Criteriul National

Postarea surprinzătoare a lui Nick Kyrgios după eliminarea de la Australian Open a lui Rafael Nadal – Tenis

Postarea surprinzătoare a lui Nick Kyrgios după eliminarea de la Australian Open a lui Rafael Nadal – Tenis
februarie 19
13:42 2021
Cunoscut pentru comentariile acide făcute de-a lungul timpului la adresa celorlalți jucători din circuitul ATP, Nick Kyrgios a surprins printr-o postare în care a distribuit discursul susținut de Rafael Nadal după eliminarea de la Australian Open.

„Calitate”, a scris australianul pe Twitter, alături de două emoticoane care pot fi traduse drept „Laude pentru rege”.

Postarea lui Nick Kyrgios:

În trecut, Kyrgios l-a atacat în mai multe rânduri pe Nadal. Australianul a spus, printre altele, că „nu ar ieși la o bere” cu ibericul și că Rafa „nu știe să piardă”. Cu toate acestea, Nick a afirmat că Rafael Nadal este cel mai bun jucător din era sa.​

Ce a spus Rafael Nadal după eliminarea de la Australian Open

Normal că sunt supărat. Am pierdut în cinci seturi la un turneu care contează foarte mult pentru mine. Australian Open a reprezentat mereu ceva special. Am ratat o oportunitate mare de a ajunge în semifinale.

A jucat mai bine decât mine în momentele cu adevărat importante, bravo lui! Este genul de meci în care nimeni nu merita să piardă.

Am încercat să dau tot ce pot mai bun în fiecare moment, cu atitudinea potrivită. Am luptat și nu mă pot plânge de nimic, nici chiar în momentele cruciale.

M-am străduit, am luptat, am încercat să rămân cu o atitudine pozitivă, dar nu a fost suficient. Uneori, nu e de ajuns, nu a fost astăzi. Asta este, am pierdut încă un meci aici în Australia cu toate că am avut un avantaj important. Trebuie însă să accept asta și să merg mai departe, asta e viața.

Am jucat împotriva unui dintre cei mai buni jucători din lume, iar asta înseamnă că trebuie să fii la un nivel înalt pe toată durata partidei. Așa cum am mai zis, am făcut niște greșeli copilărești în tie-break-ul setului al treilea (face referire la cele două smash-uri ratate).

Mă voi întoarce acasă și mă voi antrena pentru a juca și mai bine. Până la urmă despre asta e vorba, nu?” - Rafael Nadal.

Rafael Nadal a pierdut în fața lui Stefanos Tsitsipas, miercuri, în sferturile de la Australian Open. Ibericul a condus cu 2-0 la seturi (6-3, 6-2), dar grecul a revenit și s-a impus după 4 ore și 5 minute de joc (7-6, 6-4, 7-5).

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul