Criteriul National

Precisa.ro – aparatură de laborator pentru testări diverse

Precisa.ro – aparatură de laborator pentru testări diverse
august 05
09:41 2022

 

Laboratoarele se regăsesc în multiple domenii, nu doar în cele medicale. O astfel de instituție este necesară în materie de alimente, medicină, cât și materiale de construcții. Pentru a fi echipat corespunzător, aparatura trebuie să fie de mai multe tipuri, pentru a permite o testare cât mai eficientă. Rezultatele generate ale laboratorului trebuie să fie în general cât mai corecte, deoarece substanțele testate sunt de cele mai multe ori extrem de importante.

Precisa îți pune la dispoziție aparatură de laborator pentru testarea mai multor substanțe, cât și diverse echipamente. Alături de aceste produse vei găsi o categorie completă de consumabile de laborator și alte mii de produse. Dispozitivele și accesoriile listate pe site corespund laboratoarelor medicale, a celor care testează alimente, cât și cele care testează materialele de construcții. Tot în gama de produse vei găsi o gamă largă de materiale didactice pentru școli sau universități.

Varietatea de aparatură de laborator cuprinde nu mai puține de 1300 de produse. Așadar, doar în această categorie ai parte de multiple dispozitive și echipamente. În cadrul său găsești autoclave Terra Food pentru sterilizare și pasteurizare. Acest tip de echipament se poate folosi în producerea laptelui, sucurilor aromate, bere și așa mai departe. În ceea ce privește sterilizarea, autoclavele se pot utiliza la carne, pește, legume sau fructe.

Aparatură de diferite tipuri pentru lucrul cu alimente și materiale de construcții

Un laborator nu este neapărat un loc unde se testează analizele medicale. Acesta poate fi locația unde se produc diverse alimente, spre exemplu sucurile sau laptele. Procesul se desfășoară în cadrul unui laborator, ce dispune de mai multe aparaturi care generează gustul bun și aroma alimentului respectiv.

Tot într-un laborator se fac teste pentru substanțele respective, pentru ca acestea să nu dăuneze clientului. Astfel, prin trecerea în mai multe aparaturi, produsul final ajunge pe masa consumatorilor. Din acest motiv, într-un laborator pentru alimente sunt necesare multiple dispozitive și echipamente.

Pe site-ul precisa.ro ai posibilitatea de a alege inclusiv aparatură pentru testarea materialelor de construcții. În această categorie sunt disponibile aparaturi pentru testare agregate, asfalt – bitum, testare beton sau tipare beton, ciment, fier și sol. Sute de produse se regăsesc și în această categorie. În funcție de laboratorul de care te ocupi, poți opta pentru diverse domenii.

Solicită oferta pentru produsele dorite!

Dacă ai ales deja produsele pe care urmează să le comanzi pentru laborator, pentru a le afla prețul va trebui să soliciți oferta. Precisa se adresează exclusiv companiilor, așadar ca și persoană fizică neautorizată nu poți beneficia de produse. Ai ocazia de a comanda totodată precisa balante de care să te ajuți pentru cântărirea mai multor substanțe.

În momentul în care ai adăugat produsele în coș, vei putea solicita oferta pentru toate acestea. Va trebui să furnizezi câteva informații, apoi în cel mai scurt timp vei fi contactat pentru aflarea prețului respectiv. Site-ul îți permite să adaugi mai multe produse la cererea de ofertă, nu doar unul singur.

Descoperă oferta online.

 

Contact: office@precisa.ro

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul