Criteriul National

Pot reprezenta workshopurile un punct de cotitura in demararea unor afaceri?

Pot reprezenta workshopurile un punct de cotitura in demararea unor afaceri?
octombrie 22
09:36 2017

Deseori in domeniul antreprenorial nu este nevoie de prea multa stiinta pentru a avea un profit garantat, ci de implementarea anumitor concepte de baza care sa conduca la atractia oamenilor fata de un obiect/serviciu sursa.

La nivelul capitalei si a altor puncte centrale de interes ale tarii noastre, s-a putut observa potirivit unor comunicate de presa, multitudinea de workshopuri care sa conduca la informatizarea populatiei cu privire la demararea unei afaceri, un lucru care a prezentat un real succes, mai ales in randul oamenilor cuprinsi in intervalul de varsta 18-22 ani.

Pentru persoanele tinere, construirea unui brand si demararea unei afaceri ar putea fi de departe o provocare suprema, de pe langa care se pot devolta armonios si pe sine, dar pot invata si alte provocari la care ii supune viata de zi cu zi, mai ales in interactiunea sociala.

Exista argumente care sa ne impiedice sa demaram o afacere de succes in Romania?

Pentru a intocmi afaceri mici si mari, statul pune la dispozitie micilor intreprinzatori o sumedenie de facilitati, atat de ordin legislativ, cat si economic.

Potrivit unor comunicate de presa, se poate observa ca un proiect bine elaborat indiferent de ramurile industriei din care face parte,  poate primi drept ajutor in dezvoltare un suport economic, atat din partea statului, cat si a forurilor europene care sa vizeze un deplin succes pe termen lung.

Astfel, mai ales in domeniul agricol, s-a putut observa cum diferite persoane au recunoscut un progres subit, gratie acestor facilitati, dar si a urmaririi ultimelor informatii in cadru legislativ si economic care sunt furnizate pe anumite site-uri de referinta din platformele noastre virtuale.

Stiai ca pe www.ecomunicate.ro, gasesti cele mai noi comunicate de presa din aproape toate domeniile de afaceri, precum si modul in care raspunde lumea diferitelor campanii de publicitate oferite de anumite branduri ”mama”?

In cazul in care vrei sa iti dezvolti afacerile dupa un anumit concept de ordin strain, urmarirea ”pietei” ar putea reprezenta un punct de plecare pentru a putea face o campanie de promovare a unor produse, sau dupa caz de vanzare a altora, astfel incat fluxul de oameni sa fie continuu.

Insa, pentru ca un lucru sa ia amploare in Romania  pe plan antreprenorial, bazele virtuale constituie de departe principala cauza care poate asigura succes sau regres.

Stiai ca firmele mari sau mici care au intampinat un succes real in ultima vreme colaboreaza cu diferite societati care propun promovare SEO?

Cu siguranta ca oamenii sunt atrasi de site-urile cu o structura inovativa, care sa prezinte rapiditate in accesare si informatie la minut care ofera credibilitate si suport, iar acest lucru poate atrage succesul pe termen lung, mai ales daca traficul este unul constant.

Toate informatiile de suport, precum si experientele anumitor oameni sunt de bun augur pentru generatia tanara care vrea sa demareze o afacere, iar structurarea unor idei fixe pe baza unor comunicate de presa mai ales care survin din cadrul institutiilor statului ar putea fi un punct de plecare pentru a creea ceva cu adevarat impactant.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo