Să nu credeți că am pomenit degeaba! CASA REGALĂ e implicată! Chiar vă rog studiați si voi legăturile tuturor CASELOR regale și o să vedeți numai REPTILE pe blazonurile lor. Din surse sigure știm că primi care au folosit REPTILA au fost DACII. Adaptând-o prin inginerie genetică la un CAP DE LUP. Cu aceasta SPECIMEN de reptilă DACII au speriat caii romanilor trimiși la furat în munții noștri. Această reptilă modificată genetic au folosit-o în trecut și MARELE POPOR CHINEZ de la răsărit. Astfel ei au creat un DRAGON pe care îl agitau în spatele MARELUI ZID CHINEZESC. Astăzi nimeni nu se mai cutremura când vede o REPTILA. Nici CIORILE care s-au dat cuvântul prin mama lor MOARTĂ că vor picheta o BANCĂ din fata GUVERNATORULUI.

guvernatorul-mafiei-din-bnr-isarescu-mugur

Fiind democrație ei au ales 13 autobuze de la mic la mare să treacă DUNAREA pe lângă DOROBANTI și sa protesteze că nu au fost despăgubiți cum trebuie de moșierul ARIAN la ultimul foc tras în copac. Ba mai mult dacă nu se iau masuri vor merge și în fața DNA-ului să ceara socoteala pentru COCOSEI cu care au înscenat FLAGRANTUL flagelatului. Nu știm dacă la acest convoi va participa și CASA REGALĂ a tuturor zburătoarelor declarate specii ocrotite de lege. Deoarece nu a primit un buletin meteorologic de traversare a tragediei din APUSENI. Și mai mult decât atât, deoarece nu a primit aprobare de ESCORTĂ CU GIROFAR așa cum se obișnuiește în ultima perioadă.

Cert e că după aceste demersuri deja la malul MĂRII ș-au făcut apariția neobservată (de radarele americane) un vas cu investitori CHINEZI. Aceștia vor merge la reactoarele de la DEVESELU să studieze dacă se respecta regulile PSI. Nu de alta dar în urma acestei inspecții ROMANIA v-a fi INDEPENDENTA ENERGETIC după ce s-a distrus marii consumatori prin IMPLOZIE CONTROLATĂ. NU VĂ FIE FRICĂ CRATIȚA PICĂ (în cap). Cu siguranță o MERITAȚI pentru că DORMIȚI în front la ora actuală.

Dar nu nimic veți da socoteală urmași, urmașilor voștri care nu vor mai agita un cap de lup cu coada de reptilă ci o CIOARĂ VOPSITĂ. Asta au prins procurori la marea debarcare din autobuze în fața BANCI multi-NAȚIONALE. De ce tocmai o CIOARĂ VOPSITĂ? Deoarece numai ea a imigrat ultima oară din SIRIA ascunzându-se sub fusta unei PIRANDE fără PERMIS DE CONDUCERE. Pe această cale cerem SERVICIILOR să studieze acest caz și să-l facă public pe WIKIPEDIA la terminarea investigațiilor.

Așa că mai aveți de așteptat în fața COLECTIVULUI să se facă lumină cu energia de la REACTOARELE 3 si 4 ale IADULUI. Cu siguranță că nu se vor mai sesiza cu această ocazie nici un activist care roade un OS de la stăpânul sor-OS. Deviza noastră TOT INAINTE ROMÂNIA PICĂ.

Tot ce v-am povestit mai sus este un pamflet iar dacă am îndreptățit pe careva, jignit sau i-am încălcat orgoliu sunt dispus să plătesc factura de la NUFARUL în fața MARII ADUNĂRI DE PROȘTI(l-am citat pe nea PETRACHE din BOTENI). Acolo unde merg toate REPTILELE de pe bilețel. Al meu, al tău, al tuturor ce se afla în stradă la vânat de SALAMANDRE. O zi bună de la DOMNUL. Și luați notițe dacă vreți să nu DORMIȚI ÎN FRONT. Pe curând.

Sursa document :societateacivila@yahoo.com

Surse foto www.stirilemm.ro, altmarius.ning.com

Redacţia ziarului nostru Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro