Criteriul National

Prajituri si torturi moderne la prajituriamoft.ro

Prajituri si torturi moderne la prajituriamoft.ro
noiembrie 24
22:26 2018

Moda capricioasa afecteaza toate domeniile vietii, inclusiv designul unei sarbatori de nunta si alegerea desertului principal pentru ea. Ce prajituri vor fi relevante in 2018? Am intrebat cofetarii experimentati de la prajituriamoft.ro care mi-au relatat urmatoare tendinte:

Clasic chic

 Chiar si cele mai creative fete, adesea adera la vederi traditionale atunci cand vine vorba de o nunta. Acesta este motivul pentru care finetea clasica, delicatetea, eleganta si chicul nu vor iesi din moda. Acest lucru este valabil atat pentru tinute sau pentru decoratiunile salii de nunta, cat si pentru deserturi. Tortul de nunta intr-un stil clasic este realizat, fie complet in nuante de alb, fie cu nuante de decor in tonuri de rosu, albastru, argintiu, auriu, violet. Insa, maestrii cofetari de la prajituriamoft.ro stiu ca trebuie sa aleaga doar o culoare suculenta si nu mai mult de 2-3 nuante pastel, intunecate.

Daca doresti sa subliniezi stilul romantic al serii, maestrii cofetari de la prajituriamoft.ro, iti recomanda prajituri cu fluturi, flori de camp si imitatii comestibile de tesaturi. Bineinteles, culoarea roz a desertului va deveni un imn adevarat al sensibilitatii. Ea a castigat un loc onorabil in lista de tendinte din 2018, asa ca daca te vezi ca o adevarata printesa la propria ta nunta, atunci poti comanda un tort delicat in culoarea roz. Si desertul in fuchsia stralucitoare,  este ideal pentru o sarbatoare in stil hollywoodian.

Deserturi moderne pentru o nunta boho

Sarbatorirea nuntii pe terasele deschise, in restaurantele confortabile mici, devine din ce in ce mai populara. Multe cupluri aleg un mediu de camera si naturalitate, spre deosebire de luxul traditional si pompos. Pentru astfel de nunti exista prajituri si torturi cu decoratii in stil boho, cu un numar mare de flori comestibile. Insa maestrii cofetari de la prajituriamoft.ro, spun ca  tortul pentru nunta trebuie sa fie potrivit: fara un decor in exces si in culori naturale linistitoare.

Prajituri originale

Daca imaginatia ta necesita creativitate, atunci cofetarii experimentati de la prajituriamoft.ro iti vor crea prajituri originale si sofisticate care vor desfata pe toata lumea. Principalul lucru este sa se potriveasca decorului. Si ce forme vor avea prajiturile?  Acestea numai de tine pot fi alese, iar daca imaginatia ta iti creeaza probleme, poti cere sfatul cofetarilor moderni si experimentati de la prajituriamoft.ro. Acestia iti vor prezenta o colectie de creatii originale, create de propriile lor maini, iar tu poti alege prajituri de o delicatete rafinata cu desene si forme originale.

Cupcake Torturi

In cele din urma, ia in considerare una dintre tendintele destul de proaspete, dar foarte interesante in lumea dulciurilor de nunta. Acestea sunt prajiturile cupcakes. Punctul culminant al compozitiei,  este tocmai compozitia de design a tortului. Si, mai jos sunt etajele cu cele mai delicate cupcakes, realizate intr-un design similar. Frumusetea este ca un astfel de desert nu trebuie taiat. In plus, fiecare cupcake la cererea ta, poate fi decorat cu figuri comestibile ale miresei, mirelui, florilor sau altceva. Printre numeroasele tendinte gustoase, este usor sa gasesti delicii perfecte pentru celebrarea nuntii tale. Alege cofetaria prajituriamoft.ro iar cofetarii iti vor decora mesele cu cel mai bun desert.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu