Criteriul National

Practicile vechi sunt date uitării: noile sisteme de copiat oferă rezultate excelente

Practicile vechi sunt date uitării: noile sisteme de copiat oferă rezultate excelente
mai 19
11:49 2020

Printre metodele clasice de copiat, asemeni copiatului în palmă, cu hârtiuța sub adidas sau cu orice altă metodă există și cele moderne prin care doritorii aleg tehnologia în favoarea siguranței și a șanselor inexistente de a fi prinși.

Cei ce vor să obțină rezultate excelente pot apela la sisteme de copiat de ultimă generație. Materia este foarte grea și de cele mai multe ori se întâmplă ca unele materii să nu fie foarte importante și să nu te ajute în dezvoltarea ta personală sau profesională și nici în viața de zi cu zi. Pentru astfel de materii elevii aleg să copieze în favoarea învățatului, dovedindu-se a fi de două ori mai eficienți.

Când vine vorbe de copiat, sistemele cu tehnologie de ultimă generație sunt cele mai căutate, fiind cele mai sigure variante pentru cei care își doresc să obțină doar rezultate foarte bune cu garanția succesului. Există o grămadă de motive pentru care ți-ai dori să le încerci, în primul rând nu mai trebuie să pierzi timp învățând la materiile de care nu ai nevoie, sau dacă spre exemplu trebuie să susții un examen foarte important de care ai fost anunțat în ultima clipă atunci ar trebui să apelezi la astfel de sisteme inovatoare și cu un randament foarte ridicat. Să trișezi la examene nu este o problemă dacă nu ești prins, „hoțul neprins este negustor cinstit”. Nu uita niciodată că sistemele noi de copiat te pot face să obții calificative foarte bune fără să depui efort.

Pixul de copiat împreună cu casca de copiat sunt două dintre cele mai căutate echipamente pentru copiatul modern, pixul este folosit pentru a transmite sunetul către o persoană de la exterior iar casca pentru a recepta informația de la interlocutor. Este foarte simplu și puțin costisitor, ținând cont de rezultatele pe care le vei obține. Ai nevoie de cineva cu care să comunici sau care să știe exact ceea ce se întâmplă în sala unde dai examenul pentru ați putea dicta cuvânt cu cuvânt ceea ce ar trebui să scrii pentru a avea rezultate excelente. Mulți au fost sceptici până au încercat pentru prima dată sistemele de copiat moderne. Rezultatul? Nu au mai reușit să se despartă de ele la examene când au văzut cât de eficiente sunt și ce calificative pozitive pot să aducă fără învățat.

Copiatul nu este încurajator pentru nimeni dar când vine un examen mai important pentru care nu ai avut suficient de mult timp că să te pregătești pui în practică și această metodă care s-ar putea să îți aducă mai multe avantaje decât dacă ai fi învățat. Când copiezi nu trebuie să știi prea multe, ai nevoie doar de echipamentul necesar și totul se va desfășura cu ușurință și fără efort.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul