Criteriul National

POȘTA REDACȚIEI! TeOriștii nu fac propagandă!

POȘTA REDACȚIEI! TeOriștii nu fac propagandă!
noiembrie 06
15:59 2015

Sub sloganul-“NOI VĂ INFORMĂM”, redacția ziarului Criteriul Național dorește să vă informeze pe Dumneavoastră deoarece mulți nu știu sau nu vor să înţeleagă ce anume se petrece. Invocând articolul 30 din Constituţia României, un cititor ce a dorit să -şi păstreze anonimatul ne-a trimis acest document!

Dragi cititori astăzi m-am gândit să vă scriu de pe FRONT. Sau mă rog de pe marginea IADULUI dezlănțuită împotriva COLECTIVULUI. Nu și a colectivizării forțate impuse de mai mari noștri ILUMINAȚI.

Vă spuneam în articolul anterior că noi doar citim și dăm pagina din scenariul lor. Pe scenă urcă și coboară PĂPUȘI cu pancarte și sloganuri. Ba mai mult unii se oferă să își cumpere o cafea de la tonomatul de la COTROCENI. Și să stea la taifas între pauze cu mașinistul, cu recuzitierul, cu femeia de serviciu care face curat după fiecare reprezentare scenică. Am văzut efectul când te arzi cu CHIBRITUL, știm cauza acum hai să stăm la o mică CACEALMA. Vă spun sincer vor fi multe de discuta.

De exemplu dacă se poate folosi GAZELE DE ȘIST la viitoarele concerte rock, dacă putem umple visteria BNR cu sângele vărsat la centrele de recoltare, dacă se poate tămâia la protestele de stradă sau mă rog când cineva își anunță demisia în fața televizoarelor(noi fiind doar unul din tara asta) ș.a.m.d. Nu vă mai amintesc de MIR că la PARCHET și DNA deja se fac slujbe de EXORCIXARE la domiciliu pentru 30 de zile. Numai și numai să-și recunoască păcatele învinuitul. Dar nu vreau să vă țin prea mult aici că nu suntem pe vremea INCHIZIȚIEI. Vreau să vă duc acolo pe scenă în mijlocul CONCERTULUI. Fie el și la COLECTIV.

caricaturi-haioase-romania

Chiar mă gândeam când scriu aceste rânduri că nici un reporter nu a avut bani zilele acestea de transport să ne TRANSMITĂ ÎN DIRECT din centrul unui sat. Chiar din sat de la mine. Să o vedem și noi pe AGLAIA lui TĂMĂDĂU cu o pancarta că vrea moschee în sat pentru soțul ei IMIGRANT cu acte în regulă. Pe ILEANA a lui CAP DE BABĂ. Aia care stă lângă cimitir de numără înmormântările și parastasele cu altă pancartă cerând loc de pășunat printre morminte.  Că de când au venit INVESTITORI STRATEGICI capra ei i-a mâncat tot din ogradă. Chiar și mușcatele din fereastră. Nu vă mai zic de SOFICA lui COVRIG COLAC. Asta cred că ar veni cu un BANNER MARE. Că de când îi tot pleacă soțul în deplasare la muncă prin țară doar cu ȘORȚUL ei, MANUȘILE de la cuptorul cu plăcinte și lanțul de CÂINE nu-i mai urcă cucoșul pe gard. Decât atunci când se anunța GRIPA AVIARĂ, GRIPA PORCINA, GRIPA LIMBII ALBASTRE. Sau cad guvernele în mocirla de pe ulița satului neasfaltată.

Vă întrebați de ce nu ies și țăranii noștri lângă FUMEI. Păi vă spun eu. De când primarul a renovat WC-ul de la fostul COLECTIV cu FONDURI STRUCTURALE și a deschis CASĂ DE PARIURI mai tot timpul îl vezi pe  NIHAI a lui ȚÎ CAPRĂ că intră și iese numai după BREAKING NEWS. Dacă mutam camera mai în colo pe izlaz o să-l vedem și pe COSTICĂ a lui IEPUROI că intră prin fundul grădini la preot de schimbă bani după cursul valutar anunțat de BNR. Ca dacă ar intra prin față l-ar vedea DASCALUL și l-ar reclama la MITROPOLIE în deal pentru concurență neloială. De. El e cu acte în regulă. Are un EXCHANGE deschis la poarta chiar unde i-a secat fântâna ăștia cu FRACTURĂRILE HIDRAULICE.

Eu nu vreau să luați de bune ce v-am spus mai sus. Totul e un pamflet ca și rândurile de mai jos. Cine poate să priceapă poate să-și ia notițe. Nu le cer DREPTURI DE AUTOR. Și acum aș vrea să trecem la lucruri mai serioase.

Am auzit printre INDIGNAȚII acestor zile că SĂ NU SE FACĂ PROPAGANDĂ. Eu am ales să fac TerO-rie.  Nu TEROARE că mă aud SERVICIILE ci TERORIE. O veni de la covrigul cu care primăria le-a dat drumul la câini prinși de GUVERNUL ANTERIOR. Unii bieți CÂINI stăteau la răcoare de la ultima vizită a lui BUSHULICĂ. Cine e oare ? Păi e dulăul de la CASA ALBĂ. Dar în fine e treaba lor pe mine mă frământă întrebarea ce vor face ACTIVIȘTII de la celelalte mitinguri și proteste anterioare. Că în piață, pe stradă și în fața instituților/organelor statului vedem o mulțime de tineret. Care mai de ună zi LIPEAU AFIȘE ELECTORALE, împărțeau FLYERE sau distribuiau pliante de la nu știu ce MULTINAȚIONALĂ. Am dreptate sau nu?Pe semne că ei sunt foarte doXați (din DOSARELE X și HARRY POTER) sau au citit cum s-a declanșat revoluția în ’89. Culmea când poporul român în istoria sa a dus numai războaie. Revoltele au izbucnit  și s-au stins când cineva și știm noi cam cine a venit cu o variantă. Fie ea și una criminal scăldată în mult sânge.  Mă întreb de ce or vrea ăștia încă o revoluție și nu un RĂZBOI nu știu. Apropo și aici vreau să fac un apel să mă anunțați și pe mine când îi judecă pe islamiști STATULUI ISLAMIC. Ca pe ăia de la Nurnberg.

În fine la urma urmei vreau să faceți legătura între sărbătorirea CRACIUNULUI și ÎMPUȘCAREA PORCULUI în ’89. Metodă folosită și de curând la COLECTIV. Deci marele ARHITECT își sacrifică proprii pioni ca să obțină mai mult. Adică să jucăm pe scenă următorul act. Cu MOSCHEI, IMIGRANȚI băgați cu duiumul ca umplutură la prima votare. Stop. Am glumit. Nu pot face asta din cauza CONSTITUȚIEI. Și chiar sincer vă spun nu am văzut pe nimeni să ceară arestarea celor care o încalcă. CNSAT-ul și PREȘ-e-DINTELE.

2014-08-29mare

De ce am despărțit PREȘEDENȚIA de idealul poporului român? Care în istoria sa a cunoscut doar REGI, VOIEVOZI și DOMNITORI. Vă spun tot eu? Președinția vine de la cuvântul PREȘ pe care se vor ȘTERGE mai marii acestei lumi tot timpul. Și E, că v-a fi mereu DINTELE pentru poporul său. Nu vreau să mă înțelegeți greșit că fac PROPAGANDĂ casei regale impusa de camarilla EUROPEANĂ. Eu aș zice să avem un rege al nostru chiar dacă vom sta și vom lupta pană la ultima suflare din neamul nostru de ADORMIȚI.

Pentru început aș dori să ne luptam cu PERNE. După aceea cu telecomenzile iar în final cu programele de guvernare de la televizor. Ce ziceți e o variantă? Dacă nu atunci să facem un PARTID MARE a celor care nu vor vota niciodată (și vor să trăiască liber și independenți departe de clanurile partidelor), care-și plătesc impozitele și care au dreptul să iasă în stradă tot timpul (ori de câte ori partidele fără susținători nu-și fac treaba la guvernare) și să strige JOS. ATENȚIE! Prezența în stradă să se facă cu lista de înscriere/votare în mană. Simplu și ca bună ziua. Fără cătușe, bastoane agitate de JANDARMI la mitinguri și proteste. Pomeni electorale sau vizite protocolare/colaborare cu susținere a PARTIDULUI MARE.

Dacă ce v-am spus mai sus v-a sleit puterea de înțelegere vă sfătuiesc să dați fuguța la primul GOSTAT și să luați o gură de SPANAC. Că așa am fost noi educați cu DESENE AMÎNATE. O zi bună de la DOMNUL TUTUROR.

Atenție!

Consumul excesiv de alimente dăunează grav sănătății. Mergeți la farmacie și cereți un medicament de vă pune BILA în mișcare. BILA de la picior din TEMNIȚA IADULUI…

Sursa document :societateacivila@yahoo.com

Redacţia ziarului nostru Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material!

Surse foto www.monitorulsv.roaniteiaurora.blogspot.com

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu