Criteriul National

Pot reprezenta workshopurile un punct de cotitura in demararea unor afaceri?

Pot reprezenta workshopurile un punct de cotitura in demararea unor afaceri?
octombrie 22
09:36 2017

Deseori in domeniul antreprenorial nu este nevoie de prea multa stiinta pentru a avea un profit garantat, ci de implementarea anumitor concepte de baza care sa conduca la atractia oamenilor fata de un obiect/serviciu sursa.

La nivelul capitalei si a altor puncte centrale de interes ale tarii noastre, s-a putut observa potirivit unor comunicate de presa, multitudinea de workshopuri care sa conduca la informatizarea populatiei cu privire la demararea unei afaceri, un lucru care a prezentat un real succes, mai ales in randul oamenilor cuprinsi in intervalul de varsta 18-22 ani.

Pentru persoanele tinere, construirea unui brand si demararea unei afaceri ar putea fi de departe o provocare suprema, de pe langa care se pot devolta armonios si pe sine, dar pot invata si alte provocari la care ii supune viata de zi cu zi, mai ales in interactiunea sociala.

Exista argumente care sa ne impiedice sa demaram o afacere de succes in Romania?

Pentru a intocmi afaceri mici si mari, statul pune la dispozitie micilor intreprinzatori o sumedenie de facilitati, atat de ordin legislativ, cat si economic.

Potrivit unor comunicate de presa, se poate observa ca un proiect bine elaborat indiferent de ramurile industriei din care face parte,  poate primi drept ajutor in dezvoltare un suport economic, atat din partea statului, cat si a forurilor europene care sa vizeze un deplin succes pe termen lung.

Astfel, mai ales in domeniul agricol, s-a putut observa cum diferite persoane au recunoscut un progres subit, gratie acestor facilitati, dar si a urmaririi ultimelor informatii in cadru legislativ si economic care sunt furnizate pe anumite site-uri de referinta din platformele noastre virtuale.

Stiai ca pe www.ecomunicate.ro, gasesti cele mai noi comunicate de presa din aproape toate domeniile de afaceri, precum si modul in care raspunde lumea diferitelor campanii de publicitate oferite de anumite branduri ”mama”?

In cazul in care vrei sa iti dezvolti afacerile dupa un anumit concept de ordin strain, urmarirea ”pietei” ar putea reprezenta un punct de plecare pentru a putea face o campanie de promovare a unor produse, sau dupa caz de vanzare a altora, astfel incat fluxul de oameni sa fie continuu.

Insa, pentru ca un lucru sa ia amploare in Romania  pe plan antreprenorial, bazele virtuale constituie de departe principala cauza care poate asigura succes sau regres.

Stiai ca firmele mari sau mici care au intampinat un succes real in ultima vreme colaboreaza cu diferite societati care propun promovare SEO?

Cu siguranta ca oamenii sunt atrasi de site-urile cu o structura inovativa, care sa prezinte rapiditate in accesare si informatie la minut care ofera credibilitate si suport, iar acest lucru poate atrage succesul pe termen lung, mai ales daca traficul este unul constant.

Toate informatiile de suport, precum si experientele anumitor oameni sunt de bun augur pentru generatia tanara care vrea sa demareze o afacere, iar structurarea unor idei fixe pe baza unor comunicate de presa mai ales care survin din cadrul institutiilor statului ar putea fi un punct de plecare pentru a creea ceva cu adevarat impactant.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu