Criteriul National

Preocuparea pentru o inmormantare bine realizata

aprilie 22
19:46 2020

De foarte multe ori uitam cat de importante sunt persoanele de langa noi si lucrurile pe care le facem pentru aceste persoane. Ba mai mult decat atat de extrem de multe ori uitam esentialul pentru noi, pentru persoanele ce fac parte din viata noastra, iar la un moment dat inevitabilul se produce. Si asta pentru ca nimic nu este vesnic, nimic nu poate fi pentru totdeauna. Cel mai bun lucru ce va ramane de facut  este sa fiti atenti la ultimele nevoi pe care le pot avea respectiva persoana si de ce nu sa incercati sa-i dovediti respectul prin buna realizare a procesului de inmormantare.

Cu toate astea trebuie sa aveti si in vedere faptul ca s-ar putea sa aveti nevoie de acel serviciu denumit transport funerar international, iar voi sa va fastaciti pentru ca nu aveti informatiile necesare in aceasta privinta si nu stiti ce tip de hotarare sa luati. Nu intotdeauna oamenii din jurul nostru sunt dispusi sa ne ajute in asemenea situatii dureroase. Sau poate ca noi nu suntem suficienti de pregatiti incat sa le primim ajutorul.

Am putea spune ca de cele mai multe ori incercam sa avem parte de cele mai bune lucruri, fara sa observam ce se intampla in jurul nostru si fara sa intelegem ca de cele mai multe ori ajutorul specializat este cea mai buna optiune pe care o avem la indemana. Si nu numai atat trebuie spus ca lucrurile cu adevarat importante si bine realizate au nevoie de profesionisti care sa cunoasca ce au de realizat in orice moment. Desi o buna parte dintre noi cunosc aceste detalii si stiu foarte bine ca nu poti face lucrurile doar la voia intamplarii, uneori ne bazam pe faptul ca oricum nu mai avem ce face si oricum nu ar mai conta.

Dar daca aveti macar putin respect fata de persoana pe care ati pierdut-o cu siguranta lucrurile nu vor ramane asa si mai mult ca sigur va veti da interesul sa realizati toate acele masuri si lucruri importante pentru o inmormantare. Evident nu ne dorim sa avem parte de tragedii de genul acesta, dar cu siguranta persoana pe care am pierdut-o merita ceva mai mult din partea noastra, nu doar o banala

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul