Criteriul National

Pregatiri de testare a detectorului de minciuni pentru Valcov

Pregatiri de testare a detectorului de minciuni pentru Valcov
aprilie 01
18:42 2015

infractor ValcovInformatia apare in motivarea deciziei din data de 26 martie, prin care Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Darius Valcov.

Totodata, arata ca, daca exista vreo dovada ca ar fi savarsit infractiunea de trafic de influenta, sa ii fie aplicata pedeapsa cea mai drastica, precizand faptul ca accepta inclusiv supunerea la detectorul de minciuni, chiar daca nu exista o proba relevanta in cauza„, este declaratia data de Valcov in instanta pe data de 26 martie, potrivit motivarii.

(…)

In loc de impresii…

Romania anului de gratie 2015, ziua de 1 Aprilie, ora 21 40…

Ce credeti ca s-a mai intamplat in una dintre cele mai mari afaceri „culturale” derulate de un mare strangator de averi, pe numele sau complet Darius Valcov?

Daca pana mai ieri a tacut, a dorit sa para ingenuu, uitati ca brusc , aflat  la ananghie , asemeni unui animal incoltit a inceput sa „chitaie”! Poate ca exprimarea in argou  va va deranja, dar acesta este crudul si deranjantul…adevar!

Am ajuns sa traim si acest moment istoric. Un ministru ce a acceptat sa fie cercetat, dupa ce exista nenumarate probe ce-l incrimineaza – lingouri si tablouri originale „capapte” sau achizitionate (nu se stie din ce fonduri), foarte multi bani care nu-i poate justifica etc

Nu stiu ce ma face sa cred, dar daca pana acum aveam sperante mari in rezolvarea acestui caz, aceasta noua turnura a evenimentelor ma face sa devin ceva mai sceptic.

Dar, cu voia dumneavoastra as dori sa va intreb, de s-a ajuns pana in acest punct? Nu cumva, datorita a ce anume se banuieste ca s-ar sti despre Justitie in Romania? ASTA, CA SA MA FERESC A EMITE ” judecati de valoare” ca aceea ca acest individ…nu ar avea  absolut nici o valoare !
Pe final, tare m-as bucura sa se demonstreze odata pentru totdeauna ceva! Nu de alta, dar sincer nu cred ca vreunul din neo-mafiotii acestia , mari iubitori de arginti, „strangatori”, „iubitori de cultura” are avea stapanirea de sine, atat de necesara pentru a pacali un detector de minciuni …

Si, daca metoda va avea succes, nu ar trebui sa fie produse aceste detectoare de minciuni, cumva in serie?

Oricum, pana una alta, va promit ca va voi tine la curent cu acest interesant caz…

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro