Criteriul National

Povestea cu șpaga de un million de euro s-a întors împotriva lor

Povestea cu șpaga de un million de euro s-a întors împotriva lor
august 03
13:53 2016

Povestea cu șpaga de un million de euro s-a întors împotriva lor

milion-euro

Povestea cu șpaga de un million de euro s-a întors împotriva găștii de la butoane și a intereselor obscure din spatele acestora . Având în vedere gravitatea unei astfel de situații, ca să puteți înțelege pas cu pas ceea ce vă voi prezenta în paragrafele următoare -o să vă invit să căutați pe internet expresiile:

1) Panica generală, dezamăgire totală

2) Lovitura pe cele 3 axe Bruxelles -Berlin –București

3) Ambasada SUA ar putea lua atitudine

4) Manevrele domnului Klaus Iohannis

5) Mafia deșeurilor toxice din Germania și Austria

1

Revenind la povestea cu șpaga de un million de euro , ca să puteți înțelege cum au dorit să ne prostească cu o astfel de gogoașă umflată și în ce fel au fost dați de gol, o să încep prin a vă spune următoarele. Peste tot în lume există un departament al Băncii Naționale care are o responsabilitate uriașă . În cazul României o astfel de responsabilitate nu este doar față de națiunea română ci și de către UE.

Peste tot in lume, necesitatea protejării departamentului din cadrul Băncii Naționale despre care vă voi aminti, este atât de important  încât atribuțiunile de servicii din secția respectivă face parte din cele care sunt legate de siguranță națională. Din aceste motive problemele sunt mult mai grave decât vi le puteți imagina și din cauza aceasta, fițuicile serviciilor care au statut de ziare se chinuie să ne prostească.

Din păcate pentru ei, cititorii noștri știu deja două reguli :

1) Atunci când interesele ascunse ce se află la butoanele puterii nu doresc să se vorbească ceva despre un subiect, niciun ziar nu suflă un cuvânt

2) În momentul în care același grupuri de interese oculte doresc să ne prostească atunci ne livrează în același timp aceleași gogoși umflate

2

Dacă doriți să aveți o confirmare a unei astfel de realități, puteți vedea că nimeni nu scoate un cuvânt despre mafia deșeurilor toxice din Germania , Austria și felul în care compromite turismul și investițiile în regiunea Dobrogea . Ca efecte secundare această măsură a determinat ca prețurile caselor , ale terenurilor să se prabușească etc

Pe de alte parte- fiindcă cei care se află în spatele unui anumit plan diabolic despre care vă voi vorbi cu altă ocazie- vor ca să ne prostească , ne livrează același text și ni-l repetă de mii de ori, în așa fel încât să fie siguri că ne-au băgat pe gât o gogoașă așa cum au vrut ei. Din nefericie pentru ei, cititorii noștri au capacitatea și discernământul de a gândi cu propria lor minte.

3

De aceea când au primit o astfel de veste, au simțit că ceva nu este în regulă. Apoi când ziarul nostru a demonstrat într-un articol că anumite grupuri oculte de interes au știut cu mult timp înainte că domnul Bogdan Olteanu va ocupa o funcție în cadrul Băncii Naționale României și va avea una din cele mai importante sarcine ,atunci au făcut cele necesare ca să-l aibe la mână cu mult timp înainte să preia funcția respectivă.

În acest context trebuie să rețineți aceste amănunte. Pretutindeni pe această planetă, omul care preia responsabilitatea de a apăra, de a supraveghea și administra ceva ar trebui să fie omul potrivit, capabil. Numai că, ca într-un coșmar perpetuu, în România lucrurile o iau razna.

Ca urmare, secțiunea despre care vă voi aminti , pe lângă o pregătire de specialitate foarte bună în domeniul respectiv trebuie să fie un om de o moralitate deosebită. Acest lucru este necesar deoarece în orice secundă, dacă scapă din secțiunea respectivă o zecime de informații și aceasta poate ajunge la mâna grupurilor mafiote de interese. Imaginați-vă acest scenariu în care aceștia  pot s-o valorifice și automat să obțină proifituri uriașe.

5

Din aceste motive, rezultă următoarele observații:

• Oriunde în lumea civilizată posibilitatea ca cei care deține controlul asupra unei astfel de secțiuni și orce contact cu grupurile mafiote să fie ZERO .

• Șansa ca el să poată scăpa vreo informație care să fie valorificată de astfel de grupurile de interese este NULĂ

• Posibilitate ca sa fie deja șantajabil de către grupurile mafiote este ZERO

Oriunde, dacă cifrele de mai sus nu sunt,  NU se considera că omul și instituția respectivă a pus în pericol națiunea respectivă. Din aceste motive problema cu șpaga de un million este de o gravitate ieșită în comun. Din cauza aceasta este prezentată de o anumită formă voit deformată, ca astfel opinia publica să creadă că a fost ceva banal…

4

Din pacate pentru cei care încearcă acest lucru, ziarul nostru cât și cititorii săi nu se lasă păcăliți de astfel de povești și merg mai departe. În acest scop vă reamintesc că domnul Sorin Ovidiu Vântu a fost pasionat de speculă încă de pe vremea de dinainte de 1989. De la traficul de valută, omul a obtinut know- how ( expertiza ) de a specula mai ceva decât felul în care se face pe Wall Street din Statele Unite. Omul știe că dacă obține oricând câteva informații de unde trebuie. Numai astfel se explică logic faptul că și-a clădit un imperiu mincinos și, mai mult decât atât el ar fi în stare ca în cîteva ore un profit uriaș fără să-și asume vreun risc să se ridice de pe scăunul cu rotile super-luxos și să… transpire.

Din aceste considerente în momentul în care a fost informat de către cine trebuie că omul care va deține controlul asupra celui mai important departament al Băncii Naționale va fi Bogdan Olteanu- atunci cu mult timp înainte ca fost amant a doamnei Gorghiu să știe care va fi următoarea sa “misiune “ -băieții deștepți deja știau chiar și alte amănunte despre fișa postului respectiv.

6

Din aceste motive cu mult timp înainte, au decis să facă ce trebuie ca el să poată fi șantajat oricând. Întrucât chiar și autoritățile române au demonstrat ca cel mai mare recidivist în materie de speculă, de șantaj și afaceri murdare de la o asemenea anvergură este Sorin Ovidiu Vântu . Atunci omul a primit ca “misiune “ să pună în brațele lui Bogdan Olteanu un million de euro să filmeze pe ascuns scena chiar la sediul PNL și apoi să plece și să raporteze la superiorii ierarhici cu epoleți acoperiți.

Onorat de o asemenea “misiune“ a dorit să demontreze celor care de fapt se află în spatele unor astfel de afaceri murdare că el Sorin Ovidiu Vântu nu operează la fel ca alți amatori de pe plaiurile mioritice și că el face lucrurile în stil mare. În aceste scop a dat ordine ca victima să fie adus cu elicopterul iar întrunirea să aibe loc exact cum a văzut dumnealui într-un film glorios a celebrei “Cosa nostra “. Ca să aveți imaginea completă și totdată să decelați măsura condițiilor cât și auspiciile de care și pe care au fost create, o să vă reamintesc faptul că scopul întrunirii nu este cel pe care băieții de la butoane vor ca noi să el intuim sau să l știm!

 La final ca sa fiu sigur ca ați reținut esențialul, cu permisiunea dumneavoastră o să vă repet  un aspect pe care-l consider ca fiind foarte important și anume motivul întrunirii cu domnul Bogdan Olteanu.Așa cum poate rezultă și anticipați, acesta a fost cel de a avea la mână pe omul pe care grupurile mafiote și alte interese obscure știau cu mult timp înainte că urma să preia la Banca Națională funcția de cea mai mare responsabilitate într-o astfel de instituție.

7

Ca sa puteți vedea cât de gravă este această problemă,o să vă reamintesc faptul că peste tot în lumea și societatea civilizată, cea mai importantă funcție într-o bancă națională este cea de vice guvernator care preia atribuțiunea de țef al departamentului de informatică.

Întrucât o astfel de funcție a fost primită de către Bogdan Olteanu un om care nu are niciun fel de pregătire în ștințele informaticii, a siguranței digitale și informaticii….și  pe deasupra deja era omul care se află la mâna grupurilor  ascunse de interese, atunci puteți să vă dați  seama cât de gravă este o astfel de problemă și de ce o astfel de poveste s-a întors împotriva celor care au dorit să le livreze pe tavă.

Din aceste motive toate ” fițuicile de serviciu” ale tutror organismelor, ale serviciilor fac un efort uriaș cu propaganda, încercând disperați să ne prostească și să ne convingă cu false argumente precum cele referitoare la faptul că șpaga respectivă a fost dată cu alt scop.

Întrucât ziarul nostru nu se numără printre cele  care primesc pe tavă astfel de gogoți ,am ținut încăo dată sa punem punctul pe I de la informațiile cunoscute  și totodată să demonstrăm și să i demascăm pe  cei care se află în spatele unei astfel de mascarade.

8

Voi reveni cu amănunte în funcție de turnura evenimentelor.

 

Sursa foto  : www.paginadepolitica.ro

Prof. Dr. Daniel Mihai, CNA Regina Maria Constanța, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu