Criteriul National

Poti arata mai bine doar cu ajutorul unor steroizi

august 25
12:56 2019

Poti arata mai bine doar cu ajutorul unor steroizi

 

Daca vrei sa arati bine si sa te simti bine in pielea ta trebuie sa iei in calcul administrarea unor steroizi de vanzare de cea mai buna calitate. Doar cu ajutorul lor vei ajunge sa arati mai bine si sa iti dezvolti masa musculara asa cum iti doresti. Nimic nu se compara cu niste steroizi calitativi care te vor ajuta sa obtii mult mai repede rezultatele dorite.

Steroizii se folosesc inca din cele mai vechi timpuri. Acestia au devenit mai cunoscuti la inceputul anilor 60 si au inceput sa atraga tot mai tare atentia cercetatorilor. In acea vreme oamenii nu aveau atat de bine puse la punct exercitiile fizice si alimentatia. Din aceste motive oamenii care isi administrau steroizi nu aveau parte de aspectul fizic mult dorit.

In marea majoritata a tarilor steroizii se elibereaza doare pe baza de prescriptie. Daca vrei sa ai parte de cei mai buni steroizi atunci trebuie sa accesezi magazinul online Steroizi originali.  Aici vei gasi steroizi injectabili de vanzare si steroizi orali de vanzare de cea mai buna calitate. Acestia vor reusi sa iti ofere aspectul fizic pe care il doresti. 

Steroizi orginali este magazinul din care poti face cele mai reusite achizitii. De aici vei putea cumpara produse precum Danabol care te va ajuta sa ai parte de o musculatura dezvoltata. 

Daca vrei sa ai parte de cele mai bune rezultate cel mai bine este sa iti administrezi steroizi balkan. Acestia te vor ajuta sa arati bine si sa te simti bine in pielea ta. Vei avea parte de musculatura mult dorita in cel mai scurt timp posibil. 

Alege magazinul Steroizi originali si vei vedea cat de mult conteaza sa ai parte de cele mai bune si cele mai optime rezultate. De aici poti cumpara produse calitative si sigure. In mod evident iti doresti sa ai parte de produse care sa te ajute sa arati mai bine dar si sa fii sanatos. Trebuie sa ai grija de starea ta de  sanatate si sa iti administrezi doar produse calitative. Alege Steroizi originali si nu vei regreta, doar asa vei avea parte de cele mai bune rezultate.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei