Criteriul National

Postura frumoasa in mainile tale

septembrie 15
09:02 2018

Postura frumoasa in mainile tale

 

Facand regulat exercitii, vei obtine o pozitie a corpului frumoasa si vei scapa de durerea constanta a spatelui. Angajeaza un personal trainer online de astazi si vei vedea rezultatul in curand. Sa fii frumoasa si subtire nu este dificil, trebuie doar sa faci putin efort, iar antrenorul personal te poate ajuta cu asta. Gandul legat de personal trainer pret ar putea sa te descurajeze, insa programul de antrenament online nu costa mult. Daca din copilarie visezi la o postura frumoasa si subtire, iar mama ta de multe ori ti-a spus sa-ti tii spatele drept, atunci e timpul sa incepi. De asemeni,  daca ai incercat o lunga perioada de timp sa faci exercitii si ai renuntat, iar atunci nu ai inteles ce inseamna o postura frumoasa, trebuie sa angajezi un personal trainer online si nu sa-ti construiesti un corset muscular. 

In anii care vor veni, poate ca vei fi diagnosticata cu o scolioza de un anumit grad. De-a lungul timpului, vei avea dureri de spate frecvente in regiunea lombara si poate si mai rau. Insa, viata iti poate prezenta un profesor minunat de imbunatatire a culturii fizice – si el te va invata  diagnosticul functional si corectarea posturii. Impreuna cu el vei dezvolta un program individual pentru tine si dupa un timp postura ta va fi corecta, iar muschii tai vor arata fenomenal. Acum, pot fi dezvoltate programe individuale online, lucrand cu un antrenor personal. Programul are propria sa particularitate si este radical diferit de terapia obisnuita de exercitii fizice. 

Toate exercitiile sunt selectate individual si sunt executate asimetric. La urma urmei, curbura posturii se datoreaza faptului ca unii muschi sunt tensionati, in timp ce altii sunt intinsi. Sarcina unui personal trainer online este de a determina care muschi sunt tensionati si care sunt relaxati, dezvoltand un program individual. De-a lungul timpului, vei observa ca nu este dificil sa dezvolti un program si sa inveti exercitiile, ci este mult mai dificil sa gasesti puterea de a o face sistematic. Este important sa practici in mod regulat, pentru ca atunci cand renunti la ore, totul se intoarce in defavoarea ta. 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu