Criteriul National

Povestea cu spaga de un milion de euro

Povestea cu spaga de un milion de euro
august 01
11:32 2016

Dintru început, aș dori să vă atrag respectuos atenția asupra unui aspect. Acesta  se leagă de faptul că povestea cu șpaga de un milion de euro este prost prezentată sau fragmentar deformată de către unii sau alții…

De aceea, interesându-mă și adunând informații de la oameni cu funcții care au dorit să mi explice cum anume stau lucrurile, departe de perdelele de fum aruncate în spațiul public. Toate acestea au fost asamblate în anumite laboratoare. De aceea, am decis să le protejez identitatea  și să vă prezint acest material, invocând paragraful 30 al Constituției cât și Rezoluția 1003 a Jurnalismului!

spaga-620x264
Înainte să va prezint zecile de motive care demonstrează că povestea și scenariul cu șpaga de un milion este prost prezentată o să mi permit să afirm și să vă spun următoarele. DINASTIA LUI KLAUS IOHANNIS ARE ZILELE NUMĂRATE .
Daca doriți să știți motivele pentru care zilele președintelui Klaus Iohannis sunt numărate o să vă invit să căutați pe internet expresiile:
1) Manevrele domnului Klaus Iohannis .
2) Lovitura pe cele 3 axe .
3) Mafia deșeurilor toxice din Germania și Austria
4) Ambasada SUA ar putea lua atitudine.
5) Panica generală, dezamăgirea totală
Citind documentele de mai sus veți găsi o serie de lucruri despre care băieții și gașca acoperită nu doresc să se vorbească. Din cauza aceasta zilnic, crezând că au de a face cu un popor format numai din stupid people ne livrează anumite subiecte pe care ei le consideră ca ne vor distrage atenția de la problemele pe care le puteți găsi căutând expresile de mai sus…
Tot atunci veți oberva mai multe motive care l- au determinat pe domnul Traian Băsescu să declare că România în era domnului Klaus Iohannis „a devenit un stat mafiot.”
http://www.economica.net/iohannis-eticheta-de-stat-mafiot-poate-afecta-imaginea-romaniei-sunt-increzator-in-ce-fac-institutiile-statului_123351.html
Acum când ați ințeles de ce “băieții” ne -au livrat povestea cu șpaga de un million de euro, o să vă prezint și alte motive care i-au determinat pe aceștia să le pună în practică. Așa cum se cade unor lideri cu antecedente și apucături de autentică republică semi-bananieră, ei au acționat așa cum au considerat de cuviință, fără să le pese.
Nu de alta, dar nu mai reprezintă absolut niciun fel de enigmă nici modul lor de operare și nici cel de judecată. Mai precis, „băieții” find obișnuiți să își asigure scaunul pentru două mandate ale stăpânului lor la Cotroceni, au intrat în panică . Cunosc bine că oricând „robotul de la Cotroceni ” se poate deconecta de la butoane iar ei să rămână pe drumuri .
2
Pe lângă acest lucru, anticipând și știind dinainte deja firea stăpânului , sunt mereu în stare de alertă și chiar unii dintre ei (pe surse, informație verificată) afirmă „că nu va putea să reziste presiunii și domnia sa poate pleca de bună voie.”
Din aceste motive, băieții încearcă orice ca să-i pună la dispoziție cât mai multe butoane pe care să le poată folosi ca un fel de „jucării”. În felul acesta,  gașca pe care domnul Traian Băsescu o denumește ca fiind „mafiotă ” , speră ca stăpânul să devină dependent de astfel de ” jucării ” și în felul acesta să dorească să stea măcar până la finalul primului mandat…
ZIARUL NOSTRU A DEMONSTRAT CĂ NU CONSUMĂ ÎN MOD ORBESC CEEA CE „BĂIEȚII” LIVREAZĂ PE TAVĂ
Ziarul nostru și-a cam făcut un obicei și totodeauna deranjează deoarece, de fiecare dată când băieții livrează ceva pe tavă cu scop de a distrage atenția populației de la subiect sau de a elimina un potențial competitor de pe scena politică , are curajul și argumentele pregătite prin a demonstra și a deschide gura și spune adevărul despre care nu se dorește să se știe. De data aceasta sunt zeci de întrebări care se pot face deoarece povestea cu șpaga de un million de euro sfidează și cele mai elementare principii de logică formală. Singurul lucru pe care lumea l- a putut vedea și care reprezintă o realitate incontestabilă este faptul ca pentru a doua oară Madame Gorghiu co-președiinte al PNL se află în spatele celor doi bărbați care pretind șpaga de un million de euro iar domnia sa nu ajunge nici măcar să fie invitată ca martor .
3
Cu toate aceastea, ziarul Criteriul Național ca sa nu-i determine pe cititorii săi să-și piardă răbdarea sau să se afunde în amănunte insignifiante a recurs la documentare si consultarea mărturiilor in acest sinuos caz.
Iar de data aceasta vă voi aduce în fața ochilor această poveste veridică, asemeni unei piste pe care băieții nu doresc deloc să o cunoașteți sau să o ajungeți a o intui, sau a o suspecta…
Atenție,ca sa puteți încă de la bun început să știți despre ce este vorba, o să vă invit să luați în seama faptul că o informație strategică scursă dintr-o bancă națională a unei țări poate să facă în doar câteva ore pe grupurile de interese mafiote să câștige zeci sau chiar sute de milioane de euro.
Începeți să vedeți de ce un lacom ar da totuși o șpagă de un million de euro . Începeți să înțelegeți pentru ce a primit domnul Bogdan Olteanu o șpagă așa uriașă?
Plecând de la această pista chiar și cel mai spălat pe creier de către băieți va putea vedea care este adevărul și totodată ce anume se ascunde într-o astfel de poveste.
o
Ca atare dacă plecați de la faptul că :
 • Cel mai informat om al României -domnul Traian Basescu a declarat și prezentat argumentat  faptul că în era domnului Klaus  Iohannis aveam de a face cu un stat mafiot
• Bogdan Olteanu nu are competența și charisma ca să ocupe funcțiile  înalte pe care le-a ocupat până acum
•În România una din condițiile, ca sa poți ocupa o funcție înaltă și de mare responsabilitate este cea în care trebuie să fie ușor șantajabil
• Probabil atunci când s-a știut că Bogdan Olteanu va ajunge vice guvernator fără merit,anumite grupurile mafiote și șantajist recidiviști au dat sarcina domnului  Sorin Ovidiu Vântu să-i pună în brațe in milion de euro șsi apoi să plece de la sediul PNL cu filmarea.
Din ziua respectivă astfel de grupuri mafiote despre care vorbește și cel mai informat om din România -Traian Băsescu, au urlat de bucurie.
4
De acum încolo cu un mizilic…de un million de euro investit , la fiecare întâlnire de relaxare cu noua victimă ( în cazul de față) Bogdan Olteanu o să reușească lejer să facă 4-5 milioane de euro. Totuși există și un risc deoarece va dați seama de îndată că în astfel de mod se află la mâna unui escroc , recidivist iar el poate să- ți spună că are înregistrare cu tine făcut la sediul PNL unde primești un million de euro ,dacă te invită , într-un cadru super asigurat că nu se ascultă și ți mai creează și condițiile de relaxare pe care, de exemplu domnul Mircea Geoană  le- a avut.
Așadar, nimic nu mă împiedică și chiar devine o plăcere să le spui un “debut de poveste “ care să-l poată  să  ” se ajute” și să câștige ușor vreo 5-7 milioane de euro în 2-3 zile. Dacă o astfel de manevră putea să aducă excrocului numărul unu din România și șantajistul, recidivistului o sursă uriașă de profit de ce a decis oare să vorbească?
Se poate întâmplă că odată cu retragerea deja planificată și fină a domnului Mugur Isărescu, domnul Bogdan Olteanu va tinde să capete mai multe puteri în interiorul instituției .De aici probabil “băieții “au căzut de acord și au ajuns la o mică înțelegere cu escrocul numărul unu al națiunii .
Neprecupețind niciun fel de efort, în schimb  ceea ce doreste cel mai mult să obțină un pușcăriaș de calibrul lui SOV este acela de a-i oferi o mână de ajutor ca să-l scoată pe Bogdan Olteanu din acest „circuit”.
În altă ordine de idei se știe că domnul fost vice guvernator și-a amânat destinul, dar acesta ca ți în cazul lui Oedipe…îl poate înfrunta!
7
Se poate de asemenea pune în discuție că, ajutat de oameni din anturaje favorabile doamnei Gorghiu, acest novice a avut o ascensiune fulger către funcțiile pe care le- a deținut . Bineînțeles, nu exclud nici posibilitatea că de o asemenea manieră să se fi și întâmplat. Chiar mai mult, din aproape în aproape, cercetând și găsind unele surse am descoperit că nu ar fi vreo surpriză ca domnia sa Bogdan Olteanu să fie si el „un acoperit” și ca atare știe că nimic rău nu s-a petrecut și că doar a apărut și a avut  o ultimă reprezentație, o ultimă dar necesară misiune .
Voi încheia aici acest material , nu înainte de a vă aminti că de acum încolo toți  aceștia vor avea mai mult timp să se bucure de viața trăită ca un boier într-o vilă de peste un million de euro . Acum, cu certitudine înțelegeți de ce Robert Turcescu și alți zeci de băieți deștepți au decis să devină acoperiți ?
acoperiti
Prof. Dr. Daniel Mihai, redactor șef al ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro