Criteriul National

Pregateste-te pentru viata in doi

Pregateste-te pentru viata in doi
decembrie 18
06:28 2016

oclipa.ro Sursa foto: Fotograf nunta Mihai Rubea

Pregateste-te pentru viata in doi cu discutii care sa cuprinda toate aspectele sale

Sa spui „da, sunt de acord” in fata altarului este un pas foarte important in viata, prin urmare, pentru a merge mai departe cu fermitate si fara indoiala, este binevenit ca pana atunci sa fii sigura ca ai discutat cu viitorul sot temele esentiale pentru viata in doi. La modul ideal, cei doi soti aflati la inceputul casniciei ar trebui sa discute despre:

  1. Finante si datorii

Este important sa aveti o discutie sincera cu privire la situatia economica a fiecareia, la veniturile fiecaruia. Pe de alta parte, daca vreunul dintre voi are o datorie pe care o ascunde, va cauza doar probleme deoarece este foarte putin probabil sa poata pastra secretul pentru totdeauna.

  1. Copii

Este important sa vorbiti despre posibilitatea de a avea copii sau nu si, dincolo de aceasta, despre asteptarile cu privire la implicarea fiecaruia in cresterea acestora. Unul dintre voi ar trebui sa ramana acasa pentru a creste copiii? Amandoi doriti sa mergeti la serviciu dupa ce se va naste copilul? Exista cineva din familie care ar putea ajuta la ingrijirea copiilor? Aceasta este, de asemenea, o buna ocazie de a vorbi despre religia sub care cei doi doresc (sau nu), sa-si educe copiii (multi tineri spun ca nu sunt religiosi, dar se dovedeste ca doresc sa-si creasca copiii intr-un cadru spiritual).

  1. Posibilitatea de a trai intr-un alt oras sau tara

Ne confruntam cu vremuri dificile si, de multe ori, oamenii sunt fortati sa se mute in alt oras pentru a munci. Este important sa se stie daca partenerul ar fi dispus sa traiasca intr-un alt oras sau tara. Daca partenerul sustine ca nu vrea sa se mute, incerca sa descoperi care sunt cauzele.

  1. Prioritati in viata

Este firesc ca atunci cand te casatoresti sa faci planuri pe termen lung, de aceea este important sa se cunoasca de la inceput prioritatile fiecaruia. De exemplu, este important sa se stie daca partenerul prefera sa mearga in vacanta in fiecare an, sau daca prefera sa economisiti in primii ani pentru a cumpara o casa. De fapt, o casatorie de succes poate fi o platforma pentru proiecte ambitioase in care ambii soti se implica.

  1. Parintii partenerului(ei)(lui)

Discutati cu partenerul despre modul in care intentioneaza sa aiba grija de parintii lor, atunci cand acestia vor fi mai in varsta, este o modalitate buna de a stabili anumite prioritati in viata.

Sursa articol oclipa.ro

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro